forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najbolje izdanje 2007
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/01/2008 : 14:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Glasa sam za njega kao najbolje izdanje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2008 : 15:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
vidicemo za 9 dana rezultate

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/01/2008 : 10:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
evo moja lista:

Kiosk izdanja:
1. Tex Willer MX 4: Dva lica osvete (10 bodova)
2. Tex Willer MX 3: Zlato juga (9 bodova)
3. The Amazing Spider-Man BG 2: Amazing Spiderman #2 (8 bodova)
4. Dylan Dog LEX 49: Misterij Temze (7 bodova)
5. Alan Ford SA 51: Povratak Superhika (6 bodova)
6. The Amazing Spider-Man BG 1: Amazing Spider-Man#1 (5 bodova)
7. Dylan Dog LU 94: Za šaku novca (4 bodova)
8. Zagor LU 129: Amajlija od žada (3 bodova)
9. Dylan Dog LUSP 8: Demonova utvrda (2 bodova)
10. Mister No SA 41: Crveni vjetar (1 bodova)

Strip albumi:
1. Tex Willer LIB 12: Lov na covjeka (10 bodova)
2. Marvel Knights Spiderman BG 1: Medu mrtvima (9 bodova)
3. Magicni Vjetar LIB 8: Djecak bijele kose - Nemilosrdni - Covjek bez lica (8 bodova)
4. Nathan Never LIBG 4: Ustanak (7 bodova)
5. Ken Parker FB 35: Staza divova (6 bodova)
6. Martin Mystere & Nathan Never LIB 2: Tajna baze Drugdje (5 bodova)
7. Mister No LIB 3: Posljednji Cangaceiro (4 bodova)
8. Dampyr SA 7: Vješticji otok - Pobunjenici (3 bodova)
9. Tex Willer SA 7: Velika pljacka (2 bodova)
10. Nathan Never LIB 2: Hadija - Zagonetka spilje - Crveni planet (1 bodova)
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 28/01/2008 : 16:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Pitanje za Markosa:Glasao sam vec odavno a danas sam dobio mail sa pozivom da glasam,sta se desava?Kako da znam da li sam medju onima koji su glasali,mozes li da izbacis spisak svih koji su do sada glasali?Kad sam glasao sve je bilo OK,nije bilo nikakve greske...Hvala unapred...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/01/2008 : 16:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
I ja sam dobio mail kao i Axle. Ja sam ponovljeni poziv za obavljanje stripadžijske dužnosti obavio. Izgleda da prethodni put nije bilo kako treba.
Ako me budete izvukli kao dobitnika nagrade, a vi mi poklonite Strance u raju. Bog neka mi oprosti za njega sam zaboravio da glasam.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 16:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Imate li možda dva korisnicka imena na forumu? Recimo, ti Raspucine imas Dejan Vasic, zar ne?
Ti Axle nisi zabiljezen da si glasao? Jesi mozda glasao anonimno?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 16:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Raspucine, vjerojatno si i ti prvi put anonimno glasao, jer imam zabiljezen samo glas pod imenom "Raspucin", "dejan vasic" nije glasao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/01/2008 : 17:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Nagrade su omogucili - Fibra, Beli Put i Dani.

A Libellus ništa?

Koliko ja kužim, oni ustvari najbolje zaraduju u cijeloj prici...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 28/01/2008 : 17:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Teško se odluciti ali moram birati izmedu Izbacivaca,Tamo gde pogled ne dopire,Tom´s bar,Metabaruni,XIII,Martin Mystere biblioteka,Nn biblioteka,Chicanos itd.

Imam jedan prijedlog za Markosa;kako bi što više ljudi glasalo ne bi bilo loše poslati mail svim registriranim clanovima u kome ih se poziva da glasaju.Lani je glasalo samo nekih 150-ak ljudi ako se ne varam a to je premalo u odnosu na posjecenost sajta.

Ovo je bila sjajna ideja, da nisam dobio mail ne bih ni znao da se glasa.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 17:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

A Libellus ništa?

Ja sam pozvao sve domace izdavace na suradnju, a odazvala su se ova tri, s tim da je Lavirint unatoc dobroj volji sprijecen zbog prakticnih problema dostave.

Inace, ne bih rekao da Libellus nešto posebno zaradjuje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/01/2008 : 17:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Pa ja sam zakljucio da svojim luksuznim (ali provjerenim) kiosk izdanjima sigurno poberu više love od tebe koji plasiraš vecini raje nepoznate (i skupe ) stripove, a sigurno više od Danijela (bez uvrede). Ili se varam?

Beli Put je u posebnoj kategoriji, pošto se oni valjda bave i izdavanjem drugih stvari.

Zaboravio sam i Bookglobe.

Ne vjerujem da bi se propalo zbog par poklonjenih stipova, a možda se i varam...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 17:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sigurno da imaju veci promet, ali to ne znaci da imaju i zaradu. No, to nije bitno. Vjerujem da je nije stvar u tome da ce netko propasti ako podijeli nekoliko stripova, nego nekih osobnih stavova/odnosa izdavaca.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/01/2008 : 17:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Dakle nemaju zaradu percentualno vecu od drugih (prema omjeru uloženo - dobiveno)?

Naravno da nemaju vecu zaradu od Belog Puta ili Bookglobea, to se valjda razumije. Nisam na to ni mislio, oni uostalom nisu u istoj ligi.

Nije mi to baš najjasnije. Pa ne poklanjaju stripove drugim izdavacima nego 'obicnim' ljudima. Medutim, kad bolje razmislim, ni ne zanima me.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 28/01/2008 : 17:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Markose ako ti nije tesko,mozes li provjeriti jesam li ja glasao, jer prilikom glasanja kad sam pritisnuo dugme za kraj,u tom sam trenutku imao problema sa netom pa neznam je li moje glasanje primljeno,ali bi rekao da jeste,no rekoh samo da budem siguran.?

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/01/2008 : 17:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Markose ako ti nije tesko,mozes li provjeriti jesam li ja glasao, jer prilikom glasanja kad sam pritisnuo dugme za kraj,u tom sam trenutku imao problema sa netom pa neznam je li moje glasanje primljeno,ali bi rekao da jeste,no rekoh samo da budem siguran.?

Krivo si nešto napravio. Tvoj se glas automatski pribrojio mojem.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 18:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Mogu provjeriti tek ujutro, ali mozes pokusati ponovo glasati. Ako je tvoj glas vec primljen, nece ti dozvoliti ponovno glasanje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 18:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Dakle nemaju zaradu percentualno vecu od drugih (prema omjeru uloženo - dobiveno)?

Naravno da nemaju vecu zaradu od Belog Puta ili Bookglobea, to se valjda razumije. Nisam na to ni mislio, oni uostalom nisu u istoj ligi.

Nije mi to baš najjasnije. Pa ne poklanjaju stripove drugim izdavacima nego 'obicnim' ljudima. Medutim, kad bolje razmislim, ni ne zanima me.

Mislio sam nesto drugo, ali u principu, nije toliko bitno. Nema potrebe da je branim druge, kad se mogu braniti i sami.

Trouble will find me
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 28/01/2008 : 19:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:

Imate li možda dva korisnicka imena na forumu? Recimo, ti Raspucine imas Dejan Vasic, zar ne?

Nemam dva korisnicka imena ni na ovom ni na bilo kom drugom forumu na netu.Svuda sam registrovan pod ovim istim nickom.Glasao jesam,jos odavno.sve je proslo bez problema i nisam glasao anonimno,eto...zato mi i nije jasno...sad cu ponovo da glasam...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 20:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
evo, sad je glas uspjesno ostavljen. Nemam pojma zasto prosli put nije. Mozda je bila neka greska koju nisi primjetio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 20:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Tvoj glas je ostavljen.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 28/01/2008 : 20:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:

quote:

A Libellus ništa?

Ja sam pozvao sve domace izdavace na suradnju, a odazvala su se ova tri, s tim da je Lavirint unatoc dobroj volji sprijecen zbog prakticnih problema dostave.

A ja se bas napalio na komplet trejdova u izdanju Lavirinta (tjao Dekara)

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 20:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Zox
Ovo je bila sjajna ideja, da nisam dobio mail ne bih ni znao da se glasa.

Danas je glasalo preko 100 ljudi, nakon što sam poslao mail:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/01/2008 : 21:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Nemam dva, otkud mi? Dejan Vasic mi je na UPPS-u.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2008 : 21:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
http://forum.stripovi.com/pop_profile.asp?mode=display&id=2723

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/01/2008 : 21:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
U jebo te! Stvarno ovo nisam znao. Cekaj samo da vidim koji mi je pasvord.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000