forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

mpavin
Advanced Member

Niue
7939 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/04/2008 : 01:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Lovci na natprirodno - moja najdraža serija
(kad ih vec spominješ)
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/04/2008 : 07:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

sada mozda i nepotrebno moje misljenje..
meni se strip veoma dopao jer su scenariji veoma zanimljivi i oseca se veoma horor atmosfera sto ovaj strip cini dobrim.ne svidja mi se samo shto je prica nepovezana,mozda neki koji su citali vise brojeva znaju da li ce imati ikakve price ovde???i da li ce ikada upoznati svoga oca

Ja sam cuo da mu je xabaras otac

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 19/04/2008 : 14:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Dampir je barem po mom mišljenju odlican strip i uzimacu svaki broj! Ipak primecujem slabiji kvalitet štampe u odnosu na prethodna dva broja što se posebno odnosi na hrbat koji je po ivicama iskrzan ali dobro sad, ne treba baš tražiti dlaku u jajetu...

E a pazi sada ironiju...moj primerak novog Dampyra ima najbolji hrbat od svih dosadashnjih izdanja VC-a koji su u mom posedu...uopshte ne kapiram u chemu je fora...

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/04/2008 : 17:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Ni ja nisam primetio ništa neobicno

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 19/04/2008 : 22:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Nekoliko primedba za Veseli Cetvrtak:
1.Neznam kakva je vam distribucija,ali stvarno nema smisla da u gradu od 35 000 stanovnika dodzu samo 3 primeraka(samo na jednom kiosku)pa samo ja treba da uzimam po 4 komada,dva za prijatelje u inozemstvo i dva za mene.
2.Ako imam srece da uhvatim neki komad od ta 3 komada,onda opet sledi razocarenje,mogu slobodno reci da dajem 120 denara za strip ocuvan za 3..
Ajde predzimo preko toga da za remitendu dajemo punu cenu,(Slobodna Dalmacija je svojevremeno koliko se secam njihova izdanja(remitenda)prodavala po snizenoj ceni od nekih 30%)Predzimo i preko toga da su stripovi vidno osteceni,ali da ih bar ima,da ne narucujem da mi ih donose iz Skopje.
Ako mozete da resite ovo,resite,ako ne da prestanem da uzimam dok je vreme.dzabe mi je da uzimam sve redom,kad mi se moze dogoditi da ispustim nekoliko brojeva..onda kolekcioniranje gubi smislu,jel?

P.S.Ako vam treba distributer za istocnu makedoniju,recite,mogu vas da povezem sa likom koji svakodnevno distribuira stampu u 10 tak gradova.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/04/2008 : 02:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I mene cudi da, ako su se vec toliko potrudili oko svega (kvaliteta papira, stampe, prevoda, reklame, tiraza...) da nemaju dovoljno ljudi da od vracenih primeraka proberu one najbolje i posalju te i BiH i Makedoniju.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 20/04/2008 : 10:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

I mene cudi da, ako su se vec toliko potrudili oko svega (kvaliteta papira, stampe, prevoda, reklame, tiraza...) da nemaju dovoljno ljudi da od vracenih primeraka proberu one najbolje i posalju te i BiH i Makedoniju.

Ima nas koji i ne tražimo najbolje ocuvane primjerke, nego jednostavno nemamo gdje kupiti VC... A kerberu, što bi rekao na to da u Mostar, grad od otprilike 100 000 ljudi ne dolazi VC nikako? Pa da je i ocuvan za 4, platio bih te 4 marke, ali ne dolazi...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 20/04/2008 : 14:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Mislim da ni sam VC nije bio svestan da ce biti tolika potraznja za stripovima, pa se sve ovo docekalo nespremno. Mozda su malo potcenili trzista bivse drzave i njihovo interesovanje za stripovima. Mada sve to sto se prica, nisu to neke nepremostive prepreke, ako prate situaciju, mozemo samo da se nadamo da ce i distribucija u ceo region biti bolja.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/04/2008 : 14:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
U Banjaluci ima previse stripova Veselog cevtrtka. Ne znam sta ce raditi sa tolikom remitendom.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 20/04/2008 : 15:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

U Banjaluci ima previse stripova Veselog cevtrtka. Ne znam sta ce raditi sa tolikom remitendom.

Vratice je nazad...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/04/2008 : 15:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Nisam siguran. Mislim da ce prvo ici u paketima po 3 kao Ludens. Mozda posalju te pakete u Federaciju BiH, osim u Sarajevu tamo zasad nema distribucije.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/04/2008 : 21:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
U DD 3 sam vidio da je Djole njihov saradnik, što može biti samo pozitivno. A ubijeden sam da je uvodni tekst njegovo djelo.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 20/04/2008 : 22:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

U DD 3 sam vidio da je Djole njihov saradnik, što može biti samo pozitivno. A ubijeden sam da je uvodni tekst njegovo djelo.

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 20/04/2008 : 22:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Djole prevodi... hajde sad ga pljujemo...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/04/2008 : 22:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Adaptiram prevod, ne prevodim. Ali me slobodno pljujte ako Grucovi vicevi nisu smešni.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 20/04/2008 : 23:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Pljuuuc...Groucho stinks...
Just kidding,no hard feelings msje Dzole...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/04/2008 : 06:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Adaptiram prevod, ne prevodim. Ali me slobodno pljujte ako Grucovi vicevi nisu smešni.

Uvodni tekst je tvoj. Jesam li u pravu?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/04/2008 : 09:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Yep.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/04/2008 : 11:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Yep.

Kvalitet se prepozna. Tvoje ime sam vidio tek poslije a odmah sam znao da je to tvoj tekst.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/04/2008 : 13:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

to djole, samo nastavi tako...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/04/2008 : 14:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 21/04/2008 : 22:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
a konacno sam se i ja docepao vc.procitao zagora i mister noa .zahvala još jednom delboju što mi ih je nabavio.kvalitet je dobar ,jedino malo naslovnice da bude glatkije,stripovi bi se bolje sacuvali ,kvalitet papira je dobar,otisak takodjer.
mislim da ih necu dalje uzimati samo iz razloga što dosad posjedujem sve od ludensa za navedenu dvojicu junaka ,a ne znam koliko naprijed ide vc sa brojevima ali pretpotstavljam negdje 15-20 brojeva.glupo bi bilo imati duplikate,a još gore mixati kolekciju.mislim da ce ovaj izdavac potrajati samo ako raširi prodajnu mrežui bude slušao nas forumaše
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 21/04/2008 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
A ko je pisao one textove o sumeru u Zagoru i sada o vampirima u Dampiru? Ili je mozda preuzeto?
Stvarno prigodno napisano.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 21/04/2008 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
pitao sam slobu sto drzi darkwood.kaze da vecinom on pise te tekstove..

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 22/04/2008 : 09:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Neznam jel neko vec ranije spominjao i primetio jednu gresku s unutrasnje strane naslovne kod Dampyra br.3 . Kao tekstopisac se navodi Luca Rossi (a treba stajati Mauro Boselli) a kao Crtac Luca Corda (a treba Luka Rossi). A najvise me zacudjuje ko je ovaj Luka Corda?! Ja prvi put cujem,odakle im to,postoji li uopste,zna li neko nesto o tome??
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000