forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zasto je Chiarollin Zagor karikatura?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 28/01/2008 : 09:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Koji Chiarolla.
Zagor je u prvom redu Ferri, pa Donatelli.To je Zagor kojeg želim i pratim od 80-tih. Zato sad s guštom citam Vernija.Neko ce rec, pa on nema svoj stil, kopira druge.Jebemese, Barca kopira Ajaxovu taktiku otkad, pa koga to briga dok mlin radi.

P.S. Kad mogu mostarci dignit kip Bruce Lee-u, možemo i mi (Bilo di na balkanu), dignit i Ferriju.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 28/01/2008 : 10:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:
Originally posted by homer81

quote:
Originally posted by VALTER

Jedan moj prijatelj ide u teretanu u kojoj se okupljau likovi koji slušaju narodnjake (turbofolk). I smiju se njemu i smatraju ga budalom zato što on ne sluša recenu glazbu. Na te likove me podsjetio autor ovog topica.

A TI SI ME POSJETIO NA ONE KOJI NESTANAK KVALITETNE MUZIKE OKRIVLJUJU TE ISTE TURBO FOLK NARODNJAKE, A NE SEBE KOJI SE NISU POTRUDILI DA KVALIETETOM BUDU ISPRED TOG SRANJA.

aj dont ged it (Barni Gembl)

NIJE TEBE UPUCENO NEGO LIKU KOJI JE NESTO PAMETOVAO!

Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 28/01/2008 : 10:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
tebi?

...
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 28/01/2008 : 10:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
quote:

tebi?

uuuu sto smo smjesni uuuuu

Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/01/2008 : 16:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Raspucine vragolane li jedan, pa pored svih zagrli Gambu (ne spominjao se!!), a ja imao lijepo mišljenje o tebi :))))
I još uvjek ga imam. Citaj Gambu citaj... ali mi ostale ne diraj. OSTALI su carevi!!

Ostale nisam ni dirao. Ja sam tog Gambu zavoleo iz ciste samolsti prema coveku. Pa kad ga baš niko ne voli, a onda cu ga voleti ja. Car je Gamba C A R !!! Procitajte Vatreno oko i Coveka munju i recite šta mu fali?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 28/01/2008 : 16:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
I meni je Gamba dobar!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/01/2008 : 16:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
dobar je u te dvije price!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 29/01/2008 : 13:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
A kakav vam je Pepe? Upravo citam "Neumoljivi Zagor". Meni nije loš, Zagor ima malo drugaciju frizuru nego u Ferrija, ali zgodan je... :-)
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 31/01/2008 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Mlaki

A kakav vam je Pepe? Upravo citam "Neumoljivi Zagor". Meni nije loš, Zagor ima malo drugaciju frizuru nego u Ferrija, ali zgodan je... :-)

Nikad mi nije bio posebno ugodan za oko... Valjda što crta mongoloidnog Zagora ili me osjecaj vara?

...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40313 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2008 : 13:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Moze li neka slika njegovog crteza da pogledam???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 20:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
mislim da bi više pasao da crta dylan doga ili martin mysterija,za zagora smo navikli na ciste linije što kod njega nije slucaj.mislim da u buducnosti nece oststi na zagoru jer ima dosta novih mladih crtaca koji više odgovaraju zagoru.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000