forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIPOVI ZA CITANJE ?!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/01/2008 : 10:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
višeslojni papir
more višekratna upotreba
povoljno

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 10/01/2008 : 19:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

višeslojni papir
more višekratna upotreba
povoljno

Mudri Toninho mudro zbori! Pazi ovo, ako su stripovi za onaniranje, to je cudno, a ako se naglasi da su za citanje, onda je normalno! Mooooolim?
A vec danima ne mogu doskociti LeeManovom poimanju stvarnosti te ingenioznom izjavom kojom me je pokopao. Još više, njemu milu poeziju u potpisu teško se može probiti. (Ujevic,Byron? Jova Zmaj? Reci nam.)
Limune, tvoj egzibicionizam s fotografijama nekih, vjerojatno porobljenih, maloljetnica nedostaje samo onima koji slobodne žene nemaju kraj sebe, a ni oko sebe.
Živ mi bio!

Humbert Coe
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2008 : 20:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Humbert Coe

quote:
Originally posted by Toninho

višeslojni papir
more višekratna upotreba
povoljno

Mudri Toninho mudro zbori! Pazi ovo, ako su stripovi za onaniranje, to je cudno, a ako se naglasi da su za citanje, onda je normalno! Mooooolim?
A vec danima ne mogu doskociti LeeManovom poimanju stvarnosti te ingenioznom izjavom kojom me je pokopao. Još više, njemu milu poeziju u potpisu teško se može probiti. (Ujevic,Byron? Jova Zmaj? Reci nam.)
Limune, tvoj egzibicionizam s fotografijama nekih, vjerojatno porobljenih, maloljetnica nedostaje samo onima koji slobodne žene nemaju kraj sebe, a ni oko sebe.
Živ mi bio!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 10/01/2008 : 20:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
Eh, da, kad smo kod bijelog roblja koje plasira LeeMan, zaboravih napomenuti pojedinost koja lako može promaknuti posmatracima dokone robinje,a koji se koncentriraju na njeno animirano poprsje; ruke su joj, ocito je, vezane iznad glave! Smije se samo jer misli da je snuff vrsta japanske komedije.

Humbert Coe
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 11/01/2008 : 10:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Humberte brate shto se nervirash? - ma samo opushteno, ja sam se bio nashalio, a ti odma krenuo u kontra-napad, vidish da se svima svideo moj fazon sa onom zenskom, a moj prvi komentar je bio itekako opravdan sa tim ce se slozitit mnogi, toliko tema je vec bilo o tome shta je kad kazemo da je neki strip Glancer a isto tako se znalo i o ovome shta znachi Strip za Citanje, zasto otvarati neshto vec milion puta prezvakano. Ziv bio!

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 11/01/2008 : 21:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Humberte brate shto se nervirash? - ma samo opushteno, ja sam se bio nashalio, a ti odma krenuo u kontra-napad, vidish da se svima svideo moj fazon sa onom zenskom, a moj prvi komentar je bio itekako opravdan sa tim ce se slozitit mnogi, toliko tema je vec bilo o tome shta je kad kazemo da je neki strip Glancer a isto tako se znalo i o ovome shta znachi Strip za Citanje, zasto otvarati neshto vec milion puta prezvakano. Ziv bio!

LeeMane,zašto misliš da se nerviram?! Zar ti moji postovi djeluju živcano?! Još su i opuštajuci. Iskreno, smatram tvoj prvi komentar ovog topica bezargumentiranim vrijedanjem, pa se nisam niti mogao uvrijediti. Ne moraš se složiti ni sa kim, najmanje sa mnom, no to valja i objasniti, a ne samo nabacati rijeci.I da je milijardu puta bila ova tema(a koja nije?!),na ovaj nacin nije.Još manje ti moraš u nju ulaziti i pisati što. A, ponavljam, tvoj prvi komentar nije bio ukazivanje na eventualno ponavljanje teme, vec na nacin na koji sam to iznio. Možda sam baš zato to i iznio. Budi dosljedan.
Sada ovo pišem, kad baš moram, samo kako bih rekao da se ne ljutim, niti mrzim, ne brini. Nikada ne volim kada se neslaganje u mišljenjima svede na puki sukob pojedinaca. No uvijek je poželjna kultura.
Hvala i živio!

Humbert Coe
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000