forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Drugari...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

frano
Advanced Member

Croatia
7368 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 15/12/2007 : 09:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
... jel izašao Thorgal od belog puta? U More Comicsu mi bode oci englesko izdanje i jedva se suzdržavam ne kupiti ga.

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2007 : 10:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nije jos:( I ja ga cekam, s istim problemom. Gledam one cinebook trejdove i ... sve se prisiljavam da ih ostavim na polici. Pricekat cu BP jos par mjeseci, valjda ce izaci... U biti, mozda smo mi krivi, jer smo sve prijedloge naslovnice docekali na noz (s pravom), pa sada traze bolje rjesenje. Ali, radije cu se strpiti jos par mjeseci nego da izadje s onakvim rjesenjima.

Evo pogledaj i sam:

Enivej, pohvala BP sto su prihvatili glas naroda.

Trouble will find me
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7368 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 15/12/2007 : 10:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Hvala drugar na informaciji. Pricekati cu ih i ja, no par mjeseci mi gadno zvuci.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2007 : 10:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Šta sad, odustali su od one glupe zamisli "kolaž pet naslovnih strana" za naslovnicu prvog integrala?? Da nekome ipak dodje iz dupeta u glavu...
Thorgal je jedino izdanje BP koje me zanima, i sve se plašim da ce me razocarati..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2007 : 11:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Realno - na osnovu dosadasnjih iskustava - mozemo ocekivati ovo: odlican papir i tisak, vrlo dobar uvez, dobar prijevod i diskutabilan dizajn. Ali, ako bas moram usporedjivati BP Thorgala i Cinebookovog - siguran sam da ce BP biti bolji, u svakom pogledu. Jedino sto je na strani Cinebooka je ritam izlazenja, sto moze povuci nestrpljive.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/12/2007 : 11:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Meni i ove ovakve naslovne strane imaju logiku. Dopala mi se ta ideja sprovedena na Kasti Metabarona, da na naslovnoj strani bude kolaž naslovnih strana stripova koji su unutra. Mislim da su Metabaroni Belog Puta odlicno uradeni.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/12/2007 : 11:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Da, samo što na naslovoj Metabarona imaš isecke koji su u istom stilu, slicne boje, istih tonova. I dobro izgleda.
Kod Thorgala to nije izvodljivo, barem ne da to na nešto lici, vec imaš jednostavno šarenilo koje bi više odgovaralo godišnjem almanahu nekog školskog casopisa.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/12/2007 : 11:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Jeste tako. Nakako ova rešenja Torgala nije uspeo da ponovi rešenje Kaste Metabarona. Ponavljam, Metabaroni su baš dobro ispali.

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/12/2007 : 15:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Jedva cekam Torgala!:-)

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/12/2007 : 16:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Svi hvale taj strip. Ja ga nisam citao nikada.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/12/2007 : 17:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Meni je fenomenalan! Obožavam takve tematike i crtež Rosinskog. Jedva cekam da to konacno izade u kvalitetnom izdanju u boji, a cije izdanje cu kupiti odlucit cu kad u ruke primim izdanje Belog puta. A do tada Stripoteka; mislim da je zadnji Thorgal broj 17 objavljen u Stripoteci 1027.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 15/12/2007 : 19:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Kupujem sigurno, ali tek nakon što objave i prve epizode.Do tad,dovoljni su mi pirati i Stripoteka.

DIzajn stvarno nije jaca strana BP-a(sve ostalo je super osim ritma izlažanja Konana).Postoji brdo prelijepih ilustracija Thorgala koje je Roszinski napravio za razne izložbe i litografe i koji se mogu upotrebiti za naslovnicu.Ovo rješenje je - blago receno - jako loše i neatraktivno.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 15/12/2007 : 20:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
O predlozima naslovnih za beloputog Torgala zestoko se raspravljalo na forumu ZS.Dobro je sto su odustali od tih predloga,bili su to mnogo losi predlozi i resenja naslovne.I ja ovo izdanje cekam dugo,dugo i nadam se da ce,uz sadrzaj i kvalitetan povez,u sta ne treba sumnjati,i naslovna biti na nivou jednog takvog izdanja.

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 15/12/2007 : 20:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Realno - na osnovu dosadasnjih iskustava - mozemo ocekivati ovo: odlican papir i tisak, vrlo dobar uvez, dobar prijevod i diskutabilan dizajn.

Sem diskutabilnog dizajna za Metabarone,koji su ipak dobro ispali, loseg izbora naslovne za Sambrove i mozda,samo mozda malo bolje naslovne za Sninkela sve ostalo je ODLICNO ispalo...Ovo sa Torgalom je ipak bio samo predlog koji na srecu nije prosao tako da sam uveren da ce i to izdanje biti vrhunsko ukljucujuci tu i naslovnu.Svoju ozbiljnost,bar sto se tice kvaliteta izdanja i rad na promociji istih,Beli Put je pokazao do sada i ja sem ovog gore izrecenog nemam drugih zamerki.Neko ce pomenuti los povez kod prvih novela ili kasnjenja sa izdanjima,i to je ok ali ja im to ne zameram,i imam razumevanja za takve stvari...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 15/12/2007 : 20:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
to je odlican strip

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Boki
stripovi.com suradnik

Slovenia
213 Posts

Member since 25/08/2006

Posted - 16/12/2007 : 19:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Boki a Private Message
Thorgal - Piratsko izdanje

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/12/2007 : 19:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Svi hvale taj strip. Ja ga nisam citao nikada.

Ja sam procitao samo jedan u nekoj Stripoteci, ali jedva cekam da izade. Stalno nas bombarduju sa stripovima gdje se žvace do beskraja. Ovdje ce biti maceva, strijela, krvi i akcije, akcije i akcije...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 17/12/2007 : 22:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message
Kvalitetan i dobar strip koji preporucujem!

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000