Author |
Topic  |
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 13/12/2007 : 01:11:01
|
quote: Originally posted by Horatio Caine
quote: Originally posted by Man_of_Steel
PA NEKA IZVEZE U SERBIJU!!!!!!!!   Prazno skladiste i puni dzepovi su mu zagarantovani!!! 
Ma neka izveze u BiH pa ce imati i prazno skladište i prazne džepove  
Pa ne proda se ni ovih 500 komada sto "Marketprint" uveze... |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 13/12/2007 : 14:59:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by Horatio Caine
PA NEKA IZVEZE U SERBIJU!!!!!!!!   Prazno skladiste i puni dzepovi su mu zagarantovani!!! 
Ma neka izveze u BiH pa ce imati i prazno skladište i prazne džepove  
Pa ne proda se ni ovih 500 komada sto "Marketprint" uveze...
Samo zato sto ne izvoze ravnomerno. Istovare sve u vece gradove, a provinciju ko sisa... Kada bi se u svako manje mesto dalo po 10 komada prodalo bi se najmanje sxedam... To je najveca greska... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 13/12/2007 : 19:41:48
|
Za to je potrebna komunikacija sa distributerima, a to je kod nas jos uvek jako tesko ostvariti. Distributeri se kod stripova rukovode istim pravilima kao i kod bilo koje druge stampe. |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 13/12/2007 : 20:29:16
|
Za to je potrebna komunikacija sa distributerima, a to je kod nas jos uvek jako tesko ostvariti. Distributeri se kod stripova rukovode istim pravilima kao i kod bilo koje druge stampe.
... zbog togai izostaju rezultati... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/12/2007 : 20:56:50
|
meni nije nešto jasno. evo na ovom videu se jasno vide kako su svi ti stripovi odlicno ocuvani. zašto se onda nama u bih šalje smece od remitende? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 13/12/2007 : 22:40:17
|
Hm... da ih vidiš izbliza  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
diderot2
Junior Member

467 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 14/12/2007 : 00:06:06
|
Jes, ja jih vidio izbliza Što je najviše interesantno, tamo nije samo ono, što bernie izdaje. Ima on tamo remitendu od slobodne dalmacije. Izabrao sam par kompleta Diabolika, ali je bilo teško, jer su bili ošteceni. Jer Bernie kaže, trebam remitendu, jer trenutacno nemam dovboljno zanimljivih materijala za ljetne rasprodaje. :) Onda vidiš Conane od Marketprinta. Onih devet A-4 format. Ovako par desetina po broju. Pa princa Valianta. Marketprintovog. Nekih 5-6 brojeva- Meko uveženih. Odkud mu, bogami. Normalno, ima Future, a ima i Istoriju u stripu. Molim vas, one tri-cetiri rijetke vojne stripove, Bitka za Dunquirk i slicno. Skoro da tamo piše, ne diraj. I jes, ima i oštecenih stripova za simbocne cijene. Meni je bilo teško izaci, ali kad sam potrošio više, što sam imao, nije mi bilo druge..., :( |
_______________________ onaj, koji ne cita stripove |
 |
|
gigi
Junior Member

Austria
452 Posts
Member since 22/01/2003 |
Posted - 14/12/2007 : 00:24:28
|
stvarno imponzantno.. samo sto neko vec rece, gomila stripova cija je vrijednost manja od pojedinih brojeva koje neki od nas imaju u svojim kolekcijama. na zalost, ja nisam jedan od tih pa bih se zadovoljio i ovim :) |
novi dan, nova nafaka.. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 14/12/2007 : 00:32:21
|
quote: Originally posted by Renky
Hm... da ih vidiš izbliza 
ne sumnjam da nema i oštecenih ali vidio sam da je vecina kao "ispod cekica". da ti vidiš šta mi dobijamo kao remitendu i to još sa cijenom od 4km. stvarno nema smisla. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6367 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/12/2007 : 11:20:18
|
Sve je to fino i krasno ali prava ekstaza je vidjeti sigismundusovu kolekciju ili kolekciju dolly69.NJih dvojica imaju stripove 30-40 godina stare a bolje su ocuvani od 99% ovih koji su prikazani na videu.To treba vidjeti,kad LMS 4 ili ZS 13 od dolly69 izgleda kao da je sad izašao uz tiskare..pa kolekciju Vjesnikovog AF-a u super-glanc stanju,Stripoteku itd.Sve fino posloženo i sortirano..
A u dveribedovo skladište (ili više njih;-) ne ulazim iz zdravstvenih razloga;-))) |
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 14/12/2007 11:24:23 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 14/12/2007 : 15:58:50
|
Za to je potrebna komunikacija sa distributerima, a to je kod nas jos uvek jako tesko ostvariti. Distributeri se kod stripova rukovode istim pravilima kao i kod bilo koje druge stampe.
... zbog togai izostaju rezultati...
Ma "boli njih uvo" za rezultate prodaje Zagora, znas li koliko distributeri zaradjuju samo na jednom visokotiraznom izdanju tipa "Skandal" ili "Svet"? |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 14/12/2007 : 16:02:40
|
quote: Originally posted by diderot2
Jes, ja jih vidio izbliza Što je najviše interesantno, tamo nije samo ono, što bernie izdaje. Ima on tamo remitendu od slobodne dalmacije. Izabrao sam par kompleta Diabolika, ali je bilo teško, jer su bili ošteceni. Jer Bernie kaže, trebam remitendu, jer trenutacno nemam dovboljno zanimljivih materijala za ljetne rasprodaje. :) Onda vidiš Conane od Marketprinta. Onih devet A-4 format. Ovako par desetina po broju. Pa princa Valianta. Marketprintovog. Nekih 5-6 brojeva- Meko uveženih. Odkud mu, bogami. Normalno, ima Future, a ima i Istoriju u stripu. Molim vas, one tri-cetiri rijetke vojne stripove, Bitka za Dunquirk i slicno. Skoro da tamo piše, ne diraj. I jes, ima i oštecenih stripova za simbocne cijene. Meni je bilo teško izaci, ali kad sam potrošio više, što sam imao, nije mi bilo druge..., :(
Covek je sigurn nasao najbolju formu da ih unovci, i to je dobro, druga je stvar sto se nama kolekcionarima ne isplati da uz dva Zagora dobijemo i Texa ili nesto trece... |
 |
|
Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Member since 29/08/2007 |
Posted - 15/12/2007 : 15:12:40
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by Renky
Hm... da ih vidiš izbliza 
ne sumnjam da nema i oštecenih ali vidio sam da je vecina kao "ispod cekica". da ti vidiš šta mi dobijamo kao remitendu i to još sa cijenom od 4km. stvarno nema smisla.
To je zato što tete na kiosku ne znaju cuvati stripove kamo mi, pa još uzmi u obzir transport, pa dok naše tete to poslože. Eh... |
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/12/2007 : 18:59:29
|
Stripovi na palete... Jezivo za mene.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Topic  |
|