forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zašto ljudi sa redovnim seksualnim odnosima...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/01/2008 : 02:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
... citaju stripove i dolaze na forume o stripovima?

Ne, zaista... stvarno me zanima. Ispade da na ovom forumu ima masa jebaca. E pa, braco jebaci, zašto onda citate stripove?!!?!?!?
Zna se da stripove citaju ili klinci (nejebaci) ili matori i ružni konji, koji masturbiraju na eventualnu naznaku ženske golotinje u stripu?

Nikakva provokacija, iskreno me zanima. Nadam se da mi moderatori nece zakljucati topic (sad kad Dado više nije tu, veca je šansa da prodem:).

Edited by - DusMan on 11/01/2008 02:21:59

sawitch
Advanced Member

Serbia
41127 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/01/2008 : 02:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja imam devojku vec godinu i 4 meseca, volim je, imam redovan seks, i jos pokupim nesto kad naleti... Ali sad sam i to smanjio... Ne mislim da sam neki ..bac, ali sam bio do ove devojke... Dok me je to drzalo, nisam citao stripove jer nije bilo vremena... Ali sada kad sam nasao neku srodnu dusu imam vremena da ostvarim sve svoje hobije... Iako me devojka ne razumem i smatra da je bolje da joj kupim cokoladu nego da bacim pare na strip i ona hoce nekad da mi pomogne da zapakujem stripove kad saljem, da mi obrise prasinu sa polica... Ne znam... Tako je kod mene...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/01/2008 : 07:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Koja glupost.. Pa zašto se ne bi stiglo?!? Po tome se ni druge aktivnosti ne bi mogle realizirati ako citaš stripove!
Zanimljivo ja uz to što citam stripove (umjereno), još i radim, je*em, haklam nogac dvaput tjedno, a u ljeti kad je prvenstvo i na treninge idem, odem sa frendovima na pivu, belu, poker, vikendom i zaružim koji put..
Sve se stigne uz dobru organizaciju i kljucna je ona rijec - UMJERENO!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/01/2008 : 07:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

... citaju stripove i dolaze na forume o stripovima?

Ne, zaista... stvarno me zanima. Ispade da na ovom forumu ima masa jebaca. E pa, braco jebaci, zašto onda citate stripove?!!?!?!?
Zna se da stripove citaju ili klinci (nejebaci) ili matori i ružni konji, koji masturbiraju na eventualnu naznaku ženske golotinje u stripu?

Vrlo jednostavno.
Logirani su na forumu u pauzama izmedu seksa.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/01/2008 : 07:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Nemojte jebat, pitanje je skroz na mjestu. Priznajte lijepo da ne guzite redovito ( i manje ), bice i vama lakse.
Bravo Dusmane na zakljucku!
A Vjeko, ili ima ili nema, koja umjerenost. Sto je to umjereno? Jednom u dekadi? Tipicna junkie prica, ma nisan ti ja danki, ja san ti vikendas, ka, brale... a ima 45 kila s kreveton!
Dule Savicu, kog farbas:)
kico, a kad pisas?
Rico, ostavi se pizdarija, i aj radi sta!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/01/2008 : 07:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Nemojte jebat, pitanje je skroz na mjestu. Priznajte lijepo da ne guzite redovito ( i manje ), bice i vama lakse.
Bravo Dusmane na zakljucku!
A Vjeko, ili ima ili nema, koja umjerenost. Sto je to umjereno? Jednom u dekadi? Tipicna junkie prica, ma nisan ti ja danki, ja san ti vikendas, ka, brale... a ima 45 kila s kreveton!
Dule Savicu, kog farbas:)
kico, a kad pisas?
Rico, ostavi se pizdarija, i aj radi sta!

Ne kužim! Kaj ti nije jasno?!? Ok, lažem!
Guzim i više nego umjereno! Uopce mi nije jasno na šta si aludirao..
Ako si ciljao na moje seksualne navike, onda ne znam kaje tu cudno s obzirom da sam u vezi 3 godine (a bogami i prije toga sam imao redovita pražnjenja).. Je*em ko i svako u vezi u kasnim dvadesetim

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/01/2008 : 08:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Ma ne lazes mene (meni:)
Nisi valjda shvatio ovaj topic tako da sad svako treba upisati svoj historiogram (jebote, jel se tako kaze ) zivotne jebacine, iako stripasima ni to nije problem:)
I daj, zajebajen se.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/01/2008 : 09:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa mislim, sex ko sex, potrošiš kojih par minutica na to, a ostatak posvetiš stripovima i forumu... U biti, ne vidim nikakvu povezanost izmedu nejebice i stipoholizma!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/01/2008 : 09:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Ma ne lazes mene (meni:)
Nisi valjda shvatio ovaj topic tako da sad svako treba upisati svoj historiogram (jebote, jel se tako kaze ) zivotne jebacine, iako stripasima ni to nije problem:)
I daj, zajebajen se.

Ma to je više reakcija na tvorca topica, jer je on to vrlo ozbiljno prezentirao.. Jer fakat mi nije jasno zakaj bi neko ko voli stripovi nužno bio nejeb?!?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 11/01/2008 : 09:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa mislim, sex ko sex, potrošiš kojih par minutica na to, a ostatak posvetiš stripovima i forumu... U biti, ne vidim nikakvu povezanost izmedu nejebice i stipoholizma!

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 11/01/2008 : 09:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
Meni se opet otkad citam i skupljam stripove sexualni zivot popravio...

JE*E ME KO STIGNE

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 11/01/2008 : 11:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Forum je stvarno puko...
Ima i svastare za vako nesto...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 11/01/2008 : 11:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja imam devojku vec godinu i 4 meseca, volim je, imam redovan seks, i jos pokupim nesto kad naleti... Ali sad sam i to smanjio... Ne mislim da sam neki ..bac, ali sam bio do ove devojke... Dok me je to drzalo, nisam citao stripove jer nije bilo vremena... Ali sada kad sam nasao neku srodnu dusu imam vremena da ostvarim sve svoje hobije... Iako me devojka ne razumem i smatra da je bolje da joj kupim cokoladu nego da bacim pare na strip i ona hoce nekad da mi pomogne da zapakujem stripove kad saljem, da mi obrise prasinu sa polica... Ne znam... Tako je kod mene...

COKOLADA!?!?!
Pa ta prica ko moja mama!
Trazim momentalni raskid te protivprirodne zajednice!!!
Sala, naravno...
Nemogu svi da razumeju nasu potrebu da bacamo pare sakom i kapom na stripove... A mozemo li mi sami?!

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/01/2008 : 12:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Fizicka i duhovna aktivnost to je ono kao + i -.
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 11/01/2008 : 12:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
lani sam jednom, ove godine nešto rijede,ali tek je pocela godima...

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41127 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/01/2008 : 13:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja napisao realnu situaciju, a vi vidite... A pre nisam imao vremena za stripove jer sam svo slobodno vreme isao kod drugara u firmu i zvao ribe... Muvanje je bilo non-stop... Jednom je dosao direktor i iscupao aparat iz zida sa utikacem zajedno... Oko 35000 dinara je bio racun a to je blizu 450 eura... Tek posle 3-4 meseca je dobio fon nazad... A inace, savet, nejebacima: Najplodonosniji period za muvanje riba je od oko 20. januara do pocetka marta... Nigde nista nema, ne moze se ici a ribama dosadno... Bar je meni tako bilo.. Tu sta navatam, cele godine imam... Uzdravlje cepaci... :-)

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2008 : 13:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Jednostavno, volim da drkam na Evu Kant!Uh, koliko sam samo tako stripova o diaboliku upropastio!Ali šta cu, to je jace od mene!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 11/01/2008 : 13:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Jednostavno, volim da drkam na Evu Kant!Uh, koliko sam samo tako stripova o diaboliku upropastio!Ali šta cu, to je jace od mene!

Sedjane zivotinjo!
Pa zar po stripovima da prskas?!?!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41127 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/01/2008 : 13:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Srdjane, ako naidje Dragan, odvalice te... :-)

Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 11/01/2008 : 14:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
quote:

Uh, koliko sam samo tako stripova o diaboliku upropastio!

kad se samo sjetim Seks stripa koji mi je (imah tad cca 10 godina) neki frend od staroga dao u zamjenu za neke Zagore (mi smo se stalno mijenjali, a on je, posto je bio stariji i pametniji, u zamjeni uvijek bolje prosao). nikako nisam kuzio zasto je pola stranica bas u tom stripu zalijepljeno. nadam se samo da nisam lizao prste kad sam listao stranice
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41127 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/01/2008 : 14:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by jurica

quote:

kad se samo sjetim Seks stripa koji mi je (imah tad cca 10 godina) neki frend od staroga dao u zamjenu za neke Zagore (mi smo se stalno mijenjali, a on je, posto je bio stariji i pametniji, u zamjeni uvijek bolje prosao). nikako nisam kuzio zasto je pola stranica bas u tom stripu zalijepljeno. nadam se samo da nisam lizao prste kad sam listao stranice

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 11/01/2008 : 14:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

Krepo sam od smjeha dok sam ovo citao. Jesi siguran da svršiš na Evu a ne na Diabolika?
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 11/01/2008 : 14:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

quote:

Hm jadan covjek(frend tvog starog). Nema curu s kojom bi se je*** pa drka na stripove. Kada budem (kada mi bude) velik ja cu sigurno imat pravu curu a ne strip za hm... zabavu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2008 : 14:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Eva je najbolja picka, zato i citam Diabolika, a drkam po pet puta na dan, naravno ponešto i jebuckam, ali EVA je zakon......evo svršavammmmmmmmmmmmmm.....:D :D :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2008 : 14:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

I onda tamo gde nisu bile zalepljene, ti si ih zalepio, a prsti, paziiiiii

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 11/01/2008 : 14:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

Eva je najbolja picka, zato i citam Diabolika, a drkam po pet puta na dan, naravno ponešto i jebuckam, ali EVA je zakon......evo svršavammmmmmmmmmmmmm.....:D :D :D

Jesi unakazio koju tipku?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000