Author |
Topic  |
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 17/05/2008 : 05:47:44
|
quote: Originally posted by vope
Naljepši crtež do sada. Doti je odlican.
Ne bi se slozio,mislim kod likova,Dampyr i druzina meni lose izgledaju,bas lose,a okolina i te stvari odlicno. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 19/05/2008 : 07:40:26
|
quote: Originally posted by Ferri
Ne bi se slozio,mislim kod likova,Dampyr i druzina meni lose izgledaju,bas lose,a okolina i te stvari odlicno.
A nekome je cak i Gamba frnomenalan... |
... |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 19/05/2008 : 07:48:16
|
quote: Originally posted by sawitch Dok neki traze strip "glancer"... Dobijem explozivnu diareju kad cujem taj termin. Ljudi, pa razmislite molim vas zbog cega jurite stripove... Da li je to ljubav prema njemu, neostvarena zelja iz detinjstva, cisto kolekcionarstvo ili prodaja... 5. Bravo VC, ja uzimam i dalje sve po 2, moju podrsku imate, i treba da napisete da je Savic majmun na naslovnici da bi me naljutili, sve ostalo vam necu uzeti za zlo, vec kao fazu razvoja kroz koju svaki izdavac mora proci.
Ako dobijaš dijareju od glancera i da ti ocuvanost stripa nije ama baš nimalo bitna zašto uzimaš po dva broja VC (samo nemoj ono da pospješiš prodaju ili neke slicne "dijareja" fore)? |
... |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 19/05/2008 : 08:01:05
|
Ne bi se slozio,mislim kod likova,Dampyr i druzina meni lose izgledaju,bas lose,a okolina i te stvari odlicno.
A nekome je cak i Gamba frnomenalan...
Ja licno poznajem jednog kome jeste. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 19/05/2008 : 10:35:29
|
quote: Originally posted by Raspucin
A nekome je cak i Gamba frnomenalan...
Ja licno poznajem jednog kome jeste.
he he samo sam te cekao  |
... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/05/2008 : 11:07:26
|
Da kažem i ja nešto na relaciji Magicni - Dampyr. Nakon 16 epizoda Damypra koje sam ja procitao, radnja pojedinih epizoda i jest pravolinijska i svodi se na lov na vampire, samo u malo drugacijem settingu: citaj situacija ili lokacija. Uz puno akcije. Naravno, ima izmedu i odlicnih i zabavnih epizoda izmedu. Bosseli je nekako morao inkorporirati svo svoje znanje koje je prikupio istražujuci te egzoticne teme.
MV je u svakom slucaju kompleksniji strip, uz obilje mitoloških bica, demona i dijabolicnih zlocinaca, tu su i politicke igre, igre za vlast, moc ili se jednostavno se radi o obicnim ljudima koji pokušavaju nešto promijeniti. Ponekad uz stvarno odlican prikaz onovremenske gospodarsko-sociološke problematike. Više sam zadovoljan Magicnim nego Dampyrom. Toliko... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/05/2008 : 11:13:40
|
quote: Originally posted by William_Wallace
quote: Originally posted by I like girlz
primjetio sam u jednoj tabli dampyra da ima i moje naselje, u pozadini se vidi hotel holiday inn, unitic neboderi... jel se to radnja dešava i u sarajevu?
Da, u drugoj epizodi.
Ne samo u drugoj nego i u prvoj. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 19/05/2008 : 11:36:19
|
Moji utisci oko veselog cetvrtka su izuzetno pozitivni za sada. Vidi se da ljudi znaju posao. Odabrali su prave stripove za pocetak, kvalitet stripova je odlican, prevod fenomenalno odraden, nijedan broj još nije kasnio iako ih nije baš tako malo izašlo, naslovnice vidim da kritikujete ali meni su i one dobre. E sad nadam se sve boljim iznenadenjima od njih. Ide to sve nekim svojim tokom i cini mi se da ce ova kuci opstati i biti dobra
Da se ogradim, uzimam Zagora i Mister Noa. |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 19/05/2008 : 13:28:29
|
uzimam sve a uzimacu i dalje a licno smatram da sve greske koje primetimo treba da iznesemo radi ispravljanja istih. Nego zna li se cena specijalca 200-250 din????? hoce li ici dalje sa specijalcima ostalih junaka???? Kojim tempom ce izlaziti???? Znali iko ista o ovome???? I aj MOLIM VAS KRENITE SA JOS NEKIM JUNAKOM MARTIJEM TEX-OM... i JOS STA JE SA NOVOM EDICIJOM BONELIJEVIH JUNAKA OCEL SE TOVEC JEDNOM POJAVITI... |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 19/05/2008 : 13:37:00
|
quote: Originally posted by SejoSexon
primjetio sam u jednoj tabli dampyra da ima i moje naselje, u pozadini se vidi hotel holiday inn, unitic neboderi... jel se to radnja dešava i u sarajevu?
Da, u drugoj epizodi.
Ne samo u drugoj nego i u prvoj.
Kako, Sejo? Prva se dogada u nekom selu... Možda si htio reci da se dogada u BiH... Mada, ona crkva mi je strašno poznata... Možda je crtana po nekoj u Sarajevu... Zna li netko tocno, zanima me? |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/05/2008 : 14:01:25
|
quote: Originally posted by Beva
Da, u drugoj epizodi.
Kako, Sejo? Prva se dogada u nekom selu... Možda si htio reci da se dogada u BiH... Mada, ona crkva mi je strašno poznata... Možda je crtana po nekoj u Sarajevu... Zna li netko tocno, zanima me?
Da, mislio sam da se radnja u prva dva broja odvija u BIH. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/05/2008 : 15:32:25
|
quote: Originally posted by Legacy Keeper
Ja danas redakciji VC-a uputih mailom jedan zanimljiv predlog pa cjemo videti shta cje ispasti od toga ;)
A što si predložio? KOjeg novog junaka? ili možda reprint starih Zagora? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/05/2008 : 19:26:13
|
quote: Originally posted by aragon.sm
uzimam sve a uzimacu i dalje a licno smatram da sve greske koje primetimo treba da iznesemo radi ispravljanja istih. Nego zna li se cena specijalca 200-250 din????? hoce li ici dalje sa specijalcima ostalih junaka???? Kojim tempom ce izlaziti???? Znali iko ista o ovome???? I aj MOLIM VAS KRENITE SA JOS NEKIM JUNAKOM MARTIJEM TEX-OM... i JOS STA JE SA NOVOM EDICIJOM BONELIJEVIH JUNAKA OCEL SE TOVEC JEDNOM POJAVITI...
Naravno da neko zna nešto o tome, ali nece ništa da objave dok ne bude sigurno. Malo strpljenja. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/05/2008 : 20:20:04
|
quote: Originally posted by Legacy Keeper
Ne,ne,nema veze sa onim standardnim svakodnevnim predlozima o novim junacima,specijalcima,dizajnima logosa i slichno...neshto drugo je u pitanju...videcjete ako bude usvojeno ;)
Ubrzanje ritma. Ako sam pogodio priznaj |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 19/05/2008 : 21:27:25
|
Da, u drugoj epizodi.
Kako, Sejo? Prva se dogada u nekom selu... Možda si htio reci da se dogada u BiH... Mada, ona crkva mi je strašno poznata... Možda je crtana po nekoj u Sarajevu... Zna li netko tocno, zanima me?
koja crkva, ima li negdje slika te table? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 19/05/2008 : 21:50:48
|
Da, u drugoj epizodi.
koja crkva, ima li negdje slika te table?
Pretpostavljam da je to ona na devetoj strani! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Posted - 19/05/2008 : 21:56:10
|
ne kupujem dampyra, pa ne mogu pogledati... ima li negdje na netu da se vidi? |
 |
|
darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Posted - 20/05/2008 : 00:48:23
|
super je ispalo s obzirom da si mobitelom slikao... moram primjetiti i da je sam crtež odlican... koliko vidim s obzirom na sliku, ovo može biti crkva na stupu,a isto tako je moguce da je neka iz posavine ili hercegovine ili cak iz hrvatske. |
 |
|
Topic  |
|