forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Za Djoleta
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2007 : 20:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Negdje sam na forumu prije nekoliko dana procitao tvoj usporedni popis dogadjanja u Nathan Never univerzumu ( multiverzumu ).

Ne mogu sada to naci da ga j###š.

Ajde molim te stavi link , ak se i ti secaš de si to napisal, ili ako netko drugi zna...

Placam kilom pecenog mesa po izboru, prvom prilikom cim se susretnemo

Unapred hvala

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/12/2007 : 10:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hehe, nisam ja baš od ješnih tipova, tako da ceš jeftino proci. ;)

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=16068&SearchTerms=,Bonelli,timeline

A bice, u dogovoru sa Libelusom, u narednim NN almanisam doradenija i lepša verzija NN timelinea - ne propustite!

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/12/2007 : 15:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Sve zavisi koliko možeš pojesti. znam neke zbog kojih bi morao kredit dizat

hvala na linku

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/12/2007 : 19:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

A bice, u dogovoru sa Libelusom, u narednim NN almanisam doradenija i lepša verzija NN timelinea - ne propustite!

E ovo je odlicna vijest! Super je imati to ovdje na Forumu u nekom topicu, ali napisano na papiru u nekom NN izdanju neusporedivo je bolje!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/12/2007 : 20:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Naravno - zato cemo probati da sve te korisne cinjenice za NN (timeline, redosled citanja, spisak paralelnih univerzuma i tome slicno) stavljamo u Almanahe.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/12/2007 : 20:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Trebalo bi ukljuciti i SF filmove od kojih je materijal iz pojedine epizode ripovan.
Blade Runner, Terminator, Alien - ti bi se naslovi, uz još nekolicinu poznatijih kostantno pojavljivali.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/12/2007 : 23:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Misliš - anotacije?

Možda, ali kako se opredeliti za šta raditi anotacije? Malo mi je bezveze raditi ih samo za one koje su u almanasima (uglavnom i zato što almanasi nisu krcati raznoraznim citatima), a raditi ih za ceo serijal je prakticno nemoguce.

Svakako sam hteo da kroz nekoliko godina, kada i Libelus dogura do rata sa orbitalnim stanicama i svega što je usledilo, uradim text tipa Nathan nekad i sad, u smislu odakle se krenulo, a dokle se stiglo, pa bi tu i literarni, filmski i drugi uzori serijala našli mesto.

No, to je za ihaha godina, da smo živi i zdravi.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/12/2007 : 16:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ma da, ipak bi to bilo teško izvedivo, a i radi repetitivne prirode nepotrebno. Ja sam pomalo sitnicar po prirodi pa me takve stvari privlace.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 10/12/2007 16:40:57
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000