Author |
Topic  |
Cholo
Starting Member
.gif)
Serbia
45 Posts
Member since 16/04/2008 |
Posted - 25/04/2008 : 19:40:37
|
He he Darkwood nema komp, pa tako nista ni od isticanja cena, e-ponude, itd itd. Kazu, papir i olovka, to je zakon. Ali imaju svasta. I samo dva savea. 1. Ako idete u Darkwood, stvarno je dark wood, trazi...trazi....trazi... i tu je. 2. Trba tacno znati sta hoces da kupis, vrlo se lako pogubis pa daj i ovo, pa i ono pa.... |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 25/04/2008 : 23:33:20
|
danas sam vidio i na sportklubu veliku reklamu za VC. pohvalno, mora se priznati. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 25/04/2008 : 23:48:54
|
na sport klubu..svaka cast |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 26/04/2008 : 10:33:49
|
quote: Originally posted by sawitch
Kad ti onaj lik iz AF-a zapakuje ne moze im ni atomska bomba nista... Veruj mi...
...a u paketu dobijes 5-6 casopisa gratis... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 26/04/2008 : 14:53:49
|
quote: Originally posted by morrison
Kad ti onaj lik iz AF-a zapakuje ne moze im ni atomska bomba nista... Veruj mi...
...a u paketu dobijes 5-6 casopisa gratis...
Ja sam jednom dobio potpuno citav casopis Time iz 95! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
Jebojle
Starting Member
Serbia
19 Posts
Member since 10/04/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Jebojle
Starting Member
Serbia
19 Posts
Posted - 26/04/2008 : 21:45:43
|
pa racunaj....ako je izaslo 3 broja do sada.....i do kraja godine imas jos 8 meseca tj. jos 8 brojeva...znaci do kraja godine ce izaci 11 brojeva....sto znaci da ce taj broj u color-u izaci u aprilu sledece godine :D
ima da se nacekamo...ali valjda ce se isplatiti ....
pozdrav |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
Jebojle
Starting Member
Serbia
19 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/04/2008 : 22:31:12
|
Ja sam procitao Mister Noa zadnjeg i skontao da sam zaboravio 85% price iz predhodnih brojeva... Jer sam u medjuvremenu procitao bar 50 stripova... Tako da je tesko sranje to sto izlazi jednom mesecno... Bolje bi bilo da su opet napravili neki ZS ili LMS ili da idu za redom junaci pa da prica bude svezija... Ovo mi je uzas... Inace mi se u vezi VC sve svidja... Ali bas sve... I kupujem sve po 2 kao podrsku izdavacu... Nije nesto, ali alarmiram sve oko sebe da se ponovo vrate kupovini stripova... Znam da ovaj moj post nece nista promeniti ali cisto da se zna da je meni to malo bez veze... Nemoguce je setiti se necega od pre mesec dana, pogotovo kad se radi o imenima i likovima koji su sporedni... Ja ne znam za ostale ali konstantno nabavljam mesecno bar 50 stripova i sve to citam... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 26/04/2008 : 23:23:25
|
Jedan moj drug je prosle nedelje poceo da cita stripove. Dosao je lik na kiosk i kupio sve moguce stripove, bukvalno sve! Pre godinu dana je prestao da slusa krmecake, pre pola godine prestao da izlazi na mesta gde se pustaju isti, pre 3 meseca poceo da cita knjige, a od pre nedelju dana cita stripove! Drago mi je cuti da se neko promenio na bolje u ovoj vasljivoj sredini! Dokaz njegovog preporoda jesu stripovi! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 26/04/2008 : 23:31:15
|
quote: Originally posted by Jebojle
pa racunaj....ako je izaslo 3 broja do sada.....i do kraja godine imas jos 8 meseca tj. jos 8 brojeva...znaci do kraja godine ce izaci 11 brojeva....sto znaci da ce taj broj u color-u izaci u aprilu sledece godine :D
ima da se nacekamo...ali valjda ce se isplatiti ....
pozdrav
pa i nece se isplatiti. epizoda je baš loša. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
Jebojle
Starting Member
Serbia
19 Posts
Posted - 26/04/2008 : 23:48:07
|
otkud znas ?????
jel si procitao ?
jel imas mozda original italijanski broj ?
ajde postavi neki screen da vidim napakon vidim kako izgleda Dylan Dog u Color-u
pozz |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/04/2008 : 00:58:24
|
Ja sam procitao Mister Noa zadnjeg i skontao da sam zaboravio 85% price iz predhodnih brojeva... Jer sam u medjuvremenu procitao bar 50 stripova... Tako da je tesko sranje to sto izlazi jednom mesecno... Bolje bi bilo da su opet napravili neki ZS ili LMS ili da idu za redom junaci pa da prica bude svezija... Ovo mi je uzas... Inace mi se u vezi VC sve svidja... Ali bas sve... I kupujem sve po 2 kao podrsku izdavacu... Nije nesto, ali alarmiram sve oko sebe da se ponovo vrate kupovini stripova... Znam da ovaj moj post nece nista promeniti ali cisto da se zna da je meni to malo bez veze... Nemoguce je setiti se necega od pre mesec dana, pogotovo kad se radi o imenima i likovima koji su sporedni... Ja ne znam za ostale ali konstantno nabavljam mesecno bar 50 stripova i sve to citam...
Pokusaj da citas celu pricu onda kad izadje poslednji nastavak |
 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 27/04/2008 : 01:09:51
|
otkud znas ?????
jel si procitao ?
ajde postavi neki screen da vidim napakon vidim kako izgleda Dylan Dog u Color-u
pozz
imaš recenziju te epizode na stripovi.com tu imaš i neke screnove. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/04/2008 : 03:31:03
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ja sam procitao Mister Noa zadnjeg i skontao da sam zaboravio 85% price iz predhodnih brojeva... Jer sam u medjuvremenu procitao bar 50 stripova... Tako da je tesko sranje to sto izlazi jednom mesecno... Bolje bi bilo da su opet napravili neki ZS ili LMS ili da idu za redom junaci pa da prica bude svezija... Ovo mi je uzas... Inace mi se u vezi VC sve svidja... Ali bas sve... I kupujem sve po 2 kao podrsku izdavacu... Nije nesto, ali alarmiram sve oko sebe da se ponovo vrate kupovini stripova... Znam da ovaj moj post nece nista promeniti ali cisto da se zna da je meni to malo bez veze... Nemoguce je setiti se necega od pre mesec dana, pogotovo kad se radi o imenima i likovima koji su sporedni... Ja ne znam za ostale ali konstantno nabavljam mesecno bar 50 stripova i sve to citam...
Pokusaj da citas celu pricu onda kad izadje poslednji nastavak
Malo glupavo... Drzim strip 3 meseca i onda ga procitam... Veliki je vremenski razmak... Kazi da nije??? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 27/04/2008 : 06:56:54
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pokusaj da citas celu pricu onda kad izadje poslednji nastavak
Malo glupavo... Drzim strip 3 meseca i onda ga procitam... Veliki je vremenski razmak... Kazi da nije???
Ne vidim nista glupo,cak izgleda mi glupo citati ih na taj nacin jedan danas drugi za mjesec dana i tako dalje...tako se gubi draz,taj osjecaj u dobroj prici.Vecina nas saceka dok se skupe svi nastavci pa onda se dajemo na citanje. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/04/2008 : 09:04:54
|
quote: Originally posted by bagi
FULL COLOR...

Jake su mi ove cehla pet brojeva vece |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17703 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 27/04/2008 : 09:14:02
|
otkud znas ?????
jel si procitao ?
pozz
Ja sam to procitao, nije baš toliko loša koliko je ocrnjena u recenziji ali ne zaslužuje da bude u boji.
quote:
Jedan moj drug je prosle nedelje poceo da cita stripove. Dosao je lik na kiosk i kupio sve moguce stripove, bukvalno sve! Pre godinu dana je prestao da slusa krmecake, pre pola godine prestao da izlazi na mesta gde se pustaju isti, pre 3 meseca poceo da cita knjige, a od pre nedelju dana cita stripove! Drago mi je cuti da se neko promenio na bolje u ovoj vasljivoj sredini! Dokaz njegovog preporoda jesu stripovi!
Prekjuce sam vidio jednog rodaka koji ide u treci osnovne kako nosi Zagor klasik Kralj orlova i kaže da cita stripove, kao i neki njegovi drugovi. Lijepo je vidjeti da bar neko dijete cita stripove. |
 |
|
Topic  |
|