forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/05/2008 : 15:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by supermark

kerber, j... ti se što ona misli!
ona je prodavac, ti si kupac
imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu
nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom

Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..

mozda prodavacica izlaze te ruzne napred..naprimer kod mene u trefici ne gledam stripove napolju vec klasicno kazem..dacete mi ovaj iznutra,a ako je nekim slucajem ostecen ja joj vratim,a da mi neshto kaze zavalim joj samar,upropaste dobar strip

Nemoj samo samar!!!!

Kakav kralj!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2008 : 15:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam pricao sa Slobom i rekao mi je da u planu imaju kesice u kojima ce strip biti spakovan, bas iz tih razloga... Kod mene ga prvo procitaju ovi sto rade u trafici, izlome ga i onda je u prodaji... To ce se morati resiti...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/05/2008 : 17:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam pricao sa Slobom i rekao mi je da u planu imaju kesice u kojima ce strip biti spakovan, bas iz tih razloga... Kod mene ga prvo procitaju ovi sto rade u trafici, izlome ga i onda je u prodaji... To ce se morati resiti...

A kod nekih ga prvo isaraju flomasterom, i izguzvaju, i ko zna sta urade sa njim, pa ga onda prodaju! I to jos po istoj ceni!

Uzas!!!!

Kuke i motike na kioske i tetke u kioscima!!!!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2008 : 17:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To se sve resi jednom kesicom koja nije skupa...

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 25/05/2008 : 17:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
U Mitrovicu stižu u odlicnom stanju.
Baš sam juce kupio ovog novog Mister Noa. Nekako je tanka prica, slabašna. Scenaristi su imali lep naum, ali je razrada price ispala pomalo fališna. Ostareli Mister No je isti samo potpuno sed. Kruger se uopšte nije promenio. Posle onolikih pizdarija i batina, trebali su da izgledaju bar kao pokojni Prele, bog da ga prosti.
Kad su preletu isekli nogu ( vec nije imao oko, a i ruka mu je bila oduzeta ), pitali su ga:
-Prele, covece, pa ti nemaš ni jedan parni organ?
Legenda im je odgovorio:
-Imam muda, pizda vam materina!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/05/2008 : 19:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu
nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom

Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..

mozda prodavacica izlaze te ruzne napred..naprimer kod mene u trefici ne gledam stripove napolju vec klasicno kazem..dacete mi ovaj iznutra,a ako je nekim slucajem ostecen ja joj vratim,a da mi neshto kaze zavalim joj samar,upropaste dobar strip

Tako treba Weljac!

P.S. Šamar joj zavali, a uvali nešto drugo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/05/2008 : 21:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Fantasticna ideja!!!! Super.

Edited by - Ferri on 25/05/2008 21:42:47
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2008 : 22:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
stvarno dobra ideja, mogli bi to i nasi preuzeti

zanima me zna li netko da li se vracaju i ošteceni stripovi pri preuzimanju novih ili ih placaju kiosci?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/05/2008 : 22:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

zanima me zna li netko da li se vracaju i ošteceni stripovi pri preuzimanju novih ili ih placaju kiosci?

Zar kod vas ne idu stripovi u kesicama
Ja sam ih na kioscima u Srbiji uvek tako kupovao.
Mozda ih uvoznik upakuje....

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2008 : 22:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
u vrcicama su samo stripovi 3 u 1 komplet,
drugi nisu
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 25/05/2008 : 22:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Zar kod vas ne idu stripovi u kesicama
Ja sam ih na kioscima u Srbiji uvek tako kupovao.
Mozda ih uvoznik upakuje....

Kod nas to Marketprint upakuje i nalepi cenu!
A kod njih je u kesicama samo u remitendi!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

---- moka ----
Starting Member

64 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 26/05/2008 : 19:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---- moka ---- a Private Message
Prodje i ponedeljak,a od Zagora specijalca,ni traga,ni glasa...
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 26/05/2008 : 19:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Sto se tice specijalca,odlozen je za jun.To je nezvanicna iinformacija koju sam cuo u Darkvudu,od prodavca koji radi tamo.I kao sto neko vec napisa u pitanju je Crni plamen.
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 26/05/2008 : 19:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Zaboravih da napisem malopre,uz specijalac ide i dodatak,svescica o indijancima.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/05/2008 : 19:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Super za ovu svescicu!

Every man dies,
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 26/05/2008 : 20:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

quote:

Tako treba Weljac!

P.S. Šamar joj zavali, a uvali nešto drugo

aaaaaaa ona moja je ruzna ko popisana veverica(da oprosti jadna zivotinja),i da shta ako je musko???

@lord vader 89....dovoljan joj je samar

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

---- moka ----
Starting Member

64 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 26/05/2008 : 21:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---- moka ---- a Private Message
lepo klizi ovaj Zagorov specijalac,od aprila do juna,ili do...??
hmmm....
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2008 : 21:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Redovna izdanja ne kasne ni minut a nije ih baš tako malo izašlo tako da je moguce da imaju nekih problema sa specijalom.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/05/2008 : 22:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sve dok ne krene, nema problema oko kasnjenja... Kad krene onda treba traziti kontinuitet, ali ovako je jos rano... A bas me interesuje kakva je to svescica... Ne mogu da docekam... Ja danas bio u Darkwoodu ali samo na minut, nisam stigao nista ni da pitam...

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by ---- moka ----

hmmm....

I tako ce kliziti do septembra
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

hmmm....

Jel se to samo salis ili ...?

Every man dies,
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

quote:

hmmm....

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

quote:

hmmm....

Jel se to samo salis ili ...?

Salim se, naravno, ali i hocu da kazem da ne vredi najavljivati stvari, niti bilo sta pricati i obecavati dok se sve ne slozi i izdanje ne bude korak do kioska. Postoje razne mogucnosti zasto i ono sto izdavac isplanira i zeli da objavi, nekada se izjalovi, ili se ne mogu mozda za nesto dobiti prava bez obzira na planove, ili se nemaju materijali, ili se kilavi sa slanjem materijala... Da ne pricam o drugim stvarima koje mogu da se dese od momenta kada dobijes ugovore i materijal. Od pocetka pripreme,do zavrsne faze stripa, velika je procedura,ali zbog svega toga ne treba lupati glavu kada ce, sta ce, kako ce... Kada bude nesto sigurno spremno, najavice vec neko sve sto treba.

Nije da se nesto krije i ne zeli reci, samo nema svrhe drugacije, jer ne zavisi sve samo od planova izdavaca. Mi planiramo dosta unapred, ali bitno je da ce biti jos stripova, a kada tacno, manje je bitno, mada bi ja voleo da je precizno u sat, ali ne ide.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Ok! Cekacemo.
A ko ceka taj i doceka.

Every man dies,
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/05/2008 : 00:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Mi planiramo dosta unapred, ali bitno je da ce biti jos stripova, a kada tacno, manje je bitno, mada bi ja voleo da je precizno u sat, ali ne ide.

U kolko sati krece Tex a u kolko Nik i Julia
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000