forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Srpsko strip izdavastvo u 2007.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/01/2008 : 09:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

vampirima?

bez obzira na druga manhuntera
mora se

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/01/2008 : 10:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Prema ovim informacijama ovdje i na uppsu trebalo bi da u februaru izade neki broj Zagora, ali ne znamo koliko brojeva ispred Ludensa. Ako se budu vodili Vaninijevom politikom sve novo i premijerno, onda se može desiti da i ostali planirani junaci krenu tako, sa neobjavljenim epizodama.
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 10/01/2008 : 10:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by I like girlz

zašto bi bio cenzurisan? zar smo u staljinovoj rusiji? taj prvi broj dampyra može smetati samo onima koji imaju necistu savjest i koji se poistovjecuju sa istim onima o kojima govori radnja te prve epizode.
Upravo tako. Normalnom covjeku prve dvije epizode nece smetati.

Pa normalnom covjeku su te dvije epizode i smiješne . Kakav je to samo cušpajz brale.

Kosovo i Metohija = Srbija

Edited by - zlatkob on 10/01/2008 10:09:24
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1926 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 10/01/2008 : 10:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by I like girlz

zašto bi bio cenzurisan? zar smo u staljinovoj rusiji? taj prvi broj dampyra može smetati samo onima koji imaju necistu savjest i koji se poistovjecuju sa istim onima o kojima govori radnja te prve epizode.
Upravo tako. Normalnom covjeku prve dvije epizode nece smetati.

bitno je da covjek nije iskljuciv da dozvoljava drugom da ima svoje misljenje
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 10/01/2008 : 12:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message
Moje neveliko iskustvo u strip izdavastvu u Srbiji mi govori da je prilicno iluzorno ocekivati veliki uspeh i velike tiraze Bonelijevih stripova kod nas. Mada, istina, nismo nesto definisali sta znaci veliki tiraz i veliki uspeh. Da li je to 2000, 5000 ili mozda 20000 prodatih stripova.

Takodje, ne verujem da Zagorom ili Texom iko ovde moze da napravi novu citalacku publiku - kada samo pomislim na stvari koje danasnji klinci prate i vole - Transformerse, Gospodara Prstenova, RPGove, Plejstejsn 1,2,3 i Iks Boks i Nintendo... Probao sam svomd devetogodisnjem sinu da uvalim jedan broj Zagora, ali nije islo. Prvo, crno belo je, drugo, crtano je bezveze, trece, tu su neki glupavi kauboji i Indijanci (ovo su njegove reci). Niko u njegovom razredu, ili kraju, ne cita stripove, a i to kada se nekim cudom desi, u pitanju su pre, recimo, Spajdermen, ili sada Simpsonovi, ili DM i F4 (ovo zato sto sam delio brojeve po komsiluku).

Dalje, ne verujem ni da bi ova izdanja sada kao probudila ljude naseg godista iz stripovskog posta, ili nesto mladje ili starije, koji su ovo pratili kao deca. Prvo, ti sto i dalje prate stripove - kao sto smo svi na ovom forumu - jednostavno nismo nikada ni prestajali to da radimo. Ali, nas nema mnogo, zar ne? Drugo, ti sto nisu pratili stripove svih ovih godina u svojim glavama imaju shvatanje da je strip nesto za decu i da su oni to prerasli, i oni se sada sigurno nece vracati na to.

Svejedno, voleo bih da ta izdanja krenu i da me neko svojom pametnom izdavackom politikom razuveri i dokaze da sam se israo u ovom postu.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/01/2008 : 12:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Speaking words of wisdom... Let it be...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2008 : 13:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by milan2.0

Moje neveliko iskustvo u strip izdavastvu u Srbiji mi govori da je prilicno iluzorno ocekivati veliki uspeh i velike tiraze Bonelijevih stripova kod nas. Mada, istina, nismo nesto definisali sta znaci veliki tiraz i veliki uspeh. Da li je to 2000, 5000 ili mozda 20000 prodatih stripova.

Takodje, ne verujem da Zagorom ili Texom iko ovde moze da napravi novu citalacku publiku - kada samo pomislim na stvari koje danasnji klinci prate i vole - Transformerse, Gospodara Prstenova, RPGove, Plejstejsn 1,2,3 i Iks Boks i Nintendo... Probao sam svomd devetogodisnjem sinu da uvalim jedan broj Zagora, ali nije islo. Prvo, crno belo je, drugo, crtano je bezveze, trece, tu su neki glupavi kauboji i Indijanci (ovo su njegove reci). Niko u njegovom razredu, ili kraju, ne cita stripove, a i to kada se nekim cudom desi, u pitanju su pre, recimo, Spajdermen, ili sada Simpsonovi, ili DM i F4 (ovo zato sto sam delio brojeve po komsiluku).

Dalje, ne verujem ni da bi ova izdanja sada kao probudila ljude naseg godista iz stripovskog posta, ili nesto mladje ili starije, koji su ovo pratili kao deca. Prvo, ti sto i dalje prate stripove - kao sto smo svi na ovom forumu - jednostavno nismo nikada ni prestajali to da radimo. Ali, nas nema mnogo, zar ne? Drugo, ti sto nisu pratili stripove svih ovih godina u svojim glavama imaju shvatanje da je strip nesto za decu i da su oni to prerasli, i oni se sada sigurno nece vracati na to.

Svejedno, voleo bih da ta izdanja krenu i da me neko svojom pametnom izdavackom politikom razuveri i dokaze da sam se israo u ovom postu.

Evo ja nisam bar 10 godina imao ni jedan strip i krenula najezda... A mislim da si u pravu kad kazes da malo ljudi ovo zanima, ali sa dobrom reklamom se prodaje voda ljudima kojima ne treba, da ne govorim za ostalo... Tako da... Ko zna...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/01/2008 : 13:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Voda je u trendu, a stripovi su prilicno ispali iz mode, narocito crno/beli.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/01/2008 : 13:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Voda je u trendu, a stripovi su prilicno ispali iz mode, narocito crno/beli.

Treba nova reklamna kampanja: citajte osam stripova dnevno i smršavit cete.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2008 : 13:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Garant... Citanje je dobro protiv gastritisa, reume, isijasa, spondiloze, uspesna terapija protiv kancera... :-)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 10/01/2008 : 14:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
bitno da je zagor prisutan i da ga svi mi volimo. ostalo lako.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 10/01/2008 : 19:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Milan je apsolvirao pravo stanje stvari...to je to...sad but true...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 10/01/2008 : 23:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
napravice mo mi trziste samo da krenu da izlaze
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2008 : 23:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

quote:

vampirima?

mora se

Što mene?? Pa i ja sam se smejao malopre na prošloj strani

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/01/2008 : 20:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Toninho

quote:

vampirima?

mora se

Što mene?? Pa i ja sam se smejao malopre na prošloj strani

baš zato
a o kici da i ne govorimo