forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/04/2008 : 19:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

regar bilo je vec reci o tome ako nisi video ima ja mislim trailer na youtubeuu pa pogledaj nije lose

Daj link

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 17/04/2008 : 15:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Da li je ovo samo u Kragujevcu?
Naime Dampyr nije danas dosao ni na jedan kiosk FUTURE PLUS.Obzirom da to najaci distributer i da je pre izvesnog vremena kupio i lokalnog Kragujevackog distributera Duvanpromet to znaci da u Kragujevcu nema Dampyra na jedno 80% kioska.Ima ga samo na privatnim kioscima i trgovinskim radnjama.Nadam se da nije ispao neki problem sa Futurom jer bi to bilo vrlo gadno.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/04/2008 : 16:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam uzeo Dampyr i izgleda mi malo bolji od prva 2... I epizoda mi je bolja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 17/04/2008 : 17:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Nastavljeno je sa dobrom praksom da na pocetku bude uvek neki tekst. Ovaj put je jedan zanimljiv tekst o vampirima. Inace u novinama 24 sata, koje se uzimaju besplatno na stanicama gradskog prevoza bilo je obavestenje da prvih 50 ljudi koji se od 11 satijave redakciji tog lista, dobijaju besplatnog Dampyra. Sa moje strane jos jedna pohvala za marketing

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/04/2008 : 17:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Danas u trafici gde ja kupujem stiglo 6 komada Dampira, do sada je dolazilo po tri komada!!!
I sad sam mogao najzad da izaberem dva glancera!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/04/2008 : 17:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
zar su to još i po srbiji kupusi od VC stripova, pa se mora birati? pa u cemu je problem pa ne mogu biti glanceri niti tek kad izadu na kioske????

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/04/2008 : 17:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

zar su to još i po srbiji kupusi od VC stripova, pa se mora birati? pa u cemu je problem pa ne mogu biti glanceri niti tek kad izadu na kioske????

Ma mnogi ovde izvoljevaju pa im smeta svako ostecenje pa makar bilo i najmanje. Ovde kod mene na kioscima koliko sam primetio 50% su super(glanceri), a 50% posto sa nekim ostecenjem. Meni je to potpuno normalno da imaju neka manja ostecenja zbog prevoza.
A to sto stize u Bosnu, e to je strasno, trebalo bi malo da povedu racuna oko toga. Nije u redu da ocekuju da im neko kupi kad su stripovi ko k...c!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/04/2008 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Slazem se sa WilliamSom, samo sto kod mene i u ZR dolaze glanceri... Svi!!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/04/2008 : 21:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Imaju ono ostecenje od trake kojom su vezani, a i sto ne bih birao kad ima 6 komada, a kao stalnom kupcu, teta sa kioska rado dopusta biranje stripova!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/04/2008 : 21:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ej niasam ti ja nikakav Som!

Every man dies,
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/04/2008 : 21:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

Hahahaha... Sta od tog tvog naziva neces postati... Sto nisi kao svi normalni obukao pantalone a ne musemu!!! :)

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/04/2008 : 21:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

Hahahaha... Sta od tog tvog naziva neces postati... Sto nisi kao svi normalni obukao pantalone a ne musemu!!! :)

Da obucem pantalone i postanem normalan? Ne!
Ovako je zanimljivije!

Every man dies,
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/04/2008 : 22:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma da, mora neko biti i furundzija!!! :):)

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 17/04/2008 : 23:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Naime Dampyr nije danas dosao ni na jedan kiosk FUTURE PLUS.Obzirom da to najaci distributer i da je pre izvesnog vremena kupio i lokalnog Kragujevackog distributera Duvanpromet to znaci da u Kragujevcu nema Dampyra na jedno 80% kioska.Ima ga samo na privatnim kioscima i trgovinskim radnjama.Nadam se da nije ispao neki problem sa Futurom jer bi to bilo vrlo gadno.

Ja sam bio u šoku kad prošle nedelje nisam mogao odmah da pronadem Dilan Doga. Našao sam ga na nekom malom neuglednom kiosku.
Na kioscima Future plus ga jednostavno nije bilo. Nisam još proveravao za novog Dampira, ali se bojim da je isto.
Kod mene Futura drži 90% kioska - sve najbitnije. Koliko znam, to je najveca prodajna mreža u Srbiji jer sadrži bivše Politikine kioske, plus neke privatne, koji su im pristupili.

Ako VC izdanja nece biti na FPlus kioscima, bojim se da su price o povecanjima tiraža, samo prazne price, a stvarnost suprotna.

Edited by - alexts on 17/04/2008 23:22:05
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 17/04/2008 : 23:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/04/2008 : 00:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nisam kupio ni drugi broj Dampyra, prelistavao sam ga na kiosku i cinio mi se dosadan kao i prvi. Kad mi je splaslo pocetno odusevljenje, shvatio sam da mi je totalno neinteresantan. Nadam se da je treca epizoda zanimljivija, ko zna, mozda i kupim treci broj... Moze li mi neko reci kakvi su naredni brojevi po pitanju kvaliteta prica?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/04/2008 : 00:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
No, jedva cekam treci nastavak Mister Noa...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/04/2008 : 00:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by regar

Nastavljeno je sa dobrom praksom da na pocetku bude uvek neki tekst. Ovaj put je jedan zanimljiv tekst o vampirima. Inace u novinama 24 sata, koje se uzimaju besplatno na stanicama gradskog prevoza bilo je obavestenje da prvih 50 ljudi koji se od 11 satijave redakciji tog lista, dobijaju besplatnog Dampyra. Sa moje strane jos jedna pohvala za marketing

To je svakog cetvrtka, sledeceg dele Mister No-a...

Edited by - Imrahil on 18/04/2008 00:26:19
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/04/2008 : 00:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Nisam kupio ni drugi broj Dampyra, prelistavao sam ga na kiosku i cinio mi se dosadan kao i prvi. Kad mi je splaslo pocetno odusevljenje, shvatio sam da mi je totalno neinteresantan. Nadam se da je treca epizoda zanimljivija, ko zna, mozda i kupim treci broj... Moze li mi neko reci kakvi su naredni brojevi po pitanju kvaliteta prica?

Meni je dobra prica iz trece knjige SA,tj. brojevi 5 i 6.
Ako te i ta ne privuce,ostale sigurno nece.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/04/2008 : 01:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!

misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 18/04/2008 : 01:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by dubac

Ja sam bio u šoku kad prošle nedelje nisam mogao odmah da pronadem Dilan Doga. Našao sam ga na nekom malom neuglednom kiosku.
Na kioscima Future plus ga jednostavno nije bilo. Nisam još proveravao za novog Dampira, ali se bojim da je isto.
Kod mene Futura drži 90% kioska - sve najbitnije. Koliko znam, to je najveca prodajna mreža u Srbiji jer sadrži bivše Politikine kioske, plus neke privatne, koji su im pristupili.

Ako VC izdanja nece biti na FPlus kioscima, bojim se da su price o povecanjima tiraža, samo prazne price, a stvarnost suprotna.

Ajde bas pogledaj sutra pa javi kakva je situacija.
Najblizi kiosk na kome sam ja mogao da kupim strip danas mi je na nekih 2.5 km.Plus sam ga jedva nasao.
Ja sam zatrovani kolekcionar ali priznajem da mi vise ne pada napamet to da ponovim.Malo je glupo proci pored 50 kioska i obaviti posao u pedesetprvom.Danas sam imao malo obaveza i puno vremena.
Uveren sam da samo malo manji zaludjenik za stripove od mene to ne bi danas uradio.
Ako stripovi ne stignu sutra ili ne budu uopste dolazili na kioske Future u sledecem periodu to ce biti kraj Veselog Cetvrtka u Kragujevcu.Nisu ljudi bas navikli kao ja da narucuju stripove iz Beogradskih knjizara.Nadam se da je samo trenutni zastoj kod distributera.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 18/04/2008 : 08:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by jasa

misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.

Nije ta! Govorim o onoj novoj radnjici, koja prodaje casopise, igrice, u redu u kojem je U2.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16998 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/04/2008 : 10:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 18/04/2008 : 10:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

valja li išta taj novi junak?
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7498 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 18/04/2008 : 10:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

quote:
Originally posted by delboj

valja li išta taj novi junak?

NE!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked