Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 22/01/2008 : 11:39:02
|
No, dobro. Nego, malo oftopika - DeeCay, što misliš od Davidu Ickeu? Imam nekoliko prijatelja kojima sam posudio knjigu Najveca tajna, sve pametni i obrazovani decki, i oni zabrijali da je to gola istina. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/01/2008 : 17:23:33
|
quote: Originally posted by VALTER
No, dobro. Nego, malo oftopika - DeeCay, što misliš od Davidu Ickeu? Imam nekoliko prijatelja kojima sam posudio knjigu Najveca tajna, sve pametni i obrazovani decki, i oni zabrijali da je to gola istina.
Koliko sam se mogao susresti s njegovim opusom na netu, izgleda mi kao samo jedan od onih šarlatana samoproklamiranih mesija/razotkrivaca tajni koji miješaju razne elemente new age filozofija i teorija zavjera. Najveca tajna i reptilijanstvo (They live?) mi je malo previše za vjerovati. Ilumminati, Protokoli sionskih mudraca? Slicna stvar ko i Baigent i Leigh u vezi Sionskog priorata, uzbudljivo, konspirativno i nadasve inspirativno štivo za sve ljubitelje alternativnih teorija. No, knjigu sam jednom posudio u knjižnici i moram ti reci da je nisam procitao. Lijepo mi je to citati kao fikciju, no ne idem dalje od toga.
Što ti misliš? U biti, jesi li jedan od onih koji vjeruju? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Topic  |
|
|
|