forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/05/2008 : 05:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Naljepši crtež do sada. Doti je odlican.

Ne bi se slozio,mislim kod likova,Dampyr i druzina meni lose izgledaju,bas lose,a okolina i te stvari odlicno.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 19/05/2008 : 07:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:

Ne bi se slozio,mislim kod likova,Dampyr i druzina meni lose izgledaju,bas lose,a okolina i te stvari odlicno.

A nekome je cak i Gamba frnomenalan...

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 19/05/2008 : 07:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
Dok neki traze strip "glancer"... Dobijem explozivnu diareju kad cujem taj termin. Ljudi, pa razmislite molim vas zbog cega jurite stripove... Da li je to ljubav prema njemu, neostvarena zelja iz detinjstva, cisto kolekcionarstvo ili prodaja...
5. Bravo VC, ja uzimam i dalje sve po 2, moju podrsku imate, i treba da napisete da je Savic majmun na naslovnici da bi me naljutili, sve ostalo vam necu uzeti za zlo, vec kao fazu razvoja kroz koju svaki izdavac mora proci.

Ako dobijaš dijareju od glancera i da ti ocuvanost stripa nije ama baš nimalo bitna zašto uzimaš po dva broja VC (samo nemoj ono da pospješiš prodaju ili neke slicne "dijareja" fore)?

...
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/05/2008 : 08:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja licno poznajem jednog kome jeste.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 19/05/2008 : 10:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

quote:

quote:

Ja licno poznajem jednog kome jeste.

he he samo sam te cekao

...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Da kažem i ja nešto na relaciji Magicni - Dampyr. Nakon 16 epizoda Damypra koje sam ja procitao, radnja pojedinih epizoda i jest pravolinijska i svodi se na lov na vampire, samo u malo drugacijem settingu: citaj situacija ili lokacija. Uz puno akcije. Naravno, ima izmedu i odlicnih i zabavnih epizoda izmedu. Bosseli je nekako morao inkorporirati svo svoje znanje koje je prikupio istražujuci te egzoticne teme.

MV je u svakom slucaju kompleksniji strip, uz obilje mitoloških bica, demona i dijabolicnih zlocinaca, tu su i politicke igre, igre za vlast, moc ili se jednostavno se radi o obicnim ljudima koji pokušavaju nešto promijeniti. Ponekad uz stvarno odlican prikaz onovremenske gospodarsko-sociološke problematike. Više sam zadovoljan Magicnim nego Dampyrom. Toliko...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:
Originally posted by I like girlz

primjetio sam u jednoj tabli dampyra da ima i moje naselje, u pozadini se vidi hotel holiday inn, unitic neboderi... jel se to radnja dešava i u sarajevu?

Da, u drugoj epizodi.

Ne samo u drugoj nego i u prvoj.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 11:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Moji utisci oko veselog cetvrtka su izuzetno pozitivni za sada. Vidi se da ljudi znaju posao. Odabrali su prave stripove za pocetak, kvalitet stripova je odlican, prevod fenomenalno odraden, nijedan broj još nije kasnio iako ih nije baš tako malo izašlo, naslovnice vidim da kritikujete ali meni su i one dobre. E sad nadam se sve boljim iznenadenjima od njih. Ide to sve nekim svojim tokom i cini mi se da ce ova kuci opstati i biti dobra

Da se ogradim, uzimam Zagora i Mister Noa.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 19/05/2008 : 13:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
uzimam sve a uzimacu i dalje a licno smatram da sve greske koje primetimo treba da iznesemo radi ispravljanja istih.
Nego zna li se cena specijalca 200-250 din?????
hoce li ici dalje sa specijalcima ostalih junaka????
Kojim tempom ce izlaziti????
Znali iko ista o ovome????
I aj MOLIM VAS KRENITE SA JOS NEKIM JUNAKOM MARTIJEM TEX-OM...
i JOS STA JE SA NOVOM EDICIJOM BONELIJEVIH JUNAKA OCEL SE TOVEC JEDNOM POJAVITI...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 19/05/2008 : 13:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

primjetio sam u jednoj tabli dampyra da ima i moje naselje, u pozadini se vidi hotel holiday inn, unitic neboderi... jel se to radnja dešava i u sarajevu?

Da, u drugoj epizodi.

Kako, Sejo? Prva se dogada u nekom selu... Možda si htio reci da se dogada u BiH... Mada, ona crkva mi je strašno poznata... Možda je crtana po nekoj u Sarajevu... Zna li netko tocno, zanima me?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/05/2008 : 14:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

quote:

quote:

Da, u drugoj epizodi.

Kako, Sejo? Prva se dogada u nekom selu... Možda si htio reci da se dogada u BiH... Mada, ona crkva mi je strašno poznata... Možda je crtana po nekoj u Sarajevu... Zna li netko tocno, zanima me?

Da, mislio sam da se radnja u prva dva broja odvija u BIH.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 15:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
Ja danas redakciji VC-a uputih mailom jedan zanimljiv predlog pa cjemo videti shta cje ispasti od toga ;)

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/05/2008 : 15:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Legacy Keeper

Ja danas redakciji VC-a uputih mailom jedan zanimljiv predlog pa cjemo videti shta cje ispasti od toga ;)

A što si predložio? KOjeg novog junaka? ili možda reprint starih Zagora?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 15:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
Ne,ne,nema veze sa onim standardnim svakodnevnim predlozima o novim junacima,specijalcima,dizajnima logosa i slichno...neshto drugo je u pitanju...videcjete ako bude usvojeno ;)

www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 19/05/2008 : 16:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ne,ne,nema veze sa onim standardnim svakodnevnim predlozima o novim junacima,specijalcima,dizajnima logosa i slichno...neshto drugo je u pitanju...videcjete ako bude usvojeno ;)

Neki hint? Ima li onda veze s distribucijom?

Ili nekakva nagradna igra?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/05/2008 : 16:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Ajde Ell, reci ljudima. Cemu tajne. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 17:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
Haha...nope :D
Bicje zanimljivije :D

www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/05/2008 : 19:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

uzimam sve a uzimacu i dalje a licno smatram da sve greske koje primetimo treba da iznesemo radi ispravljanja istih.
Nego zna li se cena specijalca 200-250 din?????
hoce li ici dalje sa specijalcima ostalih junaka????
Kojim tempom ce izlaziti????
Znali iko ista o ovome????
I aj MOLIM VAS KRENITE SA JOS NEKIM JUNAKOM MARTIJEM TEX-OM...
i JOS STA JE SA NOVOM EDICIJOM BONELIJEVIH JUNAKA OCEL SE TOVEC JEDNOM POJAVITI...

Naravno da neko zna nešto o tome, ali nece ništa da objave dok ne bude sigurno. Malo strpljenja.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2008 : 20:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ubrzanje ritma. Ako sam pogodio priznaj
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/05/2008 : 21:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Da, u drugoj epizodi.

koja crkva, ima li negdje slika te table?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 21:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da, u drugoj epizodi.

koja crkva, ima li negdje slika te table?

Pretpostavljam da je to ona na devetoj strani!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/05/2008 : 21:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ne kupujem dampyra, pa ne mogu pogledati... ima li negdje na netu da se vidi?

Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 19/05/2008 : 22:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Nema... Treba kupovati Dampyra.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 19/05/2008 : 22:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Evo slikao sam mobilnim ,pa koliko se vidi!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/05/2008 : 00:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
super je ispalo s obzirom da si mobitelom slikao... moram primjetiti i da je sam crtež odlican... koliko vidim s obzirom na sliku, ovo može biti crkva na stupu,a isto tako je moguce da je neka iz posavine ili hercegovine ili cak iz hrvatske.

Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000