forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/05/2008 : 12:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:
Originally posted by sawitch
Dok neki traze strip "glancer"... Dobijem explozivnu diareju kad cujem taj termin. Ljudi, pa razmislite molim vas zbog cega jurite stripove... Da li je to ljubav prema njemu, neostvarena zelja iz detinjstva, cisto kolekcionarstvo ili prodaja...
5. Bravo VC, ja uzimam i dalje sve po 2, moju podrsku imate, i treba da napisete da je Savic majmun na naslovnici da bi me naljutili, sve ostalo vam necu uzeti za zlo, vec kao fazu razvoja kroz koju svaki izdavac mora proci.

Ako dobijaš dijareju od glancera i da ti ocuvanost stripa nije ama baš nimalo bitna zašto uzimaš po dva broja VC (samo nemoj ono da pospješiš prodaju ili neke slicne "dijareja" fore)?

Uzimam kao podrsku izdavacu... Poklonicu je jedan dan nekom od moje brace male, koga bude zanimalo... Mislim na drugi komplet... Jedan je moj za uvek...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 20/05/2008 : 13:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Silna ti podrška.
Pa što ne uzmeš bar 10 pa da znaci nešto... Ah da, jedna kolekcija za citanje a druga glanc - pa reci brate, nemoj da se stidiš.

...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/05/2008 : 14:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nije, jedna je moja, a jedna ce jedan dan biti necija... A nije uopste tako... Mislio sam da kupim prvih 10 duplo i da onda nastavim samo po jedan... A normalno je da cu sebi ostaviti bolje ocuvan strip ako mi dodje pod ruku, ali tim nisam opterecen... A ja dajem podrsku koliko mogu... Da imam para, uzimao bih po 10 komada... Ja ne mogu da dajem kao neki po 500-1000 eura na stripove jer to nemam... Ali zato izgleda volim ovo sto imam vise od mnogih koji imaju 100 puta vise... Sve i jedan strip sam procitao... Ne skupljam iz bolesti vec zato sto volim, i sto mi je to iz detinjstva neostvaren san... Iznervirali ste me sad...

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 20/05/2008 : 14:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
zavaravanje? kompleksi? samoubjedivanje do iznemoglosti? šta li je?

...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/05/2008 : 15:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Da kažem i ja nešto na relaciji Magicni - Dampyr. Nakon 16 epizoda Damypra koje sam ja procitao, radnja pojedinih epizoda i jest pravolinijska i svodi se na lov na vampire, samo u malo drugacijem settingu: citaj situacija ili lokacija. Uz puno akcije. Naravno, ima izmedu i odlicnih i zabavnih epizoda izmedu. Bosseli je nekako morao inkorporirati svo svoje znanje koje je prikupio istražujuci te egzoticne teme.

MV je u svakom slucaju kompleksniji strip, uz obilje mitoloških bica, demona i dijabolicnih zlocinaca, tu su i politicke igre, igre za vlast, moc ili se jednostavno se radi o obicnim ljudima koji pokušavaju nešto promijeniti. Ponekad uz stvarno odlican prikaz onovremenske gospodarsko-sociološke problematike. Više sam zadovoljan Magicnim nego Dampyrom. Toliko...

MV mi djeluje puno dublji i ozbiljniji strip od Dampyra iako mi je i ovaj plici i manje ozbiljan ok.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/05/2008 : 17:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

quote:
Originally posted by DeeCay

Da kažem i ja nešto na relaciji Magicni - Dampyr. Nakon 16 epizoda Damypra koje sam ja procitao, radnja pojedinih epizoda i jest pravolinijska i svodi se na lov na vampire, samo u malo drugacijem settingu: citaj situacija ili lokacija. Uz puno akcije. Naravno, ima izmedu i odlicnih i zabavnih epizoda izmedu. Bosseli je nekako morao inkorporirati svo svoje znanje koje je prikupio istražujuci te egzoticne teme.

MV je u svakom slucaju kompleksniji strip, uz obilje mitoloških bica, demona i dijabolicnih zlocinaca, tu su i politicke igre, igre za vlast, moc ili se jednostavno se radi o obicnim ljudima koji pokušavaju nešto promijeniti. Ponekad uz stvarno odlican prikaz onovremenske gospodarsko-sociološke problematike. Više sam zadovoljan Magicnim nego Dampyrom. Toliko...

MV mi djeluje puno dublji i ozbiljniji strip od Dampyra iako mi je i ovaj plici i manje ozbiljan ok.

Ja ne citam ni jedan ni drugi, niti sam ikada otvorio ni jedan!
Tako da meni kao nevinom posmatracu Magicni izgleda kao mnogo, mnogo bolji strip od Dampira, i kada bih se odlucivao na slepo, uzeo bih Magicnog bez premisljanja!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/05/2008 : 22:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
meni dampir postaje dosadan,josh nisam procitao ovaj 4 broj....

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/05/2008 : 23:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A sta, jel' ZS 13 Zagorov bio extra strip, i zanimljiv??? Mani ga... Pusti da se malo prica razvije, imaj vere...

Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 21/05/2008 : 01:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Ok Sawitchu u pravu si sto se tog izdanja tice... ali to nije ceo strip.A Hans mi je bolji od svih njih zajedno.

Edited by - darth on 21/05/2008 01:53:18
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 22/05/2008 : 13:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
kakva je ovo zajebancija
ha pocetnoj strani je stavljena slika 5 broja mister No-a????????????
a gde je 4 broj.ili sam ja prespavao par meseci pa se sad budim ili....
sta je ovo koji k.....
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2008 : 13:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

kakva je ovo zajebancija
sta je ovo koji k.....

Ja mislim druže da si ti pogrešio. Ovo je naslovna strana cetvorke. Naslovnu stranu petice imaš na kraju. I baš ova naslovna strana je najavljena na kraju trojke kao cetvorka

Edited by - goksi on 22/05/2008 13:25:19
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 13:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by aragon.sm

kakva je ovo zajebancija
sta je ovo koji k.....

Ja mislim druže da si ti pogrešio. Ovo je naslovna strana cetvorke. Naslovnu stranu petice imaš na kraju. I baš ova naslovna strana je najavljena na kraju trojke kao cetvorka

Ne, ti si u zabludi dok je aragorn u pravu, na pocetnoj strani sajta je data skenirana naslovnica mno br. 5 koja ide za mjesec dana. Oci me valjda ne lažu, evo mi se cetvorka baškari u ruci...

...

Edited by - vope on 22/05/2008 13:39:38
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 13:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Valjda ovo nije zajebancija neka...

...
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 22/05/2008 : 13:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
Nije pogresio. 4 je Poslednja granica, a ovo je najava 5ice! jel ovo stvarno izaslo ili je neka greska po sredi.. odnosno po cetvrtku.. >)))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2008 : 13:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ovo je zadnja stranica broja tri koji sam kupio prošli mesec

Ovo je naslovna stranica stripa koji sam jutros kupio

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 13:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Goksi pometnju unosiš :))

...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2008 : 13:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ne razumem stvarno cime to? Ništa mi sad nije jasno...
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 22/05/2008 : 13:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message
zapila se redakcija sigurno gledajuci fudbal sinoc!
ma evo i ja drzim broj 4 u ruci,ne verujem da je broj 5 vec pusten u prodaju ili su krenuli konacno po 2 broja nedeljno.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/05/2008 : 14:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by KGB

zapila se redakcija sigurno gledajuci fudbal sinoc!
ma evo i ja drzim broj 4 u ruci,ne verujem da je broj 5 vec pusten u prodaju ili su krenuli konacno po 2 broja nedeljno.

To bi bilo
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/05/2008 : 14:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

konacno dobar dizajn naslovnice, nema onog prostora gore iza logoa, nego je pozadina od naslovnice... još samo da se mijenja i boja logoa...

sad me zanima jel ovo neka nova prica pocinje u ovom broju ili se ovdje nastavlja ona ista sa njegovim ocem?

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 22/05/2008 14:18:39
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 22/05/2008 : 14:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Mala greskica . Sorry all.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2008 : 14:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Joj tek sad kapiram, vi govorite o naslovnici sajta. Nisam to ni gledao zapravo. Ja kao lud gledam u strip i ne verujem šta pricate
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 14:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

konacno dobar dizajn naslovnice, nema onog prostora gore iza logoa, nego je pozadina od naslovnice... još samo da se mijenja i boja logoa...

sad me zanima jel ovo neka nova prica pocinje u ovom broju ili se ovdje nastavlja ona ista sa njegovim ocem?

Nova prica, štono bi rekli one-shot izdanje ili pricica za sebe bez nastavka.

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2008 : 14:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

quote:

Joj tek sad kapiram, vi govorite o naslovnici sajta. Nisam to ni gledao zapravo. Ja kao lud gledam u strip i ne verujem šta pricate

Vi na ranu zoru po rakiji šljivovici a? Neka, neka, valja se

...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17694 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/05/2008 : 14:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Pa pošaljite sad sken naslovnice broja 4 Markosu, a recite mu samo da ispravi datum izlaska broja 5.

Going-Going, zar potpis nije ogranicen na cetiri reda?
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000