LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 20/12/2007 : 13:19:09
|
Konkurs za angažovani strip
Pozivamo sve strip crtace i scenariste da se svojim radovima pridruže razradivanju i ispitivanju razlicitih društvenih problema savremene Srbije, kao što su nacionalizam, rasizam, diskriminacija, siromaštvo, tranzicija, nezaposlenost, rodna prava, ekologija, korupcija, mobilnost mladih...
Tehnika izrade radova je slobodna. Stripove maksimalnog obima 5 tabli i minimalnog formata A4, slati preporuceno na CD-u, skenirane u rezoluciji 300dpi uz osnovne podatke i kratku biografiju autora na adresu:
Omladinski centar CK13 Vojvode Bojovica 13. 21000 Novi Sad
uz naznaku: "KONKURS ZA ANGAŽOVANI STRIP"
Rok za prijavu radova je 15. februar 2008.
Za selekciju je zadužen strucni žiri. Odabrani radovi ce biti nagradeni i, uz intervijue sa autorima, objavljeni u almanahu konkursa.
Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail: ilija [at] ck13.org
Produkcija: Omladinski centar CK13 Vojvode Bojovica 13, Novi Sad www.ck13.org www.myspace.com/crnakuca Tel/fax: +381 (0)21 4737 601 Alternativna kulturna organizacija - AKO Centar za nove medije_kuda.org
Projekat podržali: Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu AP Vojvodine Švajcarski program za kulturu Srbija
Vishe o tome> http://ck13.org/sr/strip_konkurs To mi ortak organizuje...ustvari to je ona akcija koju sam ja jos onomad pokrenuo samo sa zescim zakasnjenjem...
|
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu! |
|