forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najbolji MV u prvih 12 brojeva
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/03/2009 : 22:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

...Najviše me iznenadila podrška "Windigu"...

Daj misljenje o njoj,bas me interesuje.Ja sam glasao za nju i takodje,k'o i Npetros-itd,mislim da je prica misticna,napeta,stravicna i propracena vrhunskim frisendinim crtezom! Za sad drzi drugo mesto! Je l' vidis,Antitju?A onomad se cudis kad ja hvalim Windiga!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/03/2009 : 22:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Pardoniram(da ne editiram ),upravo je drago momce,Spock,dao glas s komentarom Windigu.Sorry,Npetros-itd,sto te greskom spomenuh!
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 01/03/2009 : 22:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Neka bude Forth Ghost, to je prvi Magicni koji sam procitao i neverovatno mi se dopao, jednostavno sam tada znao da ce mi postati omiljeni strip
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/03/2009 : 23:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Evo ti inferno ocjene za sljedecu turu
-demon varki +3
-ples utvara 4
-blizzard -5
-velika vizija 4
-kolekcionar -5
-ratnikova sjena -4
-davolova lijeva ruka 5
-bedlam 5
-macji covjek 2
-djecak bijele kose 5
-nemilosrdni 5

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/03/2009 : 00:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Windigo,zanimljivo je da za razliku od zagorovih pollova ovde su sve epizode dobile odredjen broj glasova sto znaci da magicni okuplja bas razlicite citaoce i bas je lepo videti poll gde nema slike demoni ludila ili zimska zmija!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 02/03/2009 : 00:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
1.fort ghost
2.windigo
3.pandže
4.olovno nebo
5.top
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 02/03/2009 : 01:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Windigo,zanimljivo je da za razliku od zagorovih pollova ovde su sve epizode dobile odredjen broj glasova sto znaci da magicni okuplja bas razlicite citaoce i bas je lepo videti poll gde nema slike demoni ludila ili zimska zmija!!!!

Marko, Marko

Procitao sam prva devet Sistemova MV, tako da nemogu u potpunosti da budem objektivan. Od ovog što sam procitao dajem glas za Dugi nož/Sin zmije.

Edited by - Bruce Springsteen on 02/03/2009 01:21:54
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/03/2009 : 01:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Marko, Marko

Procitao sam prva devet Sistemova MV, tako da nemogu u potpunosti da budem objektivan. Od ovog što sam procitao dajem glas za Dugi nož/Sin zmije.

Nemoj tako,znas da sam ja stari zagorovac,ali stvarno je kod magicnog raznovrsnije!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/03/2009 : 11:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Nisu nešto prvi MVovi, ali odlucio bih se za Pandže!
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 02/03/2009 : 12:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Glaso za "pandže" iako mi je jednako dobra kao "Kameno lice", tj. ta 2 se dobro odvajaju od ostalih.

Windiga nisam cito, na recenzijama je zgažen, a eto tu je skoro najbolji. PA procitat cemo ga.

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/03/2009 : 13:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Ma meni je Magicni super. Ima stvarno raznovrsnih epizoda i do sada nije bilo niti jedne koja je bila mortus glupa. Nije mi se jedino svidio Windigo, bio mi je malo nedorecen, ali mi se svidila Whoopi koju su svi popljuvali.

Jucer sam baš završio sa citanjem prve knjige Texa koju sam žvakao tri dana kolko je glupa. Poslje toga sam kreno na drugu knjigu (baš sam mazohist) i vec sam pomislio kako mi je pun qurac stripova, kad mi padne na pamet da bi mogo procitati kojeg magicnog da se odglupim. Knjiga 7 je super. Ðavolova lijeva ruka je onako baš crna skroz, a Bedlam je stvarno jedan od najboljih Magicnih koje sam procitao. Tako da bi moj glas išao Topu i Bedlamu, pa onda još Kameno lice/Kosturi, a i Ratnikova sjena je super, jer je onako baš fora lovacka prica.

No sikiriki
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/03/2009 : 13:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Evo, ja sam odlucio postavljati komentare na sve MV recenzije, još mi ih je 3 ostalo. Medu njima ima i nekoliko epizoda s ove ankete. Iako san neke epizode nedavno procita po drugi put i dalje mi je Zmijin sin ovdje favorit.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/03/2009 : 13:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Fort Ghost

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000