forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Cholo
Starting Member

Serbia
45 Posts

Member since 16/04/2008

Posted - 25/04/2008 : 19:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cholo a Private Message
He he Darkwood nema komp, pa tako nista ni od isticanja cena, e-ponude, itd itd. Kazu, papir i olovka, to je zakon. Ali imaju svasta. I samo dva savea. 1. Ako idete u Darkwood, stvarno je dark wood, trazi...trazi....trazi... i tu je. 2. Trba tacno znati sta hoces da kupis, vrlo se lako pogubis pa daj i ovo, pa i ono pa....
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 25/04/2008 : 19:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Ajme,bezveznih fora, daj ba, nemojte dangubiti u ozbiljnom topicu!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/04/2008 : 23:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
danas sam vidio i na sportklubu veliku reklamu za VC. pohvalno, mora se priznati.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 25/04/2008 : 23:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
na sport klubu..svaka cast

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 26/04/2008 : 09:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
I ja sam ju jednom primijetio!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 26/04/2008 : 10:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kad ti onaj lik iz AF-a zapakuje ne moze im ni atomska bomba nista... Veruj mi...

...a u paketu dobijes 5-6 casopisa gratis...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/04/2008 : 14:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Kad ti onaj lik iz AF-a zapakuje ne moze im ni atomska bomba nista... Veruj mi...

...a u paketu dobijes 5-6 casopisa gratis...

Ja sam jednom dobio potpuno citav casopis Time iz 95!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Jebojle
Starting Member

Serbia
19 Posts

Member since 10/04/2008

Posted - 26/04/2008 : 19:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jebojle a Private Message
e jel ste znali da ce VC..da izbaci Dylan Doga u boji ?? :D :D :D

jedva cekam....

video sam i AF, i zagora i sve u color-u....samo jos nisam video dylan doga u color-u....

to ce biti br.15....naziv "Na talasima secanja" evo i slika pa vidite sami ;) http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/dylan/dyl_224.jpg

cya later aligator ;)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/04/2008 : 20:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Jebojle

e jel ste znali da ce VC..da izbaci Dylan Doga u boji ?? :D :D :D

jedva cekam....

video sam i AF, i zagora i sve u color-u....samo jos nisam video dylan doga u color-u....

to ce biti br.15....naziv "Na talasima secanja" evo i slika pa vidite sami ;) http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/dylan/dyl_224.jpg

cya later aligator ;)

Kad dodje na red,za godinu dana,ili ranije?
Go to Top of Page

Jebojle
Starting Member

Serbia
19 Posts

Member since 10/04/2008

Posted - 26/04/2008 : 21:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jebojle a Private Message
pa racunaj....ako je izaslo 3 broja do sada.....i do kraja godine imas jos 8 meseca tj. jos 8 brojeva...znaci do kraja godine ce izaci 11 brojeva....sto znaci da ce taj broj u color-u izaci u aprilu sledece godine :D

ima da se nacekamo...ali valjda ce se isplatiti ....

pozdrav
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/04/2008 : 21:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Ja se ponadao nesto preko reda
Go to Top of Page

Jebojle
Starting Member

Serbia
19 Posts

Member since 10/04/2008

Posted - 26/04/2008 : 22:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jebojle a Private Message
jbg....bilo bi lepo...ali nista od toga :'(

moracemo da cekamo :D
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/04/2008 : 22:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam procitao Mister Noa zadnjeg i skontao da sam zaboravio 85% price iz predhodnih brojeva... Jer sam u medjuvremenu procitao bar 50 stripova... Tako da je tesko sranje to sto izlazi jednom mesecno... Bolje bi bilo da su opet napravili neki ZS ili LMS ili da idu za redom junaci pa da prica bude svezija... Ovo mi je uzas... Inace mi se u vezi VC sve svidja... Ali bas sve... I kupujem sve po 2 kao podrsku izdavacu... Nije nesto, ali alarmiram sve oko sebe da se ponovo vrate kupovini stripova... Znam da ovaj moj post nece nista promeniti ali cisto da se zna da je meni to malo bez veze... Nemoguce je setiti se necega od pre mesec dana, pogotovo kad se radi o imenima i likovima koji su sporedni... Ja ne znam za ostale ali konstantno nabavljam mesecno bar 50 stripova i sve to citam...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/04/2008 : 22:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Svaki junak bi trebao da ide nedeljnim ritmom,ali polako,ko zna,mozda i hoce...
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/04/2008 : 23:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Jedan moj drug je prosle nedelje poceo da cita stripove. Dosao je lik na kiosk i kupio sve moguce stripove, bukvalno sve!
Pre godinu dana je prestao da slusa krmecake, pre pola godine prestao da izlazi na mesta gde se pustaju isti, pre 3 meseca poceo da cita knjige, a od pre nedelju dana cita stripove!
Drago mi je cuti da se neko promenio na bolje u ovoj vasljivoj sredini!
Dokaz njegovog preporoda jesu stripovi!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 26/04/2008 : 23:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:

pa racunaj....ako je izaslo 3 broja do sada.....i do kraja godine imas jos 8 meseca tj. jos 8 brojeva...znaci do kraja godine ce izaci 11 brojeva....sto znaci da ce taj broj u color-u izaci u aprilu sledece godine :D

ima da se nacekamo...ali valjda ce se isplatiti ....

pozdrav

pa i nece se isplatiti. epizoda je baš loša.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Jebojle
Starting Member

Serbia
19 Posts

Member since 10/04/2008

Posted - 26/04/2008 : 23:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jebojle a Private Message
otkud znas ?????

jel si procitao ?

jel imas mozda original italijanski broj ?

ajde postavi neki screen da vidim napakon vidim kako izgleda Dylan Dog u Color-u

pozz
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/04/2008 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
FULL COLOR...

Wtf?
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 27/04/2008 : 00:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
Nemam reci....... bravo...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/04/2008 : 00:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Ja sam procitao Mister Noa zadnjeg i skontao da sam zaboravio 85% price iz predhodnih brojeva... Jer sam u medjuvremenu procitao bar 50 stripova... Tako da je tesko sranje to sto izlazi jednom mesecno... Bolje bi bilo da su opet napravili neki ZS ili LMS ili da idu za redom junaci pa da prica bude svezija... Ovo mi je uzas... Inace mi se u vezi VC sve svidja... Ali bas sve... I kupujem sve po 2 kao podrsku izdavacu... Nije nesto, ali alarmiram sve oko sebe da se ponovo vrate kupovini stripova... Znam da ovaj moj post nece nista promeniti ali cisto da se zna da je meni to malo bez veze... Nemoguce je setiti se necega od pre mesec dana, pogotovo kad se radi o imenima i likovima koji su sporedni... Ja ne znam za ostale ali konstantno nabavljam mesecno bar 50 stripova i sve to citam...

Pokusaj da citas celu pricu onda kad izadje poslednji nastavak
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 27/04/2008 : 01:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:

otkud znas ?????

jel si procitao ?

ajde postavi neki screen da vidim napakon vidim kako izgleda Dylan Dog u Color-u

pozz

imaš recenziju te epizode na stripovi.com
tu imaš i neke screnove.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/04/2008 : 03:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Malo glupavo... Drzim strip 3 meseca i onda ga procitam... Veliki je vremenski razmak... Kazi da nije???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/04/2008 : 06:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Malo glupavo... Drzim strip 3 meseca i onda ga procitam... Veliki je vremenski razmak... Kazi da nije???

Ne vidim nista glupo,cak izgleda mi glupo citati ih na taj nacin jedan danas drugi za mjesec dana i tako dalje...tako se gubi draz,taj osjecaj u dobroj prici.Vecina nas saceka dok se skupe svi nastavci pa onda se dajemo na citanje.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2008 : 09:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

FULL COLOR...

Jake su mi ove cehla pet brojeva vece

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17703 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 27/04/2008 : 09:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

otkud znas ?????

jel si procitao ?

pozz

Ja sam to procitao, nije baš toliko loša koliko je ocrnjena u recenziji ali ne zaslužuje da bude u boji.

quote:

Jedan moj drug je prosle nedelje poceo da cita stripove. Dosao je lik na kiosk i kupio sve moguce stripove, bukvalno sve!
Pre godinu dana je prestao da slusa krmecake, pre pola godine prestao da izlazi na mesta gde se pustaju isti, pre 3 meseca poceo da cita knjige, a od pre nedelju dana cita stripove!
Drago mi je cuti da se neko promenio na bolje u ovoj vasljivoj sredini!
Dokaz njegovog preporoda jesu stripovi!

Prekjuce sam vidio jednog rodaka koji ide u treci osnovne kako nosi Zagor klasik Kralj orlova i kaže da cita stripove, kao i neki njegovi drugovi. Lijepo je vidjeti da bar neko dijete cita stripove.
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000