forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zasto vise nece biti Supermajka?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 29/11/2007 : 15:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

uskoro nam se vraca i ilenija varga, jedva cekam

Da, ali radit ce je Rauch, a posve sumnjam da je on u stanju dobro to odraditi.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/11/2007 : 15:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

uskoro nam se vraca i ilenija varga, jedva cekam

koji broj, kada???

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 15:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Mislim da to tek treba izaci u Italiji.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 29/11/2007 : 15:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
Buratini je rekao 03/2008 nam se vraca Ylenia u Italiji, svakako
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/11/2007 : 16:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
a to...kad bu to izašlo kod nas vec cu ja dobrano posjediti!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 29/11/2007 : 16:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
pa valjda za cca 5 godina...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/11/2007 : 16:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
presporo ih stižemo...ajde ove godine 15 komada redovnih na njihovih 12...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/11/2007 : 04:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Neam veze, sad dolaze bolje price i kod "Ludensa", tako da u njima treba uzivati u potpunosti.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/12/2007 : 18:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Nema sumnje da bi ponovno dir po Americi bio pun pogodatak (zbog tih starih likova), ali ne bi smjelo biti sve identicno (povod za put, ista putonja...). Sada slijedi 2.godine dugih epizoda i ocekujem barem solidne epizode, a nakon toga cemo imati lova na nekog profesora.
Osobno bi volio da se Hellingen vrati još bar 30 puta. Nastavak Supermikea me ne privlaci.

Me too... Što ceš, padam na vec izlizane negativce. Te epizode imaju tako dobar retro štih onih starih CB SF filmova. Nuccio me odbio kad sam mu rekao da mi napravi Hellingena. Veli on meni, "ke, helinden? Ma kakav helinden, evo tebi Zagora!"

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/12/2007 : 19:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Inferno

Nema sumnje da bi ponovno dir po Americi bio pun pogodatak (zbog tih starih likova), ali ne bi smjelo biti sve identicno (povod za put, ista putonja...). Sada slijedi 2.godine dugih epizoda i ocekujem barem solidne epizode, a nakon toga cemo imati lova na nekog profesora.
Osobno bi volio da se Hellingen vrati još bar 30 puta. Nastavak Supermikea me ne privlaci.

Me too... Što ceš, padam na vec izlizane negativce. Te epizode imaju tako dobar retro štih onih starih CB SF filmova. Nuccio me odbio kad sam mu rekao da mi napravi Hellingena. Veli on meni, "ke, helinden? Ma kakav helinden, evo tebi Zagora!"

Kljucne rijeci. I mene privlaci baš to kod striceka Hellingena. Baš gledam zadnje pojavljivanje kako je Ferri (sjenjcenjem) stvorio fantasticnu atmosferu starog znanstveno-fantasticnog horrora (znanost%frankenštajn%dvorac&Zagor-sirovi junak koji se bori protiv tehnologije, a naoružan je tek sa svojim sekircetom!! Zagor i Hellingen - njihova borba je ko partija šaha i oba su svijesni da ne mogu poraziti jedan drugog, ali zato pošalju u pakao svoje mignone i henchemene samo kako bi demonstrirali ciji je veci. U pricama sa Hellingenom najvece i najzamršenije nelogicnosti i gluposti su dobrodošle. Kod Sjena nad Darkwoodom se najviše palim na konfuziju.. OCEMO HELLINGENA!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2007 : 07:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni je kod Helingena upravo privlacno ono sto se desavalo u prva cetiri susreta, a to je Zagorova borba protiv njegovih izuma i misteriozno strasna atmosfera koju ocrtavaju Zagorove reci: "U Darkvudu se dogodilo nesto strasno...", naravno, uz fenomanalan crtez sto Donatelija sto Ferija. Kod drugog susreta je to trebalo biti bolje napravljeno ("Celicna neman" odnosno "Pobjeda") jer je to jedna od prvih Donatelijevih epizoda na Zagoru, ali je zato u "Povratak u Darkvud" bio na nivou zadatka. Susret sa akronjanima je majstorski nacrtan, setite se samo prvoh nastavka dok se jos ne zna o cemu se radi kad takodje svi znamo da se "...desava nesto strasno...". U tom pogledu su mi ostala dva susreta sa Helingenom mnogo manje interesantna od prva cetiri.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 02/12/2007 : 10:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Sto se mene tice legenda o zagoru je stvorena sa 3. helingenovinim susretom teror seste planete, to je epizoda koja je zajedno sa zimskom zmijom zagoru dala legitimitet i ucinila ga onim sto jeste danas, a nakon toga dodje sclavi i razjebe sve i napravi epizodu koju ja zagora, helingena i ekipu uzdigla do nivoa umetnosti. To je kao ono sa Kumom 2, imas Kum koji je jedan genijelan film (Teror seste planete) i onda neko snimi Kum 2 (Divovi dobra i zla) koji je jos i bolji od genijalnog prethodnika. Pa kako da Helingen ne bude najbolji neprijatelj kad ima ovakve epizode.Ali ona recenica "vraca se neko ko ti je rekao tiho zbogom" je jedna od najboljih uvoda u neku pricu".

Evo doslo mi da dodam komentar, ne moze da prodje prica o Zagoru bez uplitenja njegovog Arhi-neprijatelja Helingena, kako god da krenes pricu o Zagoru na kraju dodjes do Helingena.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod

Edited by - tiberije on 02/12/2007 10:38:06
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2007 : 13:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
"Teror seste planete" NIJE treci vec CETVRTI susret sa Helingenom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47260 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/12/2007 : 14:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
supermark je ispucan,makar ne bi smetalo da se pojavi još jednom

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 02/12/2007 : 14:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ja bi da se vrati nat murdo, on mi je nekako baš cool enemy.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47260 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/12/2007 : 14:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by zagorovac

Neko je spominjao povratak onoga svecenika Stevena iz Hagatove moci.Jedva cekam

to bi volija vidit.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 02/12/2007 : 14:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
Stiven bi trebao da se vrati.Super Majk takodje.Helingen naravnoNat Murdo sjajno.Vampir Rakoshi nekako da vaskrsne..

drale
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2007 : 17:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I sve to u jednoj epizodi... taman za broj 600, po uzoru na ovaj tek izasli...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47260 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/12/2007 : 17:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

I sve to u jednoj epizodi... taman za broj 600, po uzoru na ovaj tek izasli...

ne valja pretjerivat

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/12/2007 : 17:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
600. sa 600 stranica
Go to Top of Page

vibor
Starting Member

Christmas Island
28 Posts

Member since 31/10/2007

Posted - 02/12/2007 : 18:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vibor a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

ja bi da se vrati nat murdo, on mi je nekako baš cool enemy.

slažem se da bi se nat murdo trebao vratit,no zagor se s njim rastao prilicno prijateljski tako da sumnjam da mu je još uvijek neprijatelj(mada nikad ne znaš)...

...oplakivat cu brata,kakva buducnost i stavovi
zbog sumnjive slave i tudih grijeha ginu lavovi...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2007 : 18:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Tako se i sa Supermajkom razisao pa ga nema vec 25 godina...
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 03/12/2007 : 09:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
sta se bese desilo na kraju sa onim Zagorovim dvojnikom u njegovom drugom pojavljivanju,zaboravih mu ime,znam da je neko slovensko,mrzi me da preturam po policama?

drale
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/12/2007 : 13:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a
A evo im silikoni, atomska i cia...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/12/2007 : 14:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nije bas najslovenskije, ime mu je Olaf, a prezime Botegoski
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000