Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/03/2008 : 03:36:02
|
quote: Originally posted by GeneziS
Uglavnom, najskuplje placamo izdanja VC, još polovna.
Pa sta? Ja sam kupovao "Ludensova" takodje polovna izdanja ovde, kupovao bih ih i da su 200 dinara a ne 135 koliko su inace bila. To sto imaju trag trake mi nije uopste smetalo i ne smeta mi, a da mi je smetalo, ja bih obisao pet-sest kioska dok ne pronadjem dobar primerak. Mislim da onome kome je stalo do izgleda stripa vredi da se malo pomuci da dodje do dobrog primerka.
BTW, pozivam sve kojima smetaju razne mane na stripovima koje imaju da mi iste poklone, oberucke cu ih prihvatiti i adekvano se zahvaliti |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 27/03/2008 : 04:06:35
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pa sta? Ja sam kupovao "Ludensova" takodje polovna izdanja ovde, kupovao bih ih i da su 200 dinara a ne 135 koliko su inace bila. To sto imaju trag trake mi nije uopste smetalo i ne smeta mi, a da mi je smetalo, ja bih obisao pet-sest kioska dok ne pronadjem dobar primerak. Mislim da onome kome je stalo do izgleda stripa vredi da se malo pomuci da dodje do dobrog primerka.
BTW, pozivam sve kojima smetaju razne mane na stripovima koje imaju da mi iste poklone, oberucke cu ih prihvatiti i adekvano se zahvaliti
Pa ništa. I obišao sam 4 kioska i pronašao prihvatljiv broj. I meni je svaki drugi Ludens šibnut onom trakom. Ne pravim problem. Medutim, i dalje ostaje nepobitna cinjenica - najskuplje placamo izdanja VC, još polovna. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/03/2008 : 05:57:52
|
Jbg, ne znam zasto je tako, nije mi logicno, jer ako se Hrvatski izdavaci rukovode standardom u Srbiji pa je sva njihova stampa ovde jeftinija nego u Hrvatskoj (cak i ona koja nije rimitenda), onda bi trebala ista logika da vazi i za BiH, jer koliko znam, imamo slican (bedan) standard. |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Posted - 27/03/2008 : 07:52:41
|
Da, druga stvar je recimo ako izdanje ide u sloveniju ili recimo njemacku pa zabodeš cenu 3 eura, što je za njihov standard prihvatljivo, ali BiH :))) |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16994 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/03/2008 : 11:28:37
|
Evo spremam se da procitam nastavak price o MNO-ovom ocu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11502 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 27/03/2008 : 13:48:23
|
BTW, pozivam sve kojima smetaju razne mane na stripovima koje imaju da mi iste poklone, oberucke cu ih prihvatiti i adekvano se zahvaliti
genezis pokušava da ti pojasni da je stanje VC stripova koji su došli kod nas u ovoj turi MNOGO gore od onih ludensovih koje dolaze kao remitenda u bosnu i hercegovinu i srbiju. stripovi su svi izlomljeni, umrljani, izblijedljeli i šta sve ne. da je kojim slucajem isto stanje kao i sa ludens remitendom, vjerujem da se niko ne bi žalio. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 27/03/2008 : 14:09:05
|
Isti slucaj je i u Vrscu, sve zavisi od trafike do trafike, neke prodavacice, jednostavno se bahato ponasaju sa stripovima, pa ih u neznanju presaviju, iskrive, a desi se da se ostete i u transporu! |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Posted - 27/03/2008 : 14:28:54
|
quote: Originally posted by I like girlz
genezis pokušava da ti pojasni da je stanje VC stripova koji su došli kod nas u ovoj turi MNOGO gore od onih ludensovih koje dolaze kao remitenda u bosnu i hercegovinu i srbiju. stripovi su svi izlomljeni, umrljani, izblijedljeli i šta sve ne. da je kojim slucajem isto stanje kao i sa ludens remitendom, vjerujem da se niko ne bi žalio.
Da, upravo. Medutim, danas sam otišao do faksa na Pale, i svratio do u knjižaru koja prodaje stripove, tamo nadem 10 primerka VC, glanceri, jebem li ga. Tako da, možda ipak ima veze i gde se kupi, a i može se probrati pristojan primerak. E da, kupio sam ponovo zagora, ne što mi je jucerašnji mnogo lošiji, nego eto, da podržim novog izdvaca, ebeš pola marke |
|
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 27/03/2008 : 14:36:05
|
Ja sam juce kupio u Darkwoodu Mister Noa, i mislim da sam uzeo poslednji dobar primerak. Tamo su isto dobili jedan deo "falsh" primeraka, koje imaju neku liniju na naslovnoj strani. Nije u pitanju fizicko ostecenje, ali valjda u toku stampe ili ne znam ni ja cega, odredjen broj stripova ima tu liniju na naslovnici. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Posted - 27/03/2008 : 14:58:42
|
Sve su to, nadam se, decije bolesti koje svaki novi izdavac mora prebolovati. Ja nešto baš imam poverenja u VC, i pored svega. |
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/03/2008 : 15:34:23
|
Malo su potamnili onu blago drecavu zelenu boju tako da je sam mnogo manje drecava, iako je meni ta drecava bolje izgledala - ustvari nije uopste tako drecava, bas mi se svidja kako je to izgledalo. Bilo je mnogo kritika na dizajn, meni je ovaj dizajn mnogo primamljiviji od originalnog "Benellijevog". Tu ne mislim na dizajn koji je isao prvih dvestotinjak brojeva vec onaj kasniji velikim logom, jednobojnom pozadinom iza logoa te odvratnom linijom i fontom za naslov. Kod "Veselog cetvrtka" sve to izgleda mnogo bolje jer izgleda bas veselo, kako i samo ime edicije govori, a pravi pogodak je sto su izbacili monotonu jednobojnu pozadinu iza logoa koja je onda ostavljala prostor za crtez na korici na 70% velicine korice. Ovako kako je uradio "Veseli cetvrtak" izgleda mnogo bolje. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/03/2008 : 16:25:59
|
Da, druga stvar je recimo ako izdanje ide u sloveniju ili recimo njemacku pa zabodeš cenu 3 eura, što je za njihov standard prihvatljivo, ali BiH :)))
baš bi ti kupovali onda na kioscima u Sloveniji |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Posted - 27/03/2008 : 16:27:41
|
quote: Originally posted by jang
Da, druga stvar je recimo ako izdanje ide u sloveniju ili recimo njemacku pa zabodeš cenu 3 eura, što je za njihov standard prihvatljivo, ali BiH :)))
baš bi ti kupovali onda na kioscima u Sloveniji
Svakom svoja muka najcrnja |
|
Edited by - GeneziS on 27/03/2008 16:28:43 |
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 27/03/2008 : 18:56:19
|
striparnica libbelus u gajevoj po 16kn. |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 27/03/2008 : 23:08:07
|
Pre oko mjesec dana na kioscima su stigli i tvrdokoricena izdanja Magicnog Vetra od System Comicsa,izgleda iskoriscavaju priliku da prodaju to sto im je ostalo neprodato. Po cijeni od 5.40 eura. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 27/03/2008 : 23:16:41
|
jao procitao sam nastavak.najzad je prica resena.omiljena recenica IZDAJNICKO KOPILE!!!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 28/03/2008 : 00:17:13
|
quote: Originally posted by Ferri
Pre oko mjesec dana na kioscima su stigli i tvrdokoricena izdanja Magicnog Vetra od System Comicsa,izgleda iskoriscavaju priliku da prodaju to sto im je ostalo neprodato. Po cijeni od 5.40 eura.
U Srbiji??? |
...BD, c'est la vie... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/03/2008 : 00:54:54
|
quote: Originally posted by axle munshine
Pre oko mjesec dana na kioscima su stigli i tvrdokoricena izdanja Magicnog Vetra od System Comicsa,izgleda iskoriscavaju priliku da prodaju to sto im je ostalo neprodato. Po cijeni od 5.40 eura.
U Srbiji???
Gde to? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 28/03/2008 : 01:43:19
|
quote: Originally posted by axle munshine
U Srbiji???
U Crnoj Gori, za Srbiju neznam. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Legacy Keeper
New Member
Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
Posted - 28/03/2008 : 12:20:37
|
Nisam,josh prochitao strip i necju da komentarishem,ali extra je dobro to shto sam ja danas ispeshachio 2 km da bih nashao Mr.No! 10-ak trafika u Paracjinu - RASPRODATO!!! Jedva nadjoh,ali ovo je jako dobro...Samo da se tako i nastavi pa makar morao od izdavacha da rezervishem primerak za sebe |
-potrebne kolekcije SD i Ludensa www.myspace.com/elldamar |
|
|
Topic |
|