forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Evo kako ce izgledati MaFest 2008...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 14/03/2008 : 00:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Vjeko ne brini, kad popijemo par litara i poneku zapjevamo, bit ce bolje!

Edited by - dcopic on 14/03/2008 00:24:17
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Sjever je zakinut za jednog rasnog strijelca u nogometu i još boljeg obrambenog u šici, tj. mene :))).. Jugu je bolje da iskoristi tu jednistvenu priliku, jer dogodine nece bit tako..grrrrr..

-Vjeko,zajebi dane "otvorenih vrata"!Imam riješenje--;u utorak prije Mafesta,pojedi sirovi krumpir,dobit ceš temperaturu i "sracku",te zbog istih--odeš na bolovanje!-Dobiješ 7 dana i idemo u Makarsku!-Eto,jednostavno.....

Pa u tome slucaju je bolje odglumit sracku nego ju stvarno imat hehehe... Na žalost to bi bilo vrlo neodgovorno i neozbiljno od mene.. Da je bilo koja druga situacija mogao bi tražit slobodno, ali to je dan kada smo mi domacini najvažijim partnerima i od mene se dosta toga ocekuje (ak zajebem gotov sam)
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 14/03/2008 : 00:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ako i ne dobijemo jugaše u nogometu, barem za utjehu znamo da smo jaci za šankom!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Vjeko ne brini, kad popijemo par litara i poneku zapjevamo, bit ce bolje!

Perfekcionist
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Ako i ne dobijemo jugaše u nogometu, barem za utjehu znamo da smo jaci za šankom!

To sigurno! Cak smo, cini mi se, to nedavno u nekoj birtiji i dokazali
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/03/2008 : 00:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

Sjever je zakinut za jednog rasnog strijelca u nogometu i još boljeg obrambenog u šici, tj. mene :))).. Jugu je bolje da iskoristi tu jednistvenu priliku, jer dogodine nece bit tako..grrrrr..

-Vjeko,zajebi dane "otvorenih vrata"!Imam riješenje--;u utorak prije Mafesta,pojedi sirovi krumpir,dobit ceš temperaturu i "sracku",te zbog istih--odeš na bolovanje!-Dobiješ 7 dana i idemo u Makarsku!-Eto,jednostavno.....

Pa u tome slucaju je bolje odglumit sracku nego ju stvarno imat hehehe... Na žalost to bi bilo vrlo neodgovorno i neozbiljno od mene.. Da je bilo koja druga situacija mogao bi tražit slobodno, ali to je dan kada smo mi domacini najvažijim partnerima i od mene se dosta toga ocekuje (ak zajebem gotov sam)

--Pa dodi u subotu na vecer!-To nam je glavni dan,a ionako se vracamo u ponedeljak!Budi muško!!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

--Pa dodi u subotu na vecer!-To nam je glavni dan,a ionako se vracamo u ponedeljak!Budi muško!!

Kolko ima busom do Makarske? Al onda nek se sva sportska zbivanja odgode za nedjelju
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 00:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Kolko ima busom do Makarske? Al onda nek se sva sportska zbivanja odgode za nedjelju

imaš oko 6-7 sati...e sad,bilo dok nije bilo auto ceste,i ako se išlo preko knina...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/03/2008 : 00:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-Ma zajebi sportska zbivanja,bitno je guženje,pardon,mislio sam na druženje!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 00:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

da...ne budi picka kao šta jesi

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2008 : 00:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
-Ma zajebi sportska zbivanja,bitno je guženje,pardon,mislio sam na druženje!!

ionako cete spušiti u sportskim zbivanjima,tamo cete biti naguženi,ali cemo se poslije družiti

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

imaš oko 6-7 sati...e sad,bilo dok nije bilo auto ceste,i ako se išlo preko knina...

Uh, znaci krenem u 4 popodne, uzmem si sixpack za po putu, dodem u 11 navecer drven i uklopim se medu vas takoder drvene?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/03/2008 : 00:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

Uh, znaci krenem u 4 popodne, uzmem si sixpack za po putu, dodem u 11 navecer drven i uklopim se medu vas takoder drvene?

--Ovisi kada imaš bus ili ako netko sa foruma ide kasnije.Sa nama se vratiš kuci.U subotu na vecer pijemo do ranih jutarnjih sati.U svakom slucaju,izvodivo je!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/03/2008 : 00:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

--Ovisi kada imaš bus ili ako netko sa foruma ide kasnije.Sa nama se vratiš kuci.U subotu na vecer pijemo do ranih jutarnjih sati.U svakom slucaju,izvodivo je!

Onda moram ponedjeljak uzet godišnji i ovim putem apeliram na clanove foruma, dobre duše i istinske covjekoljupce da ako idu u subotu u Makarsku i imaju jedno slobodno mjesto, bio bih vrlo zahvalan ako bi me popeljali (svecano obecajem da necu pjevat putem)
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/03/2008 : 07:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
MaFeSt u Bologni...!

Strip promocija:Fontov plakat s motivom Makarske na naslovnici SAF-ove publikacije za Bolonjski sajam knjiga i stripa

(preneseno iz Makarske Kronike)

Promotivna publikacija SAF-a,tvrtke u vlasništvu Ervina Rustemagica,poznatog izdavaca i jednog od najjacih svijetskih promotora stripa,tiskana povodom Sajma knjiga u Bologni,na naslovnici donosi poster Alfonsa Fonta s motivom Makarske.Fontov plakat treci je u nizu službenih plakata za ovogodišnji MaFest,a na njemu su cetiri lika iz najpoznatijih Fontovih stripova.Radi se o strip junaku Johnu Rohneru,zatim junakinji Taxi i dvoje glavnih protagonista iz Fontovog serijala "Zarobljenik zvijezda".Inace,Alfonso Font je najcjenjeniji španjolski strip autor,a poznavatelji stripa ga ubrajaju medu trojicu vodecih europskih ctraca.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2631 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 19/03/2008 : 16:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Je'l to neki turisticki sajam u Bologni?

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/03/2008 : 12:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Krenula i obnova stranice sa popratnim tekstovima :http://www.mastripfest.com/delano.htm
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/03/2008 : 13:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Lijep pregled

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/03/2008 : 08:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
MaFest u svibanjskom izdanju National Geographica Junior

(preneseno iz Makarske Kronike)

Predstavnici National Geographica junior prošlog su tjedna kontaktirali Turisticku Zajednicu Makarska jer su zainteresirani za objavljivanje reportaže o Festivalu Stripa.To nam je potvrdio i direktor MaFesta Darijo Antunovic koji je istog dana uputio sve informacije i fotografije s prošlogodišnje manifestacije.-Odudevljen sam koliko nam se ljudi javlja,što je prve ili druge godine bilo skoro nemoguce.Još više što sam pretplatnik National Geographica kojeg iznimno cjenim,kazao je Antunovic.Reportaža o MaFestu trebala bi biti u svibanjskom broju,a najava festivala bit ce i na njihovim web stranicama.

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/03/2008 : 09:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Jedino ssto National Geographic i National Geographic Junior ne izdaje ista firma, al' dobro sad. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 25/03/2008 : 09:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message

di se moze vidjeti taj fontov plakat

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 25/03/2008 : 10:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

evo!

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 25/03/2008 : 10:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message

hvala kico :)
malo sam preskocio neke stranice ovog topica.

radovi su ok,
ako budu na aukciji,
bice to zanimljiva aukcija :)))

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 25/03/2008 : 14:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Molim za jedan odgovor.
Koliko košta avtobusna karta (povratna) iz ZG do Makarske?

Dobio sam informaciju, da je negde oko 300kn (tocnije 308kn)

dakle
imamo neku ludu ideju (slicna kao i za lanski CRŠ), da bi išli avtobusom iz LJ kroz ZG u Makarsku!
Ako ne bude dovoljno osoba iz SLO, mozda bi mogli popuniti mjesta sa osobama iz ZG (jer sam sa više ljudi iz ZG pricao, kojim se cini ideja super)

Dakle, kakva je cijena (dali gornja još ispravna) i hoce li biti ista organizirano sa strane oraganizatora ?

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 25/03/2008 : 15:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
povratna karta zg-makarska dodje 304 kn

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000