forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanja za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2008 : 20:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Baš se radujem za ovog Berardija i Milaca. I ovi su kratki kao Tom bar? Šta kažeš, kakvi su?

Pa cim ih radim, znaci da mislim da su u najmanju ruku dobri ("samo dobri stripovi", zar ne?). Ovi su, srecom, vrlo dobri, pace odlicni!

Trouble will find me
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by beli luk

Markose,
kad ce Zvezda opet da bude prvak sveta, kad cu da skupim sve Batman-e ikad objavljene, i ko ce da pobedi na predsednickim izborima u Srbiji?
Vidim da su te zasuli pitanjima, na sve imas odgovor, pa ja rekoh da priupitam ono sto me najvise zanima...

Nikad:) Nikolic:(

A brate...

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2554 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 23/01/2008 : 21:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Baš mi je drago za Alvara Mayora, sigurno nabavljam

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/01/2008 : 21:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DusMan

Mene zanima da li ce L&R, Eternaut i From Hell kojim slucajem biti gotovi do MaFesta?

ne znam hocemo li stici L&R,

netjemo!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/01/2008 : 21:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

Prema tetovazama imam isti stav kao i prema bradi - izgleda dobro samo na nekom drugom:)

ajmo cheshnjache - vreme je za foto seshn:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Juce mi je iz Alan Forda stigao El Ninjo i ostatak Ken Parkera.
El Ninjo ti je stvarno super izdanje. Nisam još pocep da ga citam, pa necu o samom stripu. Ilustracije koje je Boro Pavlovic radio i skice na zadnjoj strani su ukrasile ionako prelep dizajn. Naslovna je odlicna, narocito boje. Povez je vrhunski. Na Špagetijima je strip kad bi se otvorio pomalo "krckao", toga ovde nema. Svaka cast ljudima koji su to radili.
Imam i dve zamerke.
Nema uvoda. Navikao sam da u Fibrinim izdanjima postoji neki šarmantni i nepretenciozni uvod u samu pricu. Dopalo mi se kako je to uradio Darko Macan u, "gore pomenutim", Špagetijima. Odlican je i za Ljubav i rakete, kao i Tom Bar... Ovde toga nema. Šteta.
Druga stvar koja mi se nije dopala je sama hartija u unutrašnjim stranama. Izgleda mi pomalo tanka i previše savitljiva za ovako veliki broj strana. Predpostavljam da bi druga bitno uticala na gabarite pa je verovatno to razlog. Ja inace volim da stripa "IMA", da je malo kabast. Zato se i radujem što cu imati From Hell, sa svih 600 ( šest stotina ) stranica!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2008 : 21:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:

Markose,
kad ce Zvezda opet da bude prvak sveta, kad cu da skupim sve Batman-e ikad objavljene, i ko ce da pobedi na predsednickim izborima u Srbiji?
Vidim da su te zasuli pitanjima, na sve imas odgovor, pa ja rekoh da priupitam ono sto me najvise zanima...

A brate...

Neke je odgovore bolje ne znati, a?

Trouble will find me
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
Upravo tako.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Upravo tako.

Nece, nece. Možda ako moji Kosovci izadu na izbore baš masovno.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2008 : 21:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Juce mi je iz Alan Forda stigao El Ninjo i ostatak Ken Parkera.
El Ninjo ti je stvarno super izdanje. Nisam još pocep da ga citam, pa necu o samom stripu. Ilustracije koje je Boro Pavlovic radio i skice na zadnjoj strani su ukrasile ionako prelep dizajn. Naslovna je odlicna, narocito boje. Povez je vrhunski. Na Špagetijima je strip kad bi se otvorio pomalo "krckao", toga ovde nema. Svaka cast ljudima koji su to radili.
Imam i dve zamerke.
Nema uvoda. Navikao sam da u Fibrinim izdanjima postoji neki šarmantni i nepretenciozni uvod u samu pricu. Dopalo mi se kako je to uradio Darko Macan u, "gore pomenutim", Špagetijima. Odlican je i za Ljubav i rakete, kao i Tom Bar... Ovde toga nema. Šteta.
Druga stvar koja mi se nije dopala je sama hartija u unutrašnjim stranama. Izgleda mi pomalo tanka i previše savitljiva za ovako veliki broj strana. Predpostavljam da bi druga bitno uticala na gabarite pa je verovatno to razlog. Ja inace volim da stripa "IMA", da je malo kabast. Zato se i radujem što cu imati From Hell, sa svih 600 ( šest stotina ) stranica!

Papir u El Ninu je 115 gr mat kunstdruck, kao i u svim ostalim albumima - Svagdanja Borba, Metabaruni, Ljubav i Rakete, Tom's Bar ... Sljedeci deblji papir je 135 gr, ali to je predebelo (na njemu se tiskaju presvlake za korice!), tako da to ne dolazi u obzir, jednostavno mi je predebeo pod prstima dok listam (svi koji imaju npr. Kvadrat 16 s El Ninom, neka provjere...).

A uvod... Nije lako pisati te uvode. Trudim ih se pisati, ili zamoliti Darka da napise nesto, ali stvar je i vremena i inspiracije i motivacije i jos x drugih stvari tako da... Ne znam da li mozes to razumjeti, ali nakon sto strip kao sto je El Nino, dakle 300 stranica stripa, procitas 7-8 puta, moze biti najvece remek djelo na svijetu, ali nakon 8 puta ti se gadi. A to nije najbolje raspolozenje za ici pisati uvod.

Ali ok, trudit cemo se i dalje sto vise takvih tekstova dodati.
Evo, u Eternautu ce ih biti bar 7-8 stranica.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/01/2008 : 21:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
U ovom stripu su ti skice i crteži izvukli stvar. Ovaj je crtac stvarno genijalac. Je li to radeno namenski za ovo izdanje?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/01/2008 : 21:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Evo najzad jedan normalam topic, gde mogu da citam normalne komentare o stripovima!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2008 : 22:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

U ovom stripu su ti skice i crteži izvukli stvar. Ovaj je crtac stvarno genijalac. Je li to radeno namenski za ovo izdanje?

Pa da, uvijek ima nesto dodatnih materijala.
Nije, iskoristeni su materijali iz nekih francuskih de luxe c/b izdanja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/01/2008 : 22:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Markose,

Nikad,ali ce zato Niski Car Konstantin 2027,barem je tako kad ja igram FM
Nikad
...i jos jednom nikad
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/01/2008 : 22:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Inace,jedva cekam novu Spageti bracu i ove albume Berardija i Milaca
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 23/01/2008 : 22:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:

Markose,

ovo prvo si apsolutno u pravu, a ovo drugo nema nikakve sanse....

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/01/2008 : 22:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I ja mislim da za Nikolica nade nema... Ako ima za njega, onda nema za nas... A znate li da covek nema fakultet, samo srednja skola, a kandiduje se za predsednika drzave...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2008 : 22:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobro, dobro, nadam se i ja da nema sanse, ali necemo o tome...

Trouble will find me
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2399 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 23/01/2008 : 22:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Alvar Mayor je bila moja potajna zelja i mnogo me obradovala vest da ce ga Fibra izdati.Za sve one koji neznaju imace priliku da upoznaju crtackog genija...svaka cast Markose,imas odlican izbor...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/01/2008 : 23:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Evo najzad jedan normalam topic, gde mogu da citam normalne komentare o stripovima!

Dobra fora. Nasmijao bi se i sam da ne mrzim toliko politiku, pogotovo onu na forumu o stripovima.

Inace imaš ti ustvari pravo Srle, topic nije normalan ali lako moguce da je normalam.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 23/01/2008 23:16:35
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 23/01/2008 : 23:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:

quote:

Markose,

Joj, grobare, znas kad ces da dobijes popust...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 23/01/2008 : 23:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:

quote:

Markose,

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 23/01/2008 : 23:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Markose, s vremena na vrijeme me veoma prijatno iznenadiš (Spaghetti, pa Metabaruni, pa El Nino), a sada citam da pripremaš kompletnog Alvar Majora. "Ti nisi normalan". Oprostio sam ti ovo cekanje Spagheta.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/01/2008 : 00:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Kad Toma grobar dodje na vlast?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41094 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 00:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Kad Toma grobar dodje na vlast?

Opet rat...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000