forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zasto je Chiarollin Zagor karikatura?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 26/01/2008 : 10:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

quote:
Originally posted by jgoran5

Chiarolla crta bolje od Ferria..Ferri je statican,stara skola,sve vec vidjeno,sve ravnomjerno,po crti iliti spagi,dosadno ali to ne umanjuje njegov doprinos ovom stripu.Najveca fora nas nostalgicara i starih prdonja od 28 godina pa na dalje je sto se ne zelimo povinovati novom valu nego nam je Ferri Bog...Chiarolla i ostali mladi crtaci su
u zagora unjeli duh novog doba koji se bio izgubio.

generalizacija...chiarollin crtež je smece i kvari mi gušt citanja. tocka.
laurenti je bog.

jel ti uopce znas sta znaci "smece"...cisto vrijedjanje covjeka..

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 26/01/2008 : 12:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by homer81

Moj kompleks...mozda ga imam prema sranjima koji unistavaju sve kvalitetno??A lijecim ga tako sto pokusavam da skontam sta je to dobro u Chiarolli ili Dottiu (npr.)....mislim ko mi odgovori na to pitanje ja cu priznati da nsiam u pravu.
A drugu naravno da svako ima pravo na misljenje i svakome je nesto ok a nesto nije, medjutim niko nema pravo da nesto sto je sranje govoriti da je ok!
Chiarollin crtez je cista karikatura ,a neko ko je cita Zagora preko 20 godina to jednostavno ne moze podnijeti, a to sto tzv. new generations ( generations X) ima neko "SVOJE" razmisljanje to jednoatavo ne vazi za ZAgora, imaju ta sranja tipa NN, LL, i ostala postmoderisticka izdanja.

upravo sereš sam po sebi!
ne trkeljaj gluposti!
ne možeš "ti" tako nešto onda napisat!
ova tema je bila ode 12334455667889 puta i više je dodijala i Bogu i Vragu!

nije da on ne valja, on jednostavno ima svoj stil crtanja i gotovo!
možeš sad kakit kolko oceš, al on od toga "sranja od crteža" zaradiva!

lipo reci ne svida mi se, a ne "to je sranje"! njegov ti stil ne leži i gotovo!

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 26/01/2008 : 12:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

meni se chiarolla svida, i nije mi puno losiji od ferrija

a sad me vi ubijte!

MISLIM OVO NE MOGU VHEROVATI DA SAM PROCITAO.
ALI FAKAT NE MOGU.

odi pa se leci onda!
bre uši su ti pune smole!

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 26/01/2008 : 12:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

Charolla nije sranje. Chiarolla je drukciji. I to treba kao takvo cijeniti. Dolaskom novih crtac sa razlicitim stilovima dobili smo nevjerovatnu dozu sviježine i zajedno sa tim i Zagor ide u nove pustolovine.... Previše novoga za zadrte Zagorovce.....

Gdje je nestao onaj tip što uma u potpisu . " Charollu za predsjednika" .

a šta vridi kad neki to ne mogu (ustvari ne žele) shvatit!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/01/2008 : 14:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Chiarolla me podsjeca na DC Supermanovog crtaca Bogdanove iz 90tih.
On je tada podijelio fanove na dva tabora, 90% onih koji kazu da nevalja njegov crtez i 10% drugih koji kazu da on ima svoj jedinstveni stil i da je donio svjezinu.Ovih 10% ocigledno ne nose naocale a trebali bi ;-)
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 26/01/2008 : 15:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

On je tada podijelio fanove na dva tabora, 90% onih koji kazu da nevalja njegov crtez i 10% drugih koji kazu da on ima svoj jedinstveni stil i da je donio svjezinu.Ovih 10% ocigledno ne nose naocale a trebali bi ;-)

sve 5! samo je renault 4!

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9402 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/01/2008 : 17:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:

sve 5! samo je renault 4!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/01/2008 : 17:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

Ferri ce umrijeti, a Chiarolla ce ga naslijediti! Hahahaha!

dvije rijeci: Nuccio,Verni

Bah dvije slabe kopijice Ferrija
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/01/2008 : 17:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by jack 50
Od crtaca su mi dragi:Marcello, Della Monica, Andreucci...

dno dna...za ovu trojicu nuccio je vanzemaljac!

Nuccio bi bio sretan da može i zna crtati upola dobro kako je crtao Marcello ili kako crta Andreucci.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/01/2008 : 18:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Marcello, Della Monica i Andreucci su bogovi naspram Vernija, Nuccija i slicnih.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 26/01/2008 : 18:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Chiarolla ima 65 godina,

Dobro je,onda ce umreti prije Ferrija
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 26/01/2008 : 19:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
Chiarolla ima svoj stil i mi tu ništa ne možemo. Meni je on prosjecan crtac, nije loš, štoviše, ok mi je, ali opet, ne bih ga svrstao medu bolje crtace, a kamoli medu najbolje. Svida mi se kod njega što njegov zagor nije kopija Ferrievog Zagora( kao kod Vernia naprimjer...), nego crta svojim jedinstvenim stilom. Meni je bolje da ga tako crta nego da kopira nekoga. Ali istina, ponekad zna nekog lika jako "izmjeniti" (Chica na primjer, ili cak i Zagora ponekad)i to mi zna zasmetati kod njega.
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 26/01/2008 : 19:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Marcello, Della Monica i Andreucci su bogovi naspram Vernija, Nuccija i slicnih.

Još bih dodao i Laurentia...Verni je blijedna ferrieva kopija, a nuccia još nisam vidio pa ga ne želim suditi na temelju nekoliko tabla...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/01/2008 : 19:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Jedan moj prijatelj ide u teretanu u kojoj se okupljau likovi koji slušaju narodnjake (turbofolk). I smiju se njemu i smatraju ga budalom zato što on ne sluša recenu glazbu. Na te likove me podsjetio autor ovog topica.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2008 : 20:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:

quote:
Originally posted by supermark

meni se chiarolla svida, i nije mi puno losiji od ferrija

a sad me vi ubijte!

MISLIM OVO NE MOGU VHEROVATI DA SAM PROCITAO.
ALI FAKAT NE MOGU.

odi pa se leci onda!
bre uši su ti pune smole!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 26/01/2008 : 20:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by Akul

Chiarolla ima svoj stil i mi tu ništa ne možemo. Meni je on prosjecan crtac, nije loš, štoviše, ok mi je, ali opet, ne bih ga svrstao medu bolje crtace, a kamoli medu najbolje. Svida mi se kod njega što njegov zagor nije kopija Ferrievog Zagora( kao kod Vernia naprimjer...), nego crta svojim jedinstvenim stilom. Meni je bolje da ga tako crta nego da kopira nekoga. Ali istina, ponekad zna nekog lika jako "izmjeniti" (Chica na primjer, ili cak i Zagora ponekad)i to mi zna zasmetati kod njega.

Potpisujem!
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 26/01/2008 : 20:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
O da, zaboravih rec...Chiarolla(barem po meni)odlicno crta žene
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 26/01/2008 : 20:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
quote:

Chiarolla crta bolje od Ferria..

KAo komentar ovoga smo vas opet molim da pogledate crtez na strani 92 Zagori koji izgleda kao cica glisa?!?!? I to definisati ako crtez, je malo degutantno!!ALi nema veze, svak ima svoj UKUS

Pa reci mi, jesi li ti ikada u živo vidio Zagora, da znaš kako ga treba crtati ? Kako možeš znati, da ne izgleda baš tako, kako ga crta Chiarolla ?
Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 27/01/2008 : 19:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message

Chiarollu poznajem jos iz dnevnikovog Martija.Toliko mi je legao njegov crtez,da sad izostavljam stripove od njega

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 27/01/2008 : 22:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

Charolla nije sranje. Chiarolla je drukciji. I to treba kao takvo cijeniti. Dolaskom novih crtac sa razlicitim stilovima dobili smo nevjerovatnu dozu sviježine i zajedno sa tim i Zagor ide u nove pustolovine.... Previše novoga za zadrte Zagorovce.....

Gdje je nestao onaj tip što uma u potpisu . " Charollu za predsjednika" .

Da bas fina svezina,i odlicne pustolovine..sada mozemo videti kako zagor fino puca ljudima u ledza,mozemo videti kako ga nije briga kako ce njegov neprijatelj zavrsiti,mozeo ga videti kako hvata predsednika amerike za gusu....
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/01/2008 : 03:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:

Chiarollin crtez je cista karikatura ,a neko ko je cita Zagora preko 20 godina to jednostavno ne moze podnijeti, a to sto tzv. new generations ( generations X) ima neko "SVOJE" razmisljanje to jednoatavo ne vazi za ZAgora, imaju ta sranja tipa NN, LL, i ostala postmoderisticka izdanja.

Ne volim Kijarolu, citam zagora nešto preko 20 godina i, da, mogu ga podnijeti (jedini potpuno i nepovratno nepodnošljiv je Gamba). A "postmodernisticka sranja" tipa NN jednostavno obožavam i gle cuda - upadoh u konflikt žanrovski razlicitih stripova O BOŽE ŠTA DA RADIM!!??? CITAM ZAGORA, CITAM NATANA, CITAM HULKA, CITAM ALANA FORDA, CITAM, CITAM... MA SVE SKORO!!! SA MNOM NEŠTO NIJE U REDU!!
I homere šta da radim? Da se nerviram što ljudi vole Kijarolu, Dotija i ostale i da guram svoj najukusniji ukus? Ne. Nastavicu da citam sve te divne stripove.
NN,AF,MV,LL,SS,F4,...

Citaj ko ti brani, ali u Gambu mi ne diraj. Gamba je car!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 28/01/2008 : 08:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Raspucine vragolane li jedan, pa pored svih zagrli Gambu (ne spominjao se!!), a ja imao lijepo mišljenje o tebi :))))
I još uvjek ga imam. Citaj Gambu citaj... ali mi ostale ne diraj. OSTALI su carevi!!

...
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 28/01/2008 : 08:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Jedan moj prijatelj ide u teretanu u kojoj se okupljau likovi koji slušaju narodnjake (turbofolk). I smiju se njemu i smatraju ga budalom zato što on ne sluša recenu glazbu. Na te likove me podsjetio autor ovog topica.

A TI SI ME POSJETIO NA ONE KOJI NESTANAK KVALITETNE MUZIKE OKRIVLJUJU TE ISTE TURBO FOLK NARODNJAKE, A NE SEBE KOJI SE NISU POTRUDILI DA KVALIETETOM BUDU ISPRED TOG SRANJA.

Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi!
Go to Top of Page

homer81
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 05/12/2007

Posted - 28/01/2008 : 08:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send homer81 a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

quote:

Chiarolla crta bolje od Ferria..

KAo komentar ovoga smo vas opet molim da pogledate crtez na strani 92 Zagori koji izgleda kao cica glisa?!?!? I to definisati ako crtez, je malo degutantno!!ALi nema veze, svak ima svoj UKUS

Pa reci mi, jesi li ti ikada u živo vidio Zagora, da znaš kako ga treba crtati ? Kako možeš znati, da ne izgleda baš tako, kako ga crta Chiarolla ?

Koja glupost!

Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 28/01/2008 : 08:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by VALTER

A TI SI ME POSJETIO NA ONE KOJI NESTANAK KVALITETNE MUZIKE OKRIVLJUJU TE ISTE TURBO FOLK NARODNJAKE, A NE SEBE KOJI SE NISU POTRUDILI DA KVALIETETOM BUDU ISPRED TOG SRANJA.

aj dont ged it (Barni Gembl)

...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000