Dakle ovo nije dupli post, samo hocu da ispravim moju gresku. aime ja sam mislio da se strip zove Izazov u brdima Vicite, a u stvari je Izazazov u brdima Vicite. Ja to nisam ni video ali tu je bio Colt i njegovo oko sokolovo. Da dobro ste videli Vannini je prevazisao sve dosadasnje greske i napravio gresku na naslovnoj strani. Cestitamo.
Ko zna mozda je to i dobro. Mozda ce za jedno desetak godina vredeti vise, kao one markice za pisma gde je avion odstampan naopako, zbog te greske. A ja imam 4 komada. Bogat sam, bogat.
Da bi to postao unikat trebali bi prvo povuci iz prodaje brojeve s greskom pa zatim na kioske plasirati ispravne. Tad bi se "sretnici" koji su se docepali tog broja prije nego je povucen mogli hvaliti da imaju unikat... ovako imaju tek jedan od stripova. Greska vise ili manje u tom moru gresaka od Dnevnika, preko Slobodne do Vanninija nista ne znaci. Svi smo mi vec krcati takvim unikatima :).
Probaj onda sljedece... Otkupi cijeli tiraz, ostavi samo 2 primjerka a ostalo unisti. Jedan od ta 2 sacuvaj sebi, a drugi "stavi u prodaju" i trazi za njege vise love nego si platio cijeli tiraz tog broja... i samo cekaj neku budalu da se upeca .
Zaista... Nisam to primetio sve dok nisam to od tebe cuo Igore. Prosto ne mogu da verujem.No dobro ovo i nije toliko strasno,zaista bi bilo strasno da je DD 4 bio:"Tajne Rambliblina".E, to ne bih preziveo...