forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Broj strana u ZS i LMS (offtopic)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/01/2008 : 22:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
"bagi, lijepo pises, al lose zvuci i vecinom nema smisla. na forumu su 2 patoloska stalkera, sto god da su prozivili (ili nisu, vjerojatno puno filmova), ne dajem im vise pravo da me proganjaju na svakom koraku, samo sto misle da prepoznaju u meni vrag zna koga. ovaj topic nije prava slika, vec bezazleno okupljanje istih, gdje sam jedino malo pripomogao.

jedan od te dvojice je predivno patoloski i sam napisao kako "je u nekim diskusijama bio uz mene dok nije saznao tko je iza ovog nicka". i sjeca se nekakvih vrag zna kakvih diskusija od bog zna kada gdje sam "uz ostale vrijedjao precednika (!)"

drugi jedva ceka priliku da napise pojam "zosko". 100%tni patoloski stalker.

nemoj da sad nabrajam podvrste stakera, jer bih lako i tebe svrstao u jednu od njih. na ovom topicu djelujes kao pravi "osvetoljubivi stalker" (ova grupacija nije moja izmisljotina, postoji), sto i potvrdjujes ovom zadnjom pricicom (ne da mi se rastavljati recenicu po recenicu) u kombinaciji sa ostalim postovima ovdie na koje, obrati paznju, nisam reagirao.

ovo je primjer pravog patoloskog stalkera
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27876
ne cu sada napisati podvrstu, jer ce ionako doslovno podivljati kad ovo procita.

lijepo je markos napisao da postoji ignore-funkcija."

Da,tako je.
Ali rekoh vec,nit sam ja cvjecka nit si ti najgori.Svi ce mo se moci naci u nekim,sto tvojim,sto uobicajenim,definicijama "stalkera".Stalkera pod navodnicima,da,jer forum je mjesto za komunikaciju VISE osoba,citanje postova,repliciranja,slaganja,neslaganja pa cak isvadja.Pazi,VISE osoba.Niti jedan topic nije rezervisan samo za jednu ili dvije osobe i njihovu konverzaciju nit je zabranjem za citati i reagovati.Prilicno je normalno,bar po meni,citati tudja misljenja i prepiske te se ukljuciti po potrebi u njih,jer forum je mjesto za VISE osoba.VISE znaci,desetine,stotine itd.Zbog ovog pridjeva VISE sva ta tvoja spika o stalkerima pada u vodu.Za sve ostalo postoji private messaging i svaki neovlasteni pristup tim informacijama bi spadao u primjere tzv stalkera.
Raspravu o ovom offtopicu vidim kao buket smrdljivih ruza rucno slaganim od strane nekog Jeremije iz jedne poznate cvjecarnice,medju kojim sam i sam ali jedino ti strsis kao jedina i uvenula i smrdljiva medju nama smrdljivcima(ali ima jos kandidata koji teze uvenucu).
Ispravi to covjece,vrijeme je.Nisi valjda toliko los.
Ugledaj se na darth vadera kojeg koristis kao avatara.I on je pored sve zloce na kraju dosao "tobe" kako kazemo mi bosanci...

Wtf?

Edited by - bagi on 04/01/2008 23:04:32
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 22:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A ja sam te lepo zamolio da me ne spominješ ni u kakvom kontekstu, pa te molim da tu želju i uvažiš. Hajde kad smo postali fini i dobri da tako i cinimo. Može? Danke.

rado ti izlazim u susret, a ti zauzvrat malo promisli ili uporabi search-funkciju i postani svjestan da nisi bas perfektan, t.j. prije nego sto napises "zosko" pod neki moj post (neupucen tebi), pitaj se "a tko sam ja?".

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 23:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Da,tako je.
Ali rekoh vec,nit sam ja cvjecka nit si ti najgori.Svi ce mo se moci naci u nekim,sto tvojim,sto uobicajenim,definicijama "stalkera".Stalkera pod navodnicima,da,jer forum je mjesto za komunikaciju VISE osoba,citanje postova,repliciranja,slaganja,neslaganja pa cak isvadja.Pazi,VISE osoba.Niti jedan topic nije rezervisan samo za jednu ili dvije osobe i njihovu konverzaciju nit je zabranjem za citati i reagovati.Prilicno je normalno,bar po meni,citati tudja misljenja i prepiske te se ukljuciti po potrebi u njih,jer forum je mjesto za VISE osoba.VISE znaci,desetine,stotine itd.Zbog ovog pridjeva VISE sva ta tvoja spika o stalkerima pada u vodu.Za sve ostalo postoji private messaging i svaki neovlasteni pristup tim informacijama bi spadao u primjere tzv stalkera.
Raspravu o ovom offtopicu vidim kao buket smrdljivih ruza,medju kojim sam i sam ali jedino ti strsis kao jedina uvenula medju nama smrdljivima.
Ispravi to covjece,vrijeme je.Nisi valjda toliko los.
Ugledaj se na darth vadera kojeg koristis kao avatara.I on je pored sve zloce na kraju dosao "tobe" kako kazemo mi bosanci...

bagi, zatvori oci, "udji u sebe" :) i usporedi ovo sto si napisao sa svojim prisustvom u ovoj raspravi (opcenito), svojim prisustvom u ovoj raspravi (pozadinski) i svojim ulaznim postingom (fukara) i mojoj reakciji (?) na isti.

ignore-funkcija zlata vrijedi.

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 04/01/2008 23:05:21
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/01/2008 : 23:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jeste,usao sam s namjerom vrijedjanja.
Ja to bar priznam.
I izvinjavam se svakom uvrijedjenom,pa cak i tebi,pavelka neprijatelju.
S ovim cinom sam potvdjeno na visem "unutarnjem" stanju od tebe.
Bar trenutno,dok se i ti ne izvines...

Wtf?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2008 : 23:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
[i]Originally posted by Pavel01

rado ti izlazim u susret, a ti zauzvrat malo promisli ili uporabi search-funkciju i postani svjestan da nisi bas perfektan, t.j. prije nego sto napises "zosko" pod neki moj post (neupucen tebi), pitaj se "a tko sam ja?".
[/quote]

Ja nisam savršen, niti to za sebe mislim, nadam se da takav utisak i ostavljam. A to o postovima "upucenim nekom": ukoliko hoceš nekog da kontaktiraš, a da se drugi ne mešaju, pošalji mu privatnu poruku, ovako, svaki tvoj/moj post mogu da budu komentarisani od drugih, zar ne??
A poceo sam da te zovem "zosko" a ne pavel tak kada sam provalio o kome se u stvari radi(citaj: posle više desetina zajedljivih komentara, provokacija i sl.), pre toga mi na um nije palo da razmišljam ko se krije iza tog nika(toliko o patološkom stalkeru).
Ako se ne secaš(a secaš se),idi i pogledaj onaj topic o prevodima stripova gde je sve i pocelo, pa možemo dalje da raspravljamo, cisto da razjasnimo pojam "žrtva". Može i na PM, da ne trujemo forum ovde, mada bi bilo bolje da se sve ovo javno i završi, kako hoceš.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 23:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Jeste,usao sam s namjerom vrijedjanja.
Ja to bar priznam.
I izvinjavam se svakom uvrijedjenom,pa cak i tebi,pavelka neprijatelju.
S ovim cinom sam potvdjeno na visem "unutarnjem" stanju od tebe.
Bar trenutno,dok se i ti ne izvines...

molim za oprost sto si usao sa namjerom vrijedjanja!

bah, ok bagi, nismo se trebali kaciti, tvoje karikature su mi osim onih pocetnih simpa.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 23:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ja nisam savršen, niti to za sebe mislim, nadam se da takav utisak i ostavljam. A to o postovima "upucenim nekom": ukoliko hoceš nekog da kontaktiraš, a da se drugi ne mešaju, pošalji mu privatnu poruku, ovako, svaki tvoj/moj post mogu da budu komentarisani od drugih, zar ne??
A poceo sam da te zovem "zosko" a ne pavel tak kada sam provalio o kome se u stvari radi(citaj: posle više desetina zajedljivih komentara, provokacija i sl.), pre toga mi na um nije palo da razmišljam ko se krije iza tog nika(toliko o patološkom stalkeru).
Ako se ne secaš(a secaš se),idi i pogledaj onaj topic o prevodima stripova gde je sve i pocelo, pa možemo dalje da raspravljamo, cisto da razjasnimo pojam "žrtva". Može i na PM, da ne trujemo forum ovde, mada bi bilo bolje da se sve ovo javno i završi, kako hoceš.

vidi: meni te je STVARNO dosta. ok. rehabilitacija stalkera traje cak do godinu dana i nemam namjeru glumiti lijecnika. budi pozdravljen.

ignore-funkcija zlata vrijedi.

the bird is the word
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/01/2008 : 23:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
"molim za oprost sto si usao sa namjerom vrijedjanja!

bah, ok bagi, nismo se trebali kaciti, tvoje karikature su mi osim onih pocetnih simpa."

Pavelka,neprijatelju,oprost ti nije primljen jer je neozbiljan za razliku od mog.
Imas se ti izvinuti za dosta stvari van ovog topica,takodje vezanih za necije upadanje s namjerom vrijedjanja.

Wtf?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/01/2008 : 23:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
toliko od mene na ovom topicu, lijep pozdrav svim ucesnicima.

edit: bolje da precrtam "na ovom topicu", da markos ne dobije inspiraciju pa se nasali i prepravi u "na ovom forumu".

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 05/01/2008 00:07:46
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 06/01/2008 : 00:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message
Sad jedan lijepi kljucic na topic...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2008 : 00:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
preimenujte topic u "iskupljenja na forumu"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 06/01/2008 : 11:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

preimenujte topic u "iskupljenja na forumu"

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000