Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 29/11/2007 : 15:13:08
|
quote: Originally posted by wanderer
uskoro nam se vraca i ilenija varga, jedva cekam
Da, ali radit ce je Rauch, a posve sumnjam da je on u stanju dobro to odraditi. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 29/11/2007 : 15:30:25
|
quote: Originally posted by wanderer
uskoro nam se vraca i ilenija varga, jedva cekam
koji broj, kada??? |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Posted - 29/11/2007 : 16:07:21
|
a to...kad bu to izašlo kod nas vec cu ja dobrano posjediti! |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Posted - 29/11/2007 : 16:24:34
|
presporo ih stižemo...ajde ove godine 15 komada redovnih na njihovih 12... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/12/2007 : 18:59:38
|
quote: Originally posted by Inferno
Nema sumnje da bi ponovno dir po Americi bio pun pogodatak (zbog tih starih likova), ali ne bi smjelo biti sve identicno (povod za put, ista putonja...). Sada slijedi 2.godine dugih epizoda i ocekujem barem solidne epizode, a nakon toga cemo imati lova na nekog profesora. Osobno bi volio da se Hellingen vrati još bar 30 puta. Nastavak Supermikea me ne privlaci.
Me too... Što ceš, padam na vec izlizane negativce. Te epizode imaju tako dobar retro štih onih starih CB SF filmova. Nuccio me odbio kad sam mu rekao da mi napravi Hellingena. Veli on meni, "ke, helinden? Ma kakav helinden, evo tebi Zagora!" |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 01/12/2007 : 19:22:24
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Inferno
Nema sumnje da bi ponovno dir po Americi bio pun pogodatak (zbog tih starih likova), ali ne bi smjelo biti sve identicno (povod za put, ista putonja...). Sada slijedi 2.godine dugih epizoda i ocekujem barem solidne epizode, a nakon toga cemo imati lova na nekog profesora. Osobno bi volio da se Hellingen vrati još bar 30 puta. Nastavak Supermikea me ne privlaci.
Me too... Što ceš, padam na vec izlizane negativce. Te epizode imaju tako dobar retro štih onih starih CB SF filmova. Nuccio me odbio kad sam mu rekao da mi napravi Hellingena. Veli on meni, "ke, helinden? Ma kakav helinden, evo tebi Zagora!"
Kljucne rijeci. I mene privlaci baš to kod striceka Hellingena. Baš gledam zadnje pojavljivanje kako je Ferri (sjenjcenjem) stvorio fantasticnu atmosferu starog znanstveno-fantasticnog horrora (znanost%frankenštajn%dvorac&Zagor-sirovi junak koji se bori protiv tehnologije, a naoružan je tek sa svojim sekircetom!! Zagor i Hellingen - njihova borba je ko partija šaha i oba su svijesni da ne mogu poraziti jedan drugog, ali zato pošalju u pakao svoje mignone i henchemene samo kako bi demonstrirali ciji je veci. U pricama sa Hellingenom najvece i najzamršenije nelogicnosti i gluposti su dobrodošle. Kod Sjena nad Darkwoodom se najviše palim na konfuziju.. OCEMO HELLINGENA! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 02/12/2007 : 07:10:37
|
Meni je kod Helingena upravo privlacno ono sto se desavalo u prva cetiri susreta, a to je Zagorova borba protiv njegovih izuma i misteriozno strasna atmosfera koju ocrtavaju Zagorove reci: "U Darkvudu se dogodilo nesto strasno...", naravno, uz fenomanalan crtez sto Donatelija sto Ferija. Kod drugog susreta je to trebalo biti bolje napravljeno ("Celicna neman" odnosno "Pobjeda") jer je to jedna od prvih Donatelijevih epizoda na Zagoru, ali je zato u "Povratak u Darkvud" bio na nivou zadatka. Susret sa akronjanima je majstorski nacrtan, setite se samo prvoh nastavka dok se jos ne zna o cemu se radi kad takodje svi znamo da se "...desava nesto strasno...". U tom pogledu su mi ostala dva susreta sa Helingenom mnogo manje interesantna od prva cetiri. |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 02/12/2007 : 10:34:54
|
Sto se mene tice legenda o zagoru je stvorena sa 3. helingenovinim susretom teror seste planete, to je epizoda koja je zajedno sa zimskom zmijom zagoru dala legitimitet i ucinila ga onim sto jeste danas, a nakon toga dodje sclavi i razjebe sve i napravi epizodu koju ja zagora, helingena i ekipu uzdigla do nivoa umetnosti. To je kao ono sa Kumom 2, imas Kum koji je jedan genijelan film (Teror seste planete) i onda neko snimi Kum 2 (Divovi dobra i zla) koji je jos i bolji od genijalnog prethodnika. Pa kako da Helingen ne bude najbolji neprijatelj kad ima ovakve epizode.Ali ona recenica "vraca se neko ko ti je rekao tiho zbogom" je jedna od najboljih uvoda u neku pricu".
Evo doslo mi da dodam komentar, ne moze da prodje prica o Zagoru bez uplitenja njegovog Arhi-neprijatelja Helingena, kako god da krenes pricu o Zagoru na kraju dodjes do Helingena. |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
Edited by - tiberije on 02/12/2007 10:38:06 |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47260 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/12/2007 : 14:33:13
|
supermark je ispucan,makar ne bi smetalo da se pojavi još jednom |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47260 Posts
Posted - 02/12/2007 : 14:34:22
|
quote: Originally posted by zagorovac
Neko je spominjao povratak onoga svecenika Stevena iz Hagatove moci.Jedva cekam
to bi volija vidit. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 02/12/2007 : 14:55:15
|
Stiven bi trebao da se vrati.Super Majk takodje.Helingen naravnoNat Murdo sjajno.Vampir Rakoshi nekako da vaskrsne.. |
drale |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47260 Posts
Posted - 02/12/2007 : 17:42:00
|
quote: Originally posted by ---dp---
I sve to u jednoj epizodi... taman za broj 600, po uzoru na ovaj tek izasli...
ne valja pretjerivat |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
vibor
Starting Member
Christmas Island
28 Posts
Member since 31/10/2007 |
Posted - 02/12/2007 : 18:06:26
|
quote: Originally posted by I like girlz
ja bi da se vrati nat murdo, on mi je nekako baš cool enemy.
slažem se da bi se nat murdo trebao vratit,no zagor se s njim rastao prilicno prijateljski tako da sumnjam da mu je još uvijek neprijatelj(mada nikad ne znaš)... |
...oplakivat cu brata,kakva buducnost i stavovi zbog sumnjive slave i tudih grijeha ginu lavovi...
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 03/12/2007 : 09:13:47
|
sta se bese desilo na kraju sa onim Zagorovim dvojnikom u njegovom drugom pojavljivanju,zaboravih mu ime,znam da je neko slovensko,mrzi me da preturam po policama? |
drale |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/12/2007 : 13:39:51
|
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a A evo im silikoni, atomska i cia...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Topic |
|