forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje za sve friško pecene forumaše i ice!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Lucy Liu
Average Member

Croatia
710 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 19/12/2007 : 13:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
PAAAAAAAAAAAA,vidio sam oglas u nekom tamo Dylan Dog-u,a ostalo sam postupno upoznavao.
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 19/12/2007 : 13:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Pitaš me ... Odgovaran

Gdje ste culi za ovaj sajt i kako to da prije niste ništa pisali po njemu?

Koga i malo zanimaju stripovi najde ga

Znate li da osim ovog foruma postoji i velika baza naslova, naslovnica, recenzija na homepageu www.stripovi.com?

Fala bogu

Koliko se dobro upoznate sa mentalitetom ovog foruma prije nego napišete svoj prvi post?

dovoljno

Koliko vam je vremenski trebalo da se odvažite na prvi post?

piši... briši

Pretražujete li forum da bi saznali nešto ili ste prelijeni pa rade onako iz vedra neba opalite neku pocetnicku?

tražin nova najave izdanja libellusa i likove koji blate novije epizode Dylan Doga

Jeste li ispunili svoj profil do kraja? Ako ne, zašto? Privacy issues
or what?

Vajda ...
Go to Top of Page

MALA SIRENA
Advanced Member

Croatia
3843 Posts

Member since 02/03/2003

Posted - 19/12/2007 : 15:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit MALA SIRENA's Homepage  Send MALA SIRENA a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

quote:
Originally posted by MALA SIRENA

ovdje drugo žensko bice

ma da, to ti pricaj kome hoceš , mi ti ne vjerujemo

www.stripovi.org
097 755 9557
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3933 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/12/2007 : 16:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
U casopisu "Kula stražara" izdavac Ljudems!
Jednostavno sam sramežljiv!

Znate li da osim ovog foruma postoji i velika baza naslova, naslovnica, recenzija na homepageu www.stripovi.com?
Ozbiljno? A ja mislila...

Koliko se dobro upoznate sa mentalitetom ovog foruma prije nego napišete svoj prvi post?
Da, da! Slušam metal od 5. razreda osnovne škole!

Aaa....hmm...zbunjuje me ovo pitanje! Može malo jednostavnije? Hvala! mwa :*
Pretražujete li forum da bi saznali nešto ili ste prelijeni pa rade onako iz vedra neba opalite neku pocetnicku?
Ma ja lipo oden na forum, pa na google i tamo lipo sve naden! Od šporkih carapa koje su mi ostale ispod kreveta do cetkice za zube!

Jeste li ispunili svoj profil do kraja? Ako ne, zašto? Privacy issues or what?
Oceš da ti pošaljen sken osobne? A? Šta je sad? Nejavljaš se? A pussy?!
Glumimo policajca? Mrš!

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 19/12/2007 : 16:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
[quote]Originally posted by sonor

Pretražujete li forum da bi saznali nešto ili ste prelijeni pa rade onako iz vedra neba [b]opalite neku pocetnicku?

rado bi to sonor
al na krivom je forumu
!

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3933 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/12/2007 : 16:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Inferno

ACHTUNG, ACHTUNG, NEMOJTE OVO CITATI AKO SU VAM DOSADNE BIOGRAFIJE, ESEJI, BLOGOVI... OVO JE JEDAN MALi-VELIKI OSVRT, PONAJVIŠE NAMIJENJEN MENI SAMOME S CILJEM DA SE PRISJETIM KAKO JE CAROLIJA POCELA!!! SMATRAJTE ME NORMALNIM!

E jesi ti difuzan i sinoptican... Elokventnoblagoglagoljiva prico-pricalica!

Mislim da je i mnogima drugima ovaj sajt bio novo budenje u svijetu stripova... Moram priznati da sam se i ja više zainteresirao za stripove kad sam našao ovaj sajt pred 4 godina, ili više cak!

Surova istina!

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3933 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/12/2007 : 17:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

[quote]Originally posted by sonor

Pretražujete li forum da bi saznali nešto ili ste prelijeni pa rade onako iz vedra neba [b]opalite neku pocetnicku?

rado bi to sonor
al na krivom je forumu
!

ajde mali, vraga izija!

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 19/12/2007 : 18:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

Pozdrav mali Mate, ja sam mali Deecay! Još sam na dudi, no biti cu i ja veliki jednog dana!

A ja sam mali od palube.
Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 19/12/2007 : 21:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message
quote:

Vako...

Jeste li ispunili svoj profil do kraja? Ako ne, zašto? Privacy issues or what?

Ajme koliko pitanja...

pa što da ne?
da udovoljimo lokalnom šerifu

za sajt cuo u ludensovim edicijama
toga više nema, ali ako kažem zašto, izbacice me...

zbilja? velika baza naslovnica i recenzija? pa vi morate, da se štosate sa mnom...

mentalitet ovog foruma?
ma, teško je to. kao da sam dodao u drugi svetski rat. neki rommel pa kruger...

koliko mi je vremena trebalo za prvi post?
pa, još uvek se odvažavam
sve što je bilo ionako ništa ne vredi

da ispunim svoj profil do kraja?
pa, bogami poljudeli ste?
pa da me pronadju. mene i moju biblioteku. i moje ženske. ajde, molim vas. pa ipam ja svoju pamet...

da sam prelijen, da saznam nešto novo na forumu?

ajmo ljudi, pa nema foruma od koga bi ja mogao saznati bilo što...
da još citam stripove... eh, daaa

King Warrior
stripovi.com suradnik

22355 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2007 : 10:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Bio sam manje-vise aktivan na starom "Zagororvom " forumu u doba kada 99% vas ovdje nije ni znalo da postoje takvi forumi.Poslije nekog vremena Markos je odlucio da osnuje ovaj forum,razlog ne sjecam se tacno,pa sam jos neko vrijeme neaktivno posmatrao prve dane razvoja foruma.Vremena je bilo sve manje,pa sam se tako polagano udaljio od foruma i stripova,nova generacija se pojavila a oni sa Zagorovog foruma su postali sve neaktivniji.S vremena na vrijeme sam ipak povirivao ovdje,tek toliko da vidim sta se dogadja a stripomanija me je drzala kao neki virus,svako malo vracao sam se citanju stripa.Sad imam vise vremena i tu sam...

jos nesto: Gdje je Zagor,Admin prvog sajta?Jel ovdje aktivan ili ga je kao mnoge druge progutalo vrijeme?

Edited by - King Warrior on 20/12/2007 10:28:52
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/12/2007 : 17:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mislim da je Zagor posljedni put viden kako odlazi u vegetarijance... Od onda se više ništa o njemu nije culo.

Evo moje ispovijedi...

Ja sam bio jadno dijete roditelja koji mi nikad nisu kupovali stripove... smrccc Samo dudu... smrccc I tako je to bilo dok nisam osnažio i osjecao se dovoljno jako i mocno da sam novcanika bacim koju kunu prodavacici na kiosku. I tako je to pocelo.

Što se tice foruma, ja sam se prvi put uredno prijavio, ispunio profil kako Bog zapovijeda (jedino nisam znao što je to Bio, pa sam stavio da jesam, da ne bi neko mislio da nisam); valjda vrludao jedno vrijeme pa kad sam osjecao da imam nešto pametno za rec, ispalio neku blesavu. Pocetnicke greške, što ceš. Od najvece koristi su mi bili popisi, naslovnice i informacije o junacima, a i caskanje sa forumašima (kad vec nema forumašica) Mislim da mi nije trebalo previše za prvi post... U biti ne znam...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/12/2007 : 17:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
A i uvijek me interesiralo kakva se to rulja okuplja po ovakvim opskurnim forumima. Kaj nije valjda da i drugi još citaju stripove i tako... Na nekim forumima ima lijepo pravilo da korisnik koji se novi prijavi, da mora nešto reci o sebi forumašima i tako, predstaviti se, reci kaku foru da bi odmah osvojio narod. Mi stari se poznajemo, no neki novi banu nutra pa odmah rade pomutnju.

I sad kad dado više nije šerif, riješio sam da ja šerifujem i pametujem što ce kako! Devil me više nemre zbacit van... Juhu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000