Author |
Topic  |
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/01/2008 : 10:05:22
|
Prema ovim informacijama ovdje i na uppsu trebalo bi da u februaru izade neki broj Zagora, ali ne znamo koliko brojeva ispred Ludensa. Ako se budu vodili Vaninijevom politikom sve novo i premijerno, onda se može desiti da i ostali planirani junaci krenu tako, sa neobjavljenim epizodama. |
 |
|
zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts
Member since 24/02/2006 |
Posted - 10/01/2008 : 10:07:50
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by I like girlz
zašto bi bio cenzurisan? zar smo u staljinovoj rusiji? taj prvi broj dampyra može smetati samo onima koji imaju necistu savjest i koji se poistovjecuju sa istim onima o kojima govori radnja te prve epizode.
Upravo tako. Normalnom covjeku prve dvije epizode nece smetati.
Pa normalnom covjeku su te dvije epizode i smiješne . Kakav je to samo cušpajz brale.
|
Kosovo i Metohija = Srbija |
Edited by - zlatkob on 10/01/2008 10:09:24 |
 |
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 10/01/2008 : 10:16:31
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by I like girlz
zašto bi bio cenzurisan? zar smo u staljinovoj rusiji? taj prvi broj dampyra može smetati samo onima koji imaju necistu savjest i koji se poistovjecuju sa istim onima o kojima govori radnja te prve epizode.
Upravo tako. Normalnom covjeku prve dvije epizode nece smetati.
bitno je da covjek nije iskljuciv da dozvoljava drugom da ima svoje misljenje |
 |
|
milan2.0
New Member

127 Posts
Member since 16/10/2006 |
Posted - 10/01/2008 : 12:02:41
|
Moje neveliko iskustvo u strip izdavastvu u Srbiji mi govori da je prilicno iluzorno ocekivati veliki uspeh i velike tiraze Bonelijevih stripova kod nas. Mada, istina, nismo nesto definisali sta znaci veliki tiraz i veliki uspeh. Da li je to 2000, 5000 ili mozda 20000 prodatih stripova.
Takodje, ne verujem da Zagorom ili Texom iko ovde moze da napravi novu citalacku publiku - kada samo pomislim na stvari koje danasnji klinci prate i vole - Transformerse, Gospodara Prstenova, RPGove, Plejstejsn 1,2,3 i Iks Boks i Nintendo... Probao sam svomd devetogodisnjem sinu da uvalim jedan broj Zagora, ali nije islo. Prvo, crno belo je, drugo, crtano je bezveze, trece, tu su neki glupavi kauboji i Indijanci (ovo su njegove reci). Niko u njegovom razredu, ili kraju, ne cita stripove, a i to kada se nekim cudom desi, u pitanju su pre, recimo, Spajdermen, ili sada Simpsonovi, ili DM i F4 (ovo zato sto sam delio brojeve po komsiluku).
Dalje, ne verujem ni da bi ova izdanja sada kao probudila ljude naseg godista iz stripovskog posta, ili nesto mladje ili starije, koji su ovo pratili kao deca. Prvo, ti sto i dalje prate stripove - kao sto smo svi na ovom forumu - jednostavno nismo nikada ni prestajali to da radimo. Ali, nas nema mnogo, zar ne? Drugo, ti sto nisu pratili stripove svih ovih godina u svojim glavama imaju shvatanje da je strip nesto za decu i da su oni to prerasli, i oni se sada sigurno nece vracati na to.
Svejedno, voleo bih da ta izdanja krenu i da me neko svojom pametnom izdavackom politikom razuveri i dokaze da sam se israo u ovom postu.
|
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/01/2008 : 13:06:14
|
quote: Originally posted by milan2.0
Moje neveliko iskustvo u strip izdavastvu u Srbiji mi govori da je prilicno iluzorno ocekivati veliki uspeh i velike tiraze Bonelijevih stripova kod nas. Mada, istina, nismo nesto definisali sta znaci veliki tiraz i veliki uspeh. Da li je to 2000, 5000 ili mozda 20000 prodatih stripova.
Takodje, ne verujem da Zagorom ili Texom iko ovde moze da napravi novu citalacku publiku - kada samo pomislim na stvari koje danasnji klinci prate i vole - Transformerse, Gospodara Prstenova, RPGove, Plejstejsn 1,2,3 i Iks Boks i Nintendo... Probao sam svomd devetogodisnjem sinu da uvalim jedan broj Zagora, ali nije islo. Prvo, crno belo je, drugo, crtano je bezveze, trece, tu su neki glupavi kauboji i Indijanci (ovo su njegove reci). Niko u njegovom razredu, ili kraju, ne cita stripove, a i to kada se nekim cudom desi, u pitanju su pre, recimo, Spajdermen, ili sada Simpsonovi, ili DM i F4 (ovo zato sto sam delio brojeve po komsiluku).
Dalje, ne verujem ni da bi ova izdanja sada kao probudila ljude naseg godista iz stripovskog posta, ili nesto mladje ili starije, koji su ovo pratili kao deca. Prvo, ti sto i dalje prate stripove - kao sto smo svi na ovom forumu - jednostavno nismo nikada ni prestajali to da radimo. Ali, nas nema mnogo, zar ne? Drugo, ti sto nisu pratili stripove svih ovih godina u svojim glavama imaju shvatanje da je strip nesto za decu i da su oni to prerasli, i oni se sada sigurno nece vracati na to.
Svejedno, voleo bih da ta izdanja krenu i da me neko svojom pametnom izdavackom politikom razuveri i dokaze da sam se israo u ovom postu.
Evo ja nisam bar 10 godina imao ni jedan strip i krenula najezda... A mislim da si u pravu kad kazes da malo ljudi ovo zanima, ali sa dobrom reklamom se prodaje voda ljudima kojima ne treba, da ne govorim za ostalo... Tako da... Ko zna... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/01/2008 : 13:40:13
|
Garant... Citanje je dobro protiv gastritisa, reume, isijasa, spondiloze, uspesna terapija protiv kancera... :-) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/01/2008 : 23:42:06
|
quote: Originally posted by Toninho
quote: Originally posted by jaki
vampirima?
bez obzira na druga manhuntera mora se

Što mene?? Pa i ja sam se smejao malopre na prošloj strani  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 11/01/2008 : 20:16:06
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Toninho