Author |
Topic  |
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 13/05/2008 : 12:55:18
|
Sljedeca dva Dylan Doga što ce da izadu sljedecih "veselih cetvrtaka" imam u ceškom izdanju... Rujuova "Manila" koju crta Roi je solidna epizoda, no sljedeca "Bunar prevara" koju crta Picatto je opet jedan od vecih Rujuovih šitova. To vam sad velim tak da budete pripremljeni.  |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 13/05/2008 : 13:10:35
|
quote: Originally posted by kiky
Sljedeca dva Dylan Doga što ce da izadu sljedecih "veselih cetvrtaka" imam u ceškom izdanju... Rujuova "Manila" koju crta Roi je solidna epizoda, no sljedeca "Bunar prevara" koju crta Picatto je opet jedan od vecih Rujuovih šitova. To vam sad velim tak da budete pripremljeni. 
U CEŠKOM izdanju??  Ti pricaš ceski? Jel kod njih Dylanko?  |
Edited by - ordell on 13/05/2008 13:12:01 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17696 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/05/2008 : 13:34:45
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by I like girlz
što se tice ove zagorove price o sumerima, zapalo mi je za oko kako je cassaro oslabio s crtežom, jako loše je nacrtao ovu pricu. a kad se sjetim da sam ga malo pohvalio u "demonskoj knjizi". a još kad sam uporedio sa "željeznim narednikom", pa to je nebo i zemlja kolika je razlika. ovo sa sumerima je bukvlano švrljotina i brljotina u odnosu na "željeznog narednika".
Meni je Cassaro jednostavno toliko los kad je Zagor u pitanju da ne vidim razliku u kvalitetu... No, i takav kakav je nekako mi je drazi za citanje nego Chiarollin Zagor.
ma ima velike razlike... uzmi naprimjer cassarove MM. svaki je veoma solidno nacrtan. i ti njegovi poceci na zagoru nisu toliko loši, ali ovo sa sumerima je užas. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 13/05/2008 : 15:16:35
|
quote: Originally posted by Legacy Keeper
Za one koji nisu imali prilike da vide sve naslovnice,evo kako dosadashnja kolekcija otprilike izgleda:

Nije slikan samo Zagor br.3 iz nepoznatih razloga 
Pohvalno je što ih prodaju u vrecicama |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 13/05/2008 : 15:17:18
|
font = tip (vrsta) slova, tako da je pleonazam napisati font slova, dovoljno je napisati font
Svatko ima svoga Curunira     |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 15:17:29
|
quote: Originally posted by ordell
Sljedeca dva Dylan Doga što ce da izadu sljedecih "veselih cetvrtaka" imam u ceškom izdanju... Rujuova "Manila" koju crta Roi je solidna epizoda, no sljedeca "Bunar prevara" koju crta Picatto je opet jedan od vecih Rujuovih šitova. To vam sad velim tak da budete pripremljeni. 
U CEŠKOM izdanju??  Ti pricaš ceski? Jel kod njih Dylanko? 
Ja ladno imam desetak cheskih Dogova :))) Tamo je to redovno izlazilo bar pre par godina kada sam ja bio tamo... I prilichno mozhesh razumeti :D |
-potrebne kolekcije SD i Ludensa www.myspace.com/elldamar |
 |
|
Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 15:18:33
|
quote: Originally posted by Renky
Za one koji nisu imali prilike da vide sve naslovnice,evo kako dosadashnja kolekcija otprilike izgleda:

Pohvalno je što ih prodaju u vrecicama
Ma da...prodaju ih u vrecjicama...a meni soba ovih dana smrdi na paljenu plastiku zbog dolaska prolecje,ne zbog pakovanja stripova  |
-potrebne kolekcije SD i Ludensa www.myspace.com/elldamar |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 15:19:09
|

Otkud znas, mozda ih samo pojedini ljudi cuvaju u vrecicama, ne verujem da ih prodaju upakovane.
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 13/05/2008 : 15:20:51
|

Biserko.... |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 13/05/2008 : 15:25:14
|
Pa šta? Kurton je kurton... obicni ili šareni, bitno da glavu cuva  |
 |
|
Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 13/05/2008 : 15:28:18
|
vidis sta ti je iskustvo :) hehe |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 15:33:47
|
Pa šta? Kurton je kurton... obicni ili šareni, bitno da glavu cuva 
    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/05/2008 : 16:10:51
|
Na kioscima ih ne prodaju u kesici vec ih tako pakuju u Darkwood-u!!!! I zna li neko kada ce vec jednom izaci taj Zagorov specijalac? |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 13/05/2008 : 16:26:59
|
quote: Originally posted by ordell
U CEŠKOM izdanju??  Ti pricaš ceski? Jel kod njih Dylanko? 
Ne, Dylan je po ceški i dalje Dylan. Samo je uzvik "Judo plesacu" tamo "Panenko skakava! (Skakutava lutkica/curecak!)"  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 13/05/2008 : 17:23:41
|
što se tice ove zagorove price o sumerima, zapalo mi je za oko kako je cassaro oslabio s crtežom, jako loše je nacrtao ovu pricu. a kad se sjetim da sam ga malo pohvalio u "demonskoj knjizi". a još kad sam uporedio sa "željeznim narednikom", pa to je nebo i zemlja kolika je razlika. ovo sa sumerima je bukvlano švrljotina i brljotina u odnosu na "željeznog narednika".
Meni je Cassaro jednostavno toliko los kad je Zagor u pitanju da ne vidim razliku u kvalitetu... No, i takav kakav je nekako mi je drazi za citanje nego Chiarollin Zagor.
ma ima velike razlike... uzmi naprimjer cassarove MM. svaki je veoma solidno nacrtan. i ti njegovi poceci na zagoru nisu toliko loši, ali ovo sa sumerima je užas.
Ma kod Martija mi je on super |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/05/2008 : 17:51:41
|
quote: Originally posted by kiky Samo je uzvik "Judo plesacu" tamo "Panenko skakava! (Skakutava lutkica/curecak!)" 
Taj uzvik bi mogli i naši preuzeti... Nekak mi ljepše zvuci! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 19:27:20
|
Kako prolazi Dylan u Ceškoj? Ima neki underdog status, ili ne? |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 13/05/2008 19:29:04 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 19:30:14
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kiky Samo je uzvik "Judo plesacu" tamo "Panenko skakava! (Skakutava lutkica/curecak!)" 
Taj uzvik bi mogli i naši preuzeti... Nekak mi ljepše zvuci!
ma dosad smo sve ionako svi vec navikli na judo plesacu, osim toga, mislim da je taj uzvik takav i u originalu |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 13/05/2008 : 19:34:27
|
quote: Originally posted by supermark
ma dosad smo sve ionako svi vec navikli na judo plesacu, osim toga, mislim da je taj uzvik takav i u originalu
Tamo je ''Giuda ballerino!''  |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 13/05/2008 : 20:42:29
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Kako prolazi Dylan u Ceškoj? Ima neki underdog status, ili ne?
It has NO status what so ever vec oko godinu dana...  Propao nakon pet brojeva, kao i troje ostalih Bonelli junaka (Tex, Mr. No i Nathan). Izdavac "Novy Komiks" ih je furao par mjeseci... i ništ od toga. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 13/05/2008 : 22:35:03
|
Ne bih se složio, cak smatram da je ova prica najbolje Cassarovo djelo! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Topic  |
|