Author |
Topic  |
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 10/01/2008 : 19:29:27
|
quote: Originally posted by Toninho
višeslojni papir more višekratna upotreba povoljno
Mudri Toninho mudro zbori! Pazi ovo, ako su stripovi za onaniranje, to je cudno, a ako se naglasi da su za citanje, onda je normalno! Mooooolim? A vec danima ne mogu doskociti LeeManovom poimanju stvarnosti te ingenioznom izjavom kojom me je pokopao. Još više, njemu milu poeziju u potpisu teško se može probiti. (Ujevic,Byron? Jova Zmaj? Reci nam.) Limune, tvoj egzibicionizam s fotografijama nekih, vjerojatno porobljenih, maloljetnica nedostaje samo onima koji slobodne žene nemaju kraj sebe, a ni oko sebe. Živ mi bio! |
Humbert Coe |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/01/2008 : 20:27:51
|
quote: Originally posted by Humbert Coe
quote: Originally posted by Toninho
višeslojni papir more višekratna upotreba povoljno
Mudri Toninho mudro zbori! Pazi ovo, ako su stripovi za onaniranje, to je cudno, a ako se naglasi da su za citanje, onda je normalno! Mooooolim? A vec danima ne mogu doskociti LeeManovom poimanju stvarnosti te ingenioznom izjavom kojom me je pokopao. Još više, njemu milu poeziju u potpisu teško se može probiti. (Ujevic,Byron? Jova Zmaj? Reci nam.) Limune, tvoj egzibicionizam s fotografijama nekih, vjerojatno porobljenih, maloljetnica nedostaje samo onima koji slobodne žene nemaju kraj sebe, a ni oko sebe. Živ mi bio!
       |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Posted - 10/01/2008 : 20:57:16
|
Eh, da, kad smo kod bijelog roblja koje plasira LeeMan, zaboravih napomenuti pojedinost koja lako može promaknuti posmatracima dokone robinje,a koji se koncentriraju na njeno animirano poprsje; ruke su joj, ocito je, vezane iznad glave! Smije se samo jer misli da je snuff vrsta japanske komedije. |
Humbert Coe |
 |
|
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 11/01/2008 : 10:50:45
|
Humberte brate shto se nervirash? - ma samo opushteno, ja sam se bio nashalio, a ti odma krenuo u kontra-napad, vidish da se svima svideo moj fazon sa onom zenskom, a moj prvi komentar je bio itekako opravdan sa tim ce se slozitit mnogi, toliko tema je vec bilo o tome shta je kad kazemo da je neki strip Glancer a isto tako se znalo i o ovome shta znachi Strip za Citanje, zasto otvarati neshto vec milion puta prezvakano. Ziv bio! |
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu! |
 |
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Posted - 11/01/2008 : 21:43:13
|
quote: Originally posted by LeeMan
Humberte brate shto se nervirash? - ma samo opushteno, ja sam se bio nashalio, a ti odma krenuo u kontra-napad, vidish da se svima svideo moj fazon sa onom zenskom, a moj prvi komentar je bio itekako opravdan sa tim ce se slozitit mnogi, toliko tema je vec bilo o tome shta je kad kazemo da je neki strip Glancer a isto tako se znalo i o ovome shta znachi Strip za Citanje, zasto otvarati neshto vec milion puta prezvakano. Ziv bio!
LeeMane,zašto misliš da se nerviram?! Zar ti moji postovi djeluju živcano?! Još su i opuštajuci. Iskreno, smatram tvoj prvi komentar ovog topica bezargumentiranim vrijedanjem, pa se nisam niti mogao uvrijediti. Ne moraš se složiti ni sa kim, najmanje sa mnom, no to valja i objasniti, a ne samo nabacati rijeci.I da je milijardu puta bila ova tema(a koja nije?!),na ovaj nacin nije.Još manje ti moraš u nju ulaziti i pisati što. A, ponavljam, tvoj prvi komentar nije bio ukazivanje na eventualno ponavljanje teme, vec na nacin na koji sam to iznio. Možda sam baš zato to i iznio. Budi dosljedan. Sada ovo pišem, kad baš moram, samo kako bih rekao da se ne ljutim, niti mrzim, ne brini. Nikada ne volim kada se neslaganje u mišljenjima svede na puki sukob pojedinaca. No uvijek je poželjna kultura. Hvala i živio!
|
Humbert Coe |
 |
|
Topic  |
|
|
|