Author |
Topic |
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 18/04/2008 : 10:35:42
|
Ipak stigli danas u Kragujevac i na Futurine kioske. Zvacemo ga Veseli Petak.Ocigledno je greska distributera a ne izdavaca.Treba im ipak skrenuti paznju na takve stvari jer je neozbiljno. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/04/2008 : 10:46:16
|
quote: Originally posted by bubo
quote: Originally posted by delboj
valja li išta taj novi junak?
valja |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Legacy Keeper
New Member
Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/04/2008 : 12:00:13
|
quote: Originally posted by SejoSexon
valja
Zašto, po cemu? |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/04/2008 : 14:16:33
|
quote: Originally posted by SejoSexon
valja
Koliko si ih procitao? Kakve su naredne epizode? Kaze mi Tex na prethodnoj stranici da su brojevi 5 i 6 zanimljiviji. Ja sam procitao samo broj 1 i totalno mi je nezanimljiv, bez ikakvog posebnog smisla, a ocekivao sam od Boselija mnogo vise, dok se tu samo jure sa vampirima i nista vise, zanimljiviji su mi crno beli filmovi iz 30-ih godina o Frenkenstajnu nego ovaj prvi Dampir |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 18/04/2008 : 14:18:07
|
quote: Originally posted by jasa
quote: Originally posted by I like girlz
Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!
misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.
Nije ta! Govorim o onoj novoj radnjici, koja prodaje casopise, igrice, u redu u kojem je U2.
pa i ova je u istom redu... kraj nje je ulaz u onu videoteku u haustoru. valjda je to ta? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 18/04/2008 : 14:19:30
|
Do sada sam procitao prvih 8 knjiga SA. Znaci to je prvih 16 epizoda i dao bih ukupnu ocijenu debela cetvorka. Jako dobar strip. |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/04/2008 : 14:33:45
|
quote: Originally posted by Pavel01
quote: Originally posted by VALTER Zašto, po cemu?
zato sto je bre zanimljiv i mnogo dobro nacrtan.
To je argumentacija cetverogodišnjaka, ali ipak znatan korak naprijed za tebe. Nu, limiti su ti ipak zadani, i sumnjam da možeš još napredovati u intelektualnom smislu - što ne znaci da se ne trebaš truditi. Meni su poneke epizode OK (cak i prva - ne uvlaci mene u svoje kolo meduplemenske svebalkanske mržnje, molim!), osjeti se dobra horor atmosfera - ali se s vremenom svodi na šablonu: druga lokacija + drugi neprijatelj + akcija.
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 18/04/2008 : 14:50:55
|
Decki ajmo malo ohladiti sa pogrdnim rijecima.
Nemam nista za odmjeravanje snaga, ali argumentima sa dozom pristojnosti. |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
vronski
New Member
182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 18/04/2008 : 16:01:31
|
Dampir je barem po mom mišljenju odlican strip i uzimacu svaki broj! Ipak primecujem slabiji kvalitet štampe u odnosu na prethodna dva broja što se posebno odnosi na hrbat koji je po ivicama iskrzan ali dobro sad, ne treba baš tražiti dlaku u jajetu... |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 18/04/2008 : 19:30:01
|
sada mozda i nepotrebno moje misljenje.. meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 18/04/2008 : 19:45:57
|
quote: Originally posted by weljko94
sada mozda i nepotrebno moje misljenje.. meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca
U principu ima nekoliko stvari koje su zamišljene da guraju serijal dalje, poput Caleba i Kazališta Izgubljenih Koraka u Pragu i svih likova koji se tamo pojavljuju, pa potrage Harlana za svojim ocem...
|
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 18/04/2008 : 19:47:03
|
Dampyr je dobio ubedljivo najgori moguci letering/font. Ova stvarno izgleda grozno. Srecom Dilan je prosao najbezbolnije po tom pitanju, a jedino on me i zanima od VC-a :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/04/2008 : 21:43:16
|
quote: Originally posted by Garak
sada mozda i nepotrebno moje misljenje.. meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca
U principu ima nekoliko stvari koje su zamišljene da guraju serijal dalje, poput Caleba i Kazališta Izgubljenih Koraka u Pragu i svih likova koji se tamo pojavljuju, pa potrage Harlana za svojim ocem...
To je i mene privuklo,zato sam i reko da se strpe ljudido brojeva 5 i 6 |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 18/04/2008 : 23:02:55
|
Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!
misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.
Nije ta! Govorim o onoj novoj radnjici, koja prodaje casopise, igrice, u redu u kojem je U2.
pa i ova je u istom redu... kraj nje je ulaz u onu videoteku u haustoru. valjda je to ta?
Ova u kojoj sam kupio Zagora (5) je mala radnja, na izlogu vidiš igrice i casopise, izgleda cool i moderno, ne znam da li je pored nje taj haustor, nisam obracao pažnju! Sretno u nalaženju! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 19/04/2008 : 00:47:51
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Garak
To je i mene privuklo,zato sam i reko da se strpe ljudido brojeva 5 i 6
bez uvrede ali ne bih se slozio,ipak bolje kupovati od prvog broja znash radnju i posle se ona razvija a ako se krene od nekog broja ne bude zanimljivo |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 19/04/2008 : 01:09:50
|
Dampyr je zanimljiv koliko i -lovci na natprirodno-... Onda znaš koja je ura. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Topic |
|