forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zasto je Chiarollin Zagor karikatura?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 25/01/2008 : 08:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
Mnogi se sa mnom ne slazu da je to cisti karikaturni shiittt, i vole da filozifiraju neke stavri tipa, to je extra, pa cak i do toga idu pa nalaze neke trivijalne mane kao npr. (ferri i njegova disproporcija tijela kada crta?!?!) mislim cista glupost!
Ko zeli dokaz najbolje je pogledau stanicu 92. zadnja vinjeta kada se zagor pozdravlja sa bicem from space u drugom dijelu prijetnji iz svemira!

Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi!

Edited by - homer81 on 28/01/2008 17:13:29

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/01/2008 : 09:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Smeta me njegovo crtanje eksterijera. Da ga kolorira u pink maglicu bilo bi mi sve jasno, a ovako je to samo ruzno. A i likove crta deformitano. Npr.Chico izgleda apstraktno (apstraktnije?).

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/01/2008 : 09:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by homer81

Mnogi se sa mnom ne slazu da je to cisti karikaturni shiittt, i vole da filozifiraju neke stavri tipa, to je extra, pa cak i do toga idu pa nalaze neke trivijalne mane kao npr. (ferri i njegova disproporcija tijela kada crta?!?!) mislim cista glupost!
Ko zeli dokaz najbolje je pogledau stanicu 92. zadnja vinjeta kada se zagor pozdravlja sa bicem from space u drugom dijelu prijetnji iz svemira!

Odavno ljudi pricaju kako je ta stvar zvana "ukus ili volim-nevolim" posebnost svakog pojedinca i na to teško možeš uticati a pametni vele da se treba manuti tog posla corava. I pored svega navedenog ti bi da budeš u pravu i da je tvoj ukus najukusniji. Nemere to tako prika...

...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/01/2008 : 10:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Kako ti lijeciš svoje komplekse, Homer?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 25/01/2008 10:06:02
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/01/2008 : 10:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
meni se chiarolla svida, i nije mi puno losiji od ferrija

a sad me vi ubijte!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/01/2008 : 10:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

a sad me vi ubijte!

Izaberi oruzje.

Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 25/01/2008 : 10:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
Moj kompleks...mozda ga imam prema sranjima koji unistavaju sve kvalitetno??A lijecim ga tako sto pokusavam da skontam sta je to dobro u Chiarolli ili Dottiu (npr.)....mislim ko mi odgovori na to pitanje ja cu priznati da nsiam u pravu.
A drugu naravno da svako ima pravo na misljenje i svakome je nesto ok a nesto nije, medjutim niko nem apravo da nesto sto je sranje govoriti da je ok!
Chiarollin crtez je cista karikatura ,a neko ko je cita Zagora preko 20 godina to jednostavno ne moze podnijeti, a to sto tzv. new generations ( generations X) ima neko "SVOJE" razmisljanje to jednoatavo ne vazi za ZAgora, imaju ta sranja tipa NN, LL, i ostala postmoderisticka izdanja.

Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 25/01/2008 : 10:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
quote:

a sad me vi ubijte!

MISLIM OVO NE MOGU VHEROVATI DA SAM PROCITAO.
ALI FAKAT NE MOGU.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 25/01/2008 : 10:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

quote:

a sad me vi ubijte!

MISLIM OVO NE MOGU VHEROVATI DA SAM PROCITAO.
ALI FAKAT NE MOGU.

Mozda malo to previse uzimas k srcu.

Drzi se ti one predivne izjave velikog filozofa (i povremeno nogometnog trenera) Gordona Strachana:

Novinar: ...ali najvaznije je pobijediti utakmicu sutra?
Strachan: Neee... najvaznije je biti zdrav i uzivati u zivotu, a onda sve ostalo.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 25/01/2008 : 10:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Uopšte nije loš. Covek ima svoj stil i tacka. Možete ga voleti ili mrziti, ali to je tako. Na kraju krajeva, da je toliko loš ne bi izdržao sve ove godine u Zagorovom staffu.

Meni licno nije ništa lošiji od mnogih drugih...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/01/2008 : 10:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

Chiarollin crtez je cista karikatura ,a neko ko je cita Zagora preko 20 godina to jednostavno ne moze podnijeti, a to sto tzv. new generations ( generations X) ima neko "SVOJE" razmisljanje to jednoatavo ne vazi za ZAgora, imaju ta sranja tipa NN, LL, i ostala postmoderisticka izdanja.

Ne volim Kijarolu, citam zagora nešto preko 20 godina i, da, mogu ga podnijeti (jedini potpuno i nepovratno nepodnošljiv je Gamba). A "postmodernisticka sranja" tipa NN jednostavno obožavam i gle cuda - upadoh u konflikt žanrovski razlicitih stripova O BOŽE ŠTA DA RADIM!!??? CITAM ZAGORA, CITAM NATANA, CITAM HULKA, CITAM ALANA FORDA, CITAM, CITAM... MA SVE SKORO!!! SA MNOM NEŠTO NIJE U REDU!!
I homere šta da radim? Da se nerviram što ljudi vole Kijarolu, Dotija i ostale i da guram svoj najukusniji ukus? Ne. Nastavicu da citam sve te divne stripove.
NN,AF,MV,LL,SS,F4,...

...
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 25/01/2008 : 11:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message
ko je taj kiarola, mozel neko staviti sken da vidim,,,hvala
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
848 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 25/01/2008 : 12:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message
Ja sam ucio citati na starom zagoru, tako da mogu rec da sam Zagorov fan starog kova, pa opet, kada sam prvi put vidio Chiarollin crtež u tajni anasaza bio sam i više nego oduševljen.
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 25/01/2008 : 12:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message
Chiarollu mrzim. Zagor i Chico uopce ne lice na sebe. Zagor izgleda 10 godina mlade nego što je.
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 25/01/2008 : 13:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
ja mislim da su svi ti razliciti crtaci (ali i autori) dali zagoru na draži i dinamici. izlaskom ili najavom svakog novog broja svi gledamo: "tko piše, tko crta?" i nema ništa loše u tome.

prvi put kad sam vidio chiarollinog zagora bio mi je jako cudan i nije mi se svidio, danas me ne smeta. drago mi je da ih ima razlicitih. mislim da nam se djelomicno ne svida/nije svidao samo iz navike prema starom zagoru za kojeg svi mislimo da mora uzgledati kako ga vidi ferri. a ne mora.

nego, zna li netko koliko taj crtac ima godina i što ga nisu doveli u zagreb ako je još uvijek clan bonelli staffa?
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 25/01/2008 : 15:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
Chiarolla crta bolje od Ferria..Ferri je statican,stara skola,sve vec vidjeno,sve ravnomjerno,po crti iliti spagi,dosadno ali to ne umanjuje njegov doprinos ovom stripu.Najveca fora nas nostalgicara i starih prdonja od 28 godina pa na dalje je sto se ne zelimo povinovati novom valu nego nam je Ferri Bog...Chiarolla i ostali mladi crtaci su
u zagora unjeli duh novog doba koji se bio izgubio.

-------------
carpe diem...
-------------

Edited by - jgoran5 on 25/01/2008 15:17:11
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 25/01/2008 : 15:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
Chiarolla crta bolje od Ferria..

KAo komentar ovoga smo vas opet molim da pogledate crtez na strani 92 Zagori koji izgleda kao cica glisa?!?!? I to definisati ako crtez, je malo degutantno!!ALi nema veze, svak ima svoj UKUS

Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 25/01/2008 : 15:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by viktor14

Chiarollu mrzim. Zagor i Chico uopce ne lice na sebe. Zagor izgleda 10 godina mlade nego što je.

uf...velike rijeci "mrzim ga"..jel uopce znas sta znaci ta rijec..

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 25/01/2008 : 15:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

Chiarolla crta bolje od Ferria..

KAo komentar ovoga smo vas opet molim da pogledate crtez na strani 92 Zagori koji izgleda kao cica glisa?!?!? I to definisati ako crtez, je malo degutantno!!ALi nema veze, svak ima svoj UKUS

bas tako.."svako ima svoj ujus" ali i gleda malo dalje od Ferri nostalgije

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/01/2008 : 15:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Deki86

Ja sam ucio citati na starom zagoru, tako da mogu rec da sam Zagorov fan starog kova, pa opet, kada sam prvi put vidio Chiarollin crtež u tajni anasaza bio sam i više nego oduševljen.

Meni osobno je to bio njegov najbolji crtež u Zagoru. I meni se svidio u ovoj epizodi.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/01/2008 : 15:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

Chiarolla crta bolje od Ferria..Ferri je statican,stara skola,sve vec vidjeno,sve ravnomjerno,po crti iliti spagi,dosadno ali to ne umanjuje njegov doprinos ovom stripu.Najveca fora nas nostalgicara i starih prdonja od 28 godina pa na dalje je sto se ne zelimo povinovati novom valu nego nam je Ferri Bog...Chiarolla i ostali mladi crtaci su
u zagora unjeli duh novog doba koji se bio izgubio.

Ja nemam takvih problema, a imam preko 30.
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 25/01/2008 : 15:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
SAMO SE VI TJESITE....! ;)))
SIMPA STE!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/01/2008 : 15:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message

quote:
Zasto je Chiarolla sranje?

Jer ne zna da crta! Punkt.

Edited by - King Warrior on 25/01/2008 15:46:25
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25313 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/01/2008 : 15:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Odrastao sam na Zagoru i ostalima iz ZS i LMS. Ferri mi je bio zakon, onda sam prestao sa stripovima, apstinirao nekih 6-8 godina, ponovo sam poceo i medju prvim procitao "Tajnu Anasaza". I nisam se nešto oduševio, ocekivao sam nešto kao "što je bilo ranije". Medjutim, posle maxija 2 smatram da je Chiarolla nešto najbolje što je moglo da se desi Zagoru(pored Laurentija i Della Monice).
Ferri je ono što ce zauvek i ostati: tvorac i najznacajniji crtac Zagora, ali kako vreme promice, covek otkriva i kod njega sve više i više nedostataka..
To je to. A o ukusima ne vredi raspravljati..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/01/2008 : 15:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ferri ce umrijeti, a Chiarolla ce ga naslijediti! Hahahaha!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/01/2008 : 16:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ferri ce umrijeti, a Chiarolla ce ga naslijediti! Hahahaha!

Onda cu prestati da citam Zagora Kad uzemm strip i otworim ga i widim Chiarolla,ne cita mi se ...

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000