forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 18/04/2008 : 10:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Ipak stigli danas u Kragujevac i na Futurine kioske.
Zvacemo ga Veseli Petak.Ocigledno je greska distributera a ne izdavaca.Treba im ipak skrenuti paznju na takve stvari jer je neozbiljno.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/04/2008 : 10:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

quote:
Originally posted by delboj

valja li išta taj novi junak?

valja

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 18/04/2008 : 11:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Slažem se sa Sexonom!
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 18/04/2008 : 11:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
Apsolutno.

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/04/2008 : 12:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

valja

Zašto, po cemu?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 18/04/2008 : 12:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
dampyr je ok strip. valja.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 18/04/2008 : 12:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER
Zašto, po cemu?

zato sto je bre zanimljiv i mnogo dobro nacrtan.

the bird is the word
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/04/2008 : 14:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

valja

Koliko si ih procitao? Kakve su naredne epizode? Kaze mi Tex na prethodnoj stranici da su brojevi 5 i 6 zanimljiviji. Ja sam procitao samo broj 1 i totalno mi je nezanimljiv, bez ikakvog posebnog smisla, a ocekivao sam od Boselija mnogo vise, dok se tu samo jure sa vampirima i nista vise, zanimljiviji su mi crno beli filmovi iz 30-ih godina o Frenkenstajnu nego ovaj prvi Dampir
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/04/2008 : 14:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!

misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.

Nije ta! Govorim o onoj novoj radnjici, koja prodaje casopise, igrice, u redu u kojem je U2.

pa i ova je u istom redu... kraj nje je ulaz u onu videoteku u haustoru. valjda je to ta?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/04/2008 : 14:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Do sada sam procitao prvih 8 knjiga SA. Znaci to je prvih 16 epizoda i dao bih ukupnu ocijenu debela cetvorka. Jako dobar strip.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/04/2008 : 14:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:
Originally posted by VALTER
Zašto, po cemu?

zato sto je bre zanimljiv i mnogo dobro nacrtan.

To je argumentacija cetverogodišnjaka, ali ipak znatan korak naprijed za tebe. Nu, limiti su ti ipak zadani, i sumnjam da možeš još napredovati u intelektualnom smislu - što ne znaci da se ne trebaš truditi.
Meni su poneke epizode OK (cak i prva - ne uvlaci mene u svoje kolo meduplemenske svebalkanske mržnje, molim!), osjeti se dobra horor atmosfera - ali se s vremenom svodi na šablonu: druga lokacija + drugi neprijatelj + akcija.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 18/04/2008 : 14:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
ko te jebe

the bird is the word
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/04/2008 : 14:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Decki ajmo malo ohladiti sa pogrdnim rijecima.

Nemam nista za odmjeravanje snaga, ali argumentima sa dozom pristojnosti.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 18/04/2008 : 14:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
jebiga dd, ovaj balavac stvarno zove vraga.

the bird is the word
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/04/2008 : 16:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Dampir je barem po mom mišljenju odlican strip i uzimacu svaki broj! Ipak primecujem slabiji kvalitet štampe u odnosu na prethodna dva broja što se posebno odnosi na hrbat koji je po ivicama iskrzan ali dobro sad, ne treba baš tražiti dlaku u jajetu...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 18/04/2008 : 19:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
meni se svidja generalno nemam zamerki
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 18/04/2008 : 19:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message
Poslije DD i MM meni nešto nabolje od Bonnelija je Dampyr. Sad zavisi od ukusa...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 18/04/2008 : 19:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
sada mozda i nepotrebno moje misljenje..
meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 18/04/2008 : 19:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca

U principu ima nekoliko stvari koje su zamišljene da guraju serijal dalje, poput Caleba i Kazališta Izgubljenih Koraka u Pragu i svih likova koji se tamo pojavljuju, pa potrage Harlana za svojim ocem...

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/04/2008 : 19:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Dampyr je dobio ubedljivo najgori moguci letering/font. Ova stvarno izgleda grozno.
Srecom Dilan je prosao najbezbolnije po tom pitanju, a jedino on me i zanima od VC-a :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/04/2008 : 21:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Garak

quote:

U principu ima nekoliko stvari koje su zamišljene da guraju serijal dalje, poput Caleba i Kazališta Izgubljenih Koraka u Pragu i svih likova koji se tamo pojavljuju, pa potrage Harlana za svojim ocem...

To je i mene privuklo,zato sam i reko da se strpe ljudido brojeva 5 i 6
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 18/04/2008 : 23:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Zlaja ba, možeš naci u SA stripove VC ocuvane za 5! Imaš u onoj radnji-trafici u ulici Koševo preko puta Druge gim!

misliš dole ispod druge gimnazije i ispod one U2 pizzerije, preko puta one cevabžinice? ako je to to, neki dan sam prolazio tuda i niti jedan VC strip nisam vidio u izlogu. pa necu ici od kioska do kioska i raspitivati se niti imam vremena za to. što ne stave da se vidi ako ima.

Nije ta! Govorim o onoj novoj radnjici, koja prodaje casopise, igrice, u redu u kojem je U2.

pa i ova je u istom redu... kraj nje je ulaz u onu videoteku u haustoru. valjda je to ta?

Ova u kojoj sam kupio Zagora (5) je mala radnja, na izlogu vidiš igrice i casopise, izgleda cool i moderno, ne znam da li je pored nje taj haustor, nisam obracao pažnju! Sretno u nalaženju!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/04/2008 : 00:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Garak

quote:

To je i mene privuklo,zato sam i reko da se strpe ljudido brojeva 5 i 6

bez uvrede ali ne bih se slozio,ipak bolje kupovati od prvog broja znash radnju i posle se ona razvija a ako se krene od nekog broja ne bude zanimljivo

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2008 : 01:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Pa nisam mislio da krenu od petog ili sestog broja,nego da odustanu ako im se ta prica ne dopadne
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/04/2008 : 01:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Dampyr je zanimljiv koliko i -lovci na natprirodno-...
Onda znaš koja je ura.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000