Author |
Topic  |
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/11/2007 : 16:14:21
|
quote: Originally posted by verter
laurenti rules!!! 
I agree! Laurenti je i crtacki i kao osoba fenomenalan!    |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
Posted - 28/11/2007 : 16:25:18
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by acika
Dado..koliko kilograma imas covjece..nadam se da ti je tlak u normali  sjajne fotke..
Tlak je jako dobro, jedino malo skoci kad ti napises onaj rezultat iz Makedonije...  
ne daj boze.. |
www.stripovimk.tk "more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 17:08:37
|
"I agree! Laurenti je i crtacki i kao osoba fenomenalan! "
sto rece onaj jedan na zatvaranju crs-a, izgleda da je popio previse kafe :-) fakat kao da je na struju prikljucen, ne moze mirovati ni sekunde, stalno drma nogama, zadize rukave na majici pa ih spusti, okrece se, mrda, cak i kad crta stalno pomice papir rukom i mice se u stolici :-D |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
Edited by - verter on 28/11/2007 17:09:26 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/11/2007 : 19:22:01
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by lwood
ov je neka krcma?
pa i nije baš krcma...odlican riblji restoran
name?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/11/2007 : 19:23:37
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
quote: Originally posted by I like girlz
stvarno dobre slike. šteta samo što cemo podugo cekati da vidimo i zagorove epizode doticnih crtaca, naravno osim vernija koji ce uskoro u redovnoj seriji.
Stizemo ih, nema mjesta za brigu!
godisnje ide kod nas:
14 REDOVNIH BROJEVA 16 EXTRA BROJEVA 4 ZAGOR SPECIJALA 2 ZAGOR ALMANAHA 2 ZAGOR MAXIJA 4 CIKO SPECIJALA 4 ZAGOR KLASIKA
Mislim da je brojka za godinu dana impozantna!

nije loše,al uvik može bolje  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/11/2007 : 19:26:15
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 Ma ja sam ti onaj u bijeloj majici na kraju stola (na jednoj slici), sa izraženijim profilom , sjedio sam do Columba
a usrao si se od straha pa se nisi mogao javiti   ja sam sjedio lijevo od columba tri mjesta...
  |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 28/11/2007 : 19:28:35
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 Ma ja sam ti onaj u bijeloj majici na kraju stola (na jednoj slici), sa izraženijim profilom , sjedio sam do Columba
a usrao si se od straha pa se nisi mogao javiti   ja sam sjedio lijevo od columba tri mjesta...

A jebi ga kaj ceš... Dobar je strah ko ga ima  |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 28/11/2007 : 20:21:06
|
ov je neka krcma?
pa i nije baš krcma...odlican riblji restoran
name? 
Ribarski brevijar |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 28/11/2007 : 20:36:28
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
ov je neka krcma?
Restoran Kerempuh na gornjem gradu.. Bilo je to stvarno lijepo i novo iskustvo za mene, jer sam upoznao puno ljudi sa foruma koje sam do sada znao samo po nicku.. Zahvaljujem se svom susjedu Ginku (Jurici) i Dveribadu (Ratku) na pozivu na svecanu veceru sa svom tom stripovskom elitom.. Sad jedva cekam Makarsku i ponovno druženje sa ljudima sa foruma (ko zna možda i pjesma padne  )
-Dug je to put,ali ljep,a tijekom puta pravilo je da se pjevaju samo Hajdukove pjesme ,pa ti vidi!!??     |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 28/11/2007 : 20:38:08
|
quote: Originally posted by Dok Lester
ov je neka krcma?
Restoran Kerempuh na gornjem gradu.. Bilo je to stvarno lijepo i novo iskustvo za mene, jer sam upoznao puno ljudi sa foruma koje sam do sada znao samo po nicku.. Zahvaljujem se svom susjedu Ginku (Jurici) i Dveribadu (Ratku) na pozivu na svecanu veceru sa svom tom stripovskom elitom.. Sad jedva cekam Makarsku i ponovno druženje sa ljudima sa foruma (ko zna možda i pjesma padne  )
a koji si ti bio?
steta sto se nisi javio da se napokon upoznamo
-Onaj ljepuškasti mladic u bijeloj majici,a frizura,onako -talijanski kicoš!!     |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 28/11/2007 : 20:41:05
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by acika
Dado..koliko kilograma imas covjece..nadam se da ti je tlak u normali  sjajne fotke..
Tlak je jako dobro, jedino malo skoci kad ti napises onaj rezultat iz Makedonije...  
-    ..ma pustili im da zavaramo Engleze!Tako to Bilic radi!! |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 28/11/2007 : 21:46:48
|
quote: Originally posted by dveribad
ov je neka krcma?
a koji si ti bio?
-Onaj ljepuškasti mladic u bijeloj majici,a frizura,onako -talijanski kicoš!!    
ma jedva sam ga prepoznao na slici, jer sam mislio da je to neki celebrity        |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:12:17
|
ov je neka krcma?
-Dug je to put,ali ljep,a tijekom puta pravilo je da se pjevaju samo Hajdukove pjesme ,pa ti vidi!!??    
Onda cu na stop u Makarsku..  |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:14:45
|
ov je neka krcma?
a koji si ti bio?
Mi smo Kalabrezi, Sicilijanezi samo Cosa Nostra...  Da da frizura - radim nocnu   |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:16:08
|
ov je neka krcma?
a koji si ti bio?
ma jedva sam ga prepoznao na slici, jer sam mislio da je to neki celebrity       
Ma skužio sam da su se neki koji me ne znaju premišljali da li da traže autogram ili ne...   |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:18:28
|
ov je neka krcma?
-Dug je to put,ali ljep,a tijekom puta pravilo je da se pjevaju samo Hajdukove pjesme ,pa ti vidi!!??    
Onda cu na stop u Makarsku.. 
-  .....obzirom da nisi poznavao ljude sa foruma,a puno si ih upoznao,reci,kako ti u stvarnosti izgledaju,kakvi su dojmovi?? |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:32:15
|
ov je neka krcma?
Onda cu na stop u Makarsku.. 
-  .....obzirom da nisi poznavao ljude sa foruma,a puno si ih upoznao,reci,kako ti u stvarnosti izgledaju,kakvi su dojmovi??
Pa moram priznati da nisam razmišljao kako ko izgleda, ali uvijek se iznenadiš i na neki nacin razveseliš kad povežeš "lik i djelo".. Svi su bili susretljivi i opušteni, samo nisam stigao sa svima popricati u onoj mjeri koliko bi to htio, ali ono malo je bilo dovoljno da steknem generalno pozitivan dojam.. Eto nekako sam najviše stigao razgovarati sa 76 i Columbom i moram reci da su stvarno ok decki.. Ma kao što sam rekao meni je to bilo jedno novo iskustvo i stvarno mogu sve pozitivno reci i o samom CRŠ i o kasnijem druženju na veceri, jedino kaj sam ja sam bio možda najlošije raspoložen, jer sam ujutro bio radio pa onda cijeli dan u ZG + cuga , tako da sam vec oko 10 bio slomljen od umora..
Uglavnom ponavljam da se veselim Makarskoj, mada bi mogli i ranije nešto u Karlovcu organizirat, ionako Jura stalno prica da bi trebali.. |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/11/2007 : 23:39:46
|
"a ponosni vlasnik prve table iz te epizode je...? "
znaci na kraju si uzeo prvu!. fino, fino, ta mi je bila jedna od boljih (uz onu 40, onu sto je devil uzeo i mislim da je bila jos jedna)
fenomenalna je   
Tabla je stvarno fenomenalna! Jedino je šteta što nema Zagora na njoj. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:41:18
|
-Je mogli bi,ako ništa,nogometnu utakmicu,pa nek Jura brani(navodno je vrhunski golman )!-Pitaj ga kako je sa loptom bio zaljepljen za ogradu--i mene zaboli kad se sjetim!    |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 28/11/2007 : 23:50:45
|
-Je mogli bi,ako ništa,nogometnu utakmicu,pa nek Jura brani(navodno je vrhunski golman )!-Pitaj ga kako je sa loptom bio zaljepljen za ogradu--i mene zaboli kad se sjetim!   
A pricao je nešto.. Jel to bilo onda kad je postao Slovenac ili.??  I ja sam cuo da je dobar golman, ali bolje bi bilo da kaput objesimo na precku     (nadam se da nece ovo procitat ) |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 29/11/2007 : 00:08:58
|
-Je mogli bi,ako ništa,nogometnu utakmicu,pa nek Jura brani(navodno je vrhunski golman )!-Pitaj ga kako je sa loptom bio zaljepljen za ogradu--i mene zaboli kad se sjetim!   
A pricao je nešto.. Jel to bilo onda kad je postao Slovenac ili.??  I ja sam cuo da je dobar golman, ali bolje bi bilo da kaput objesimo na precku     (nadam se da nece ovo procitat )
-Tada je otkrio da je Slovenac!(po djedu)! |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 29/11/2007 : 01:33:21
|
DD vidio sam te veceras na TV Crne Gore kako pricas o Zagoru. Iznenadio sam se sto sam na nasoj TV vidio detaljan opis CRS desavanja. |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 29/11/2007 : 09:07:57
|
quote: Originally posted by dcopic
"a ponosni vlasnik prve table iz te epizode je...? "
znaci na kraju si uzeo prvu!. fino, fino, ta mi je bila jedna od boljih (uz onu 40, onu sto je devil uzeo i mislim da je bila jos jedna)
fenomenalna je   
Tabla je stvarno fenomenalna! Jedino je šteta što nema Zagora na njoj.
nema veze
inace, nisam htio imati milijun crteza zagora, pa mi je laurenti crtao dampyra, sedioli dok lestera, a gazda ferri - mister no-a!         |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 29/11/2007 : 09:25:59
|
quote: Originally posted by Predo
DD vidio sam te veceras na TV Crne Gore kako pricas o Zagoru. Iznenadio sam se sto sam na nasoj TV vidio detaljan opis CRS desavanja.
Super za prmociju stripa! |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
|
Topic  |
|