Author |
Topic  |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 12/12/2007 : 17:28:40
|
u sarajevskom "collegium artisticum" otvoren je zimski salon knjige na kojem izlaže bezbroj izlagaca iz bih, hrvatske, srbije, slovenije itd... obilje stripova, kamare ken parkera, dylan doga, sembrova, metabaruna, asteriksa, umpah paha, itd itd, ali nigdje ne nadoh marketprintovog bluberija
|
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
Edited by - I like girlz on 12/12/2007 17:48:00
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 12/12/2007 : 20:04:24
|
quote: Originally posted by I like girlz
u sarajevskom "collegium artisticum" otvoren je zimski salon knjige na kojem izlaže bezbroj izlagaca iz bih, hrvatske, srbije, slovenije itd... obilje stripova, kamare ken parkera, dylan doga, sembrova, metabaruna, asteriksa, umpah paha, itd itd, ali nigdje ne nadoh marketprintovog bluberija 
Pa ako ga vec nikaki ne nalazi posalji nekom iz Srbije pare, pa neka ti kupi. Ja cesto idem u Nis, mogu da pogledam dali ima pa da ti kazem. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 12/12/2007 : 20:10:18
|
hvala ti, ali problem je poslati iz srbije, tako su mi rekli i u "marketprintu", jer je jako visoka carina i poštarina i ne isplati se. a ovi u predstavništu "marketprina" u banja luci su nekakvi neprofesionalci, poslao sam im mail - nisu odgovorili, nazvao na telefon, lik tamo kaže da nema trenutno tog nekog ace i da ostavim broj telefona i da ce mi se javiti, ja ostavim i niko se nikad je javi. sramota za "marketprint" da imaju takvo predstavništvo i takve predstavnike.
ako ništa, jedan momak iz beograda mi je danas na štandu rekao da ce na iducem sajmu probati donjeti i izdanja "marketprinta", ali valja cekati do aprila. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 12/12/2007 : 20:16:17
|
Ma ja sam u Englesku slao stripove za 240 dinara (oko 3 evra). Nije bila ta tezina, ali se opet ne isplati dati pola cene stripa na dostavljanje... A ako ne ckaj april... JA planiram da ga kupim u subotu. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 15/12/2007 : 13:22:40
|
"poslao sam im mail - nisu odgovorili, nazvao na telefon, lik tamo kaže da nema trenutno tog nekog ace i da ostavim broj telefona i da ce mi se javiti, ja ostavim i niko se nikad je javi."
upozorio sam te... |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|