forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/05/2008 : 18:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Danas sam kupio Mister No br 4 i imam šta i da vidim: na 46 i 47 stranici ubacena strana iz sledeceg Dilana Doga!!! oKrenem Slobu a on mi kaže da je ocigledno samo moj primerak takav jer je pregledao nasumice odabranih 10-ak drugih primeraka i svi su bili ok! Jel ima još nekog koji je u najnovijem Mr. No-u ugledao Dilanovu stranicu ili sam samo ja takav srecnik? Inace kada sam tražio po kioscima drugi primerak jedva sam našao jel je Mister No rasprodat u pola Beograda! A što se specijalca tice Sloba mi kaže da ce ubrzo ma šta to znacilo...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 23/05/2008 : 20:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ako je taj specijalac onda je vest extra taj nisam citao je ziveo VC
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/05/2008 : 20:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Strava!!!!!
Jel to onaj specijalac u kome se Zagor bori protiv wendiga u zemlji wakan

Svakako se osvrcu na njega u Vrnoj dusi!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/05/2008 : 20:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by misterx381

Zagorov specijalac je - br. 4 "Fiamma Nera" iliti "Crni Plamen"

I dobro pregledajte strip, stranu po stranu pre nego što ga kupite da se ne zajebete kao ja, jer je puno falicnih.

Btw, otkud znas za to

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 23/05/2008 : 22:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
to j onaj sta je izasao u piratskom izdanju
i to vrlo losem,

jako me veseli ova vijest

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 23/05/2008 : 23:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ako je ovo istina super je a nema razloga da neverujem "misterx381"
dal znas koja je cena specijalca
a sto se tice kasapina iz beostampe nebrini nista oni su mesari kobasicari :D :D
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/05/2008 : 10:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Danas sam kupio Mister No br 4 i imam šta i da vidim: na 46 i 47 stranici ubacena strana iz sledeceg Dilana Doga!!! oKrenem Slobu a on mi kaže da je ocigledno samo moj primerak takav jer je pregledao nasumice odabranih 10-ak drugih primeraka i svi su bili ok! Jel ima još nekog koji je u najnovijem Mr. No-u ugledao Dilanovu stranicu ili sam samo ja takav srecnik? Inace kada sam tražio po kioscima drugi primerak jedva sam našao jel je Mister No rasprodat u pola Beograda! A što se specijalca tice Sloba mi kaže da ce ubrzo ma šta to znacilo...

Vau...ti bas imas srece...cuvaj taj primerak jednog dana ce ti vredeti mnogo vise nego sto si ga platio...retki su primerci Mister no-a u kojima se krije i po koja Dylanova tabla...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Edited by - sdragan@ on 24/05/2008 10:41:09
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17691 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/05/2008 : 10:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

to j onaj sta je izasao u piratskom izdanju
i to vrlo losem,

jako me veseli ova vijest

Pa postoje dva piratska izdanja, jedno HC sa zanimljivim tekstovima i popisima i drugo SC.
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 24/05/2008 : 16:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Ove izmesane strane me podsetise na Dnevnikovog Zagora - Noc demona
gde je u prvih 33 strana izemasan Zagor sa Kitom Telerom(epizoda o KKK).
Nego primeti li neko gresku u MNO 4 radnja se odvija na prelasku 1999 u 2000 a MNO spominje docek novog milenijuma (koji je u stvari poceo na prelasku 2000 u 2001).
A u Zagoru 4 spominje se Moldavija i Dunav,mada koliko mene secanje sluzi Dunav ne protice kroz Moldaviju.
Mada posle Metrevelica i Jugoslavije ovo i nisu neke greske.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 24/05/2008 : 17:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Mislim da Dunav u zaokretu prema Crnom moru malo ulazi u Moldaviju.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/05/2008 : 19:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Evo zelim da vidite kako izgleda moj poslednji kupljeni strip iz ove edicije..
A iskreno sam se nadao da mogu ici na kioska i kupiti 2 stripa,jedan da mi bude "necitan"a jedan onako za citanje..
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 24/05/2008 : 19:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message
Vidio sam da je negdje bilo spominjano al nikako da nadem.
Zanima me dali je u planu Dylan Dog 5 od System comicsa?Prošlo je dosta vremena od zadnjeg a koliko se sjecam bio je najavljen za 5 mjesec.

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/05/2008 : 21:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

A iskreno sam se nadao da mogu ici na kioska i kupiti 2 stripa,jedan da mi bude "necitan"a jedan onako za citanje..

Sto si ga kupio, prilicno je ocigledno da bi mogao da se zeznes

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 24/05/2008 : 21:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Pa ocigledno da nije imao alternativu!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/05/2008 : 21:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Ne, ne, ne!!!
Bez izgovora!
Uvek postoji alternativa!

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 24/05/2008 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

Ne, ne, ne!!!
Bez izgovora!

Dobro znas da jedan od kontinenata nema alternativu!

Every man dies,
not every man really lives.

Edited by - William_Wallace on 24/05/2008 21:40:46
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/05/2008 : 21:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

Ne, ne, ne!!!
Bez izgovora!

Dobro znas da jedan od kontinenata nema alternativu!

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/05/2008 : 02:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

quote:

A sta bi ti uradio?
Idem na kiosk i kazem prodavacici:Daj mi dva komada,ona mi kaze da ima samo jedan.......ajde uzecu ga!Kad potom vidim da je posaran,bio bih prava cepidlaka za nju ako bih ga vratio,i bez toga sam ja u njenim ocima vec nekoliko puta ispao cudak kad sam prije toga,prelistavao,proveravao,zamenjivao stripove :))..a komsije smo,ducane su nam jedan do jedan...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/05/2008 : 09:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Vili Garvin

Ove izmesane strane me podsetise na Dnevnikovog Zagora - Noc demona
gde je u prvih 33 strana izemasan Zagor sa Kitom Telerom(epizoda o KKK).
Nego primeti li neko gresku u MNO 4 radnja se odvija na prelasku 1999 u 2000 a MNO spominje docek novog milenijuma (koji je u stvari poceo na prelasku 2000 u 2001).
A u Zagoru 4 spominje se Moldavija i Dunav,mada koliko mene secanje sluzi Dunav ne protice kroz Moldaviju.
Mada posle Metrevelica i Jugoslavije ovo i nisu neke greske.

Izgleda da te secanje dobro ne sluzi,Dunav protice malim delom kroz Moldaviju!
A prva to je na mjestu to moze stajati,jer iako je tacno da je novi milinijum pocinjao 1.1.2001 cijeli svijet je uzimao 2000 godinu kao uvod u novi milinijum i kao takva se i slavila 2000-ta godina to zbog toga sto se sama godina pocinje ispisati sa dvehiljade odnosno 2 a vise ne sa 1. To nije greska autora,to je tako namjerno.(Pa ja se i danas sjecam ankete tog vremena koja moze djelovati cudno mada i ne da vise od 65odsto anketiranih gradjana po svjetu nezna za to nego je dala odovor da je milenijum poceo 1.1.2000!!)

Edited by - Ferri on 25/05/2008 09:39:12
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/05/2008 : 11:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

quote:

A sta bi ti uradio?
Idem na kiosk i kazem prodavacici:Daj mi dva komada,ona mi kaze da ima samo jedan.......ajde uzecu ga!Kad potom vidim da je posaran,bio bih prava cepidlaka za nju ako bih ga vratio,i bez toga sam ja u njenim ocima vec nekoliko puta ispao cudak kad sam prije toga,prelistavao,proveravao,zamenjivao stripove :))..a komsije smo,ducane su nam jedan do jedan...

Pa jel ima neki drugi kiosk

Ako nema, onda bzvz....mora da se trpi teror neprosvecenih tetaka sa kioska!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2008 : 11:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
kerber, j... ti se što ona misli!
ona je prodavac, ti si kupac
imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu
nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2008 : 12:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu
nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom

Tacno tako... Sta nju boli sto ti biras...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 25/05/2008 : 13:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Hvala Jasi i Feriju za podatke o Dunavu.Znaci to ipak nije bila greska(davno sam ucio geografiju).
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/05/2008 : 13:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 25/05/2008 : 14:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..

mozda prodavacica izlaze te ruzne napred..naprimer kod mene u trefici ne gledam stripove napolju vec klasicno kazem..dacete mi ovaj iznutra,a ako je nekim slucajem ostecen ja joj vratim,a da mi neshto kaze zavalim joj samar,upropaste dobar strip

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000