Prije Comanche vec je ima objavljeno nekoliko albuma B. Princea ( za koje možemo reci da su lošiji dio serijala ) ali je sa Comanchom krenija od starta puno zrelije i vec u prvoj polovini dostiga zlatne trenutke kada pokrece samostalno i serijal Jeremiah. E tek tu briljira u prvim epizodama. Tornjevi su samo nadogradnja i iskreno, u startu lipo i zanimljivo zamišljeno a onda postaje rutina. Zanimljivo, niti jedan serijal nije završen ili su i nove epizode u istom crtackom stilu kao i pocetak ( svih ) serijala. Izuzetak su OS albumi ali oni su ionako nastali u zadnjoj ( trenutnoj ) fazi. Možda jedino Nick.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Nadam se da vam ne smetam i zahvaljujem se na komentarima koje ste dali mojem "topicu". Volim što sam uspeo da u mojim temama bude dvadestak komentara i da budu o stripu o cemu ovaj sajt i služi. U zadnje vreme smo cini mi se svi malo poceli da se vrtimo u krug, kao da je svaka tema iscrpljena. Mi slim da sada na stripove. kom dolazi puno novijih momaka i da u ovoj godini pocinje veliki povratak stripova u svaki dom stare Juge. Pas bio ako lažem. Jedna star nas mnalo koci. Slabo imamo žena na forumu. sa njima bi nilo zanimljivije. Moalo bi se lomili oko toga da im steknemo naklonost, pa bi sami bili zanimljiviji i ne bi se pickarali toliko. Mada je skupoljanje stripova pomalo kao slušanje hevi metal muzike. Medu hevi metalce je uvek dolazilo totalno žensko dno i najveci ženski biseri. Ovo malo što ih dolazi su ipak najveci biseri i nekako su zapostavljene od nas strucnjaka za epizode i brojeve izdanja. Pozdrav svim našim drugaricama ako upošte budu citale ovo.