Author |
Topic  |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/05/2008 : 15:09:01
|
quote: Originally posted by weljko94
quote: Originally posted by kerber
quote: Originally posted by supermark
kerber, j... ti se što ona misli! ona je prodavac, ti si kupac imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom
Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..
mozda prodavacica izlaze te ruzne napred..naprimer kod mene u trefici ne gledam stripove napolju vec klasicno kazem..dacete mi ovaj iznutra,a ako je nekim slucajem ostecen ja joj vratim,a da mi neshto kaze zavalim joj samar  ,upropaste dobar strip   
Nemoj samo samar!!!!
        Kakav kralj! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/05/2008 : 15:21:42
|
Ja sam pricao sa Slobom i rekao mi je da u planu imaju kesice u kojima ce strip biti spakovan, bas iz tih razloga... Kod mene ga prvo procitaju ovi sto rade u trafici, izlome ga i onda je u prodaji... To ce se morati resiti... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 25/05/2008 : 17:14:56
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sam pricao sa Slobom i rekao mi je da u planu imaju kesice u kojima ce strip biti spakovan, bas iz tih razloga... Kod mene ga prvo procitaju ovi sto rade u trafici, izlome ga i onda je u prodaji... To ce se morati resiti...
A kod nekih ga prvo isaraju flomasterom, i izguzvaju, i ko zna sta urade sa njim, pa ga onda prodaju! I to jos po istoj ceni!
Uzas!!!!

Kuke i motike na kioske i tetke u kioscima!!!!!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 25/05/2008 : 17:23:26
|
U Mitrovicu stižu u odlicnom stanju. Baš sam juce kupio ovog novog Mister Noa. Nekako je tanka prica, slabašna. Scenaristi su imali lep naum, ali je razrada price ispala pomalo fališna. Ostareli Mister No je isti samo potpuno sed. Kruger se uopšte nije promenio. Posle onolikih pizdarija i batina, trebali su da izgledaju bar kao pokojni Prele, bog da ga prosti. Kad su preletu isekli nogu ( vec nije imao oko, a i ruka mu je bila oduzeta ), pitali su ga: -Prele, covece, pa ti nemaš ni jedan parni organ? Legenda im je odgovorio: -Imam muda, pizda vam materina!
|
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/05/2008 : 19:48:51
|
kerber, j... ti se što ona misli! ona je prodavac, ti si kupac imaš pravo razgledavati robu koju kupuješ do mile volje, isto tako, imaš i pravo zamijeniti lošu robu za pravovaljanu nemoj se nikada ustrucavati požaliti, ipak je tvoj novac što joj ga daješ, a, s druge strane, možda se ponovno to što se tebi dogodilo dogodi i nekom drugom
Da ,ali da sam bar jednom zatekao dobar primerak,a ja pri svaku kupovinu moram da biram od 3-4 primeraka,i izaberem onaj ko je najmanje ostecen..znaci,ovo se dogadza svima...ocigledno je da neko nam ovde sajle smece..zato i prestajem sa kupovinom ovog izdanja..
mozda prodavacica izlaze te ruzne napred..naprimer kod mene u trefici ne gledam stripove napolju vec klasicno kazem..dacete mi ovaj iznutra,a ako je nekim slucajem ostecen ja joj vratim,a da mi neshto kaze zavalim joj samar  ,upropaste dobar strip   
Tako treba Weljac!  
P.S. Šamar joj zavali, a uvali nešto drugo   |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 25/05/2008 : 21:42:06
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sam pricao sa Slobom i rekao mi je da u planu imaju kesice u kojima ce strip biti spakovan, bas iz tih razloga... Kod mene ga prvo procitaju ovi sto rade u trafici, izlome ga i onda je u prodaji... To ce se morati resiti...
Fantasticna ideja!!!! Super. |
Edited by - Ferri on 25/05/2008 21:42:47 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 25/05/2008 : 22:03:01
|
stvarno dobra ideja, mogli bi to i nasi preuzeti
zanima me zna li netko da li se vracaju i ošteceni stripovi pri preuzimanju novih ili ih placaju kiosci? |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 25/05/2008 : 22:04:46
|
zanima me zna li netko da li se vracaju i ošteceni stripovi pri preuzimanju novih ili ih placaju kiosci?
Zar kod vas ne idu stripovi u kesicama    Ja sam ih na kioscima u Srbiji uvek tako kupovao. Mozda ih uvoznik upakuje....
    |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 25/05/2008 : 22:10:10
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
zanima me zna li netko da li se vracaju i ošteceni stripovi pri preuzimanju novih ili ih placaju kiosci?
Zar kod vas ne idu stripovi u kesicama    Ja sam ih na kioscima u Srbiji uvek tako kupovao. Mozda ih uvoznik upakuje....

Kod nas to Marketprint upakuje i nalepi cenu! A kod njih je u kesicama samo u remitendi! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
|
Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 26/05/2008 : 19:41:33
|
Sto se tice specijalca,odlozen je za jun.To je nezvanicna iinformacija koju sam cuo u Darkvudu,od prodavca koji radi tamo.I kao sto neko vec napisa u pitanju je Crni plamen. |
 |
|
Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 26/05/2008 : 20:14:29
|
quote: Originally posted by mladjo
Tako treba Weljac!  
P.S. Šamar joj zavali, a uvali nešto drugo  
aaaaaaa  ona moja je ruzna ko popisana veverica(da oprosti jadna zivotinja )  ,i da shta ako je musko???
@lord vader 89....dovoljan joj je samar  |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 26/05/2008 : 21:41:23
|
Redovna izdanja ne kasne ni minut a nije ih baš tako malo izašlo tako da je moguce da imaju nekih problema sa specijalom. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41185 Posts
Posted - 26/05/2008 : 22:05:01
|
Sve dok ne krene, nema problema oko kasnjenja... Kad krene onda treba traziti kontinuitet, ali ovako je jos rano... A bas me interesuje kakva je to svescica... Ne mogu da docekam... Ja danas bio u Darkwoodu ali samo na minut, nisam stigao nista ni da pitam... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 26/05/2008 : 23:14:14
|
quote: Originally posted by ---- moka ----
lepo klizi ovaj Zagorov specijalac,od aprila do juna,ili do...?? hmmm....
I tako ce kliziti do septembra |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 26/05/2008 : 23:15:58
|
quote: Originally posted by Sloba
I tako ce kliziti do septembra
Jel se to samo salis ili ...? |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 26/05/2008 : 23:27:04
|

|
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 26/05/2008 : 23:35:24
|
quote: Originally posted by William_Wallace
Jel se to samo salis ili ...?
Salim se, naravno, ali i hocu da kazem da ne vredi najavljivati stvari, niti bilo sta pricati i obecavati dok se sve ne slozi i izdanje ne bude korak do kioska. Postoje razne mogucnosti zasto i ono sto izdavac isplanira i zeli da objavi, nekada se izjalovi, ili se ne mogu mozda za nesto dobiti prava bez obzira na planove, ili se nemaju materijali, ili se kilavi sa slanjem materijala... Da ne pricam o drugim stvarima koje mogu da se dese od momenta kada dobijes ugovore i materijal. Od pocetka pripreme,do zavrsne faze stripa, velika je procedura,ali zbog svega toga ne treba lupati glavu kada ce, sta ce, kako ce... Kada bude nesto sigurno spremno, najavice vec neko sve sto treba.
Nije da se nesto krije i ne zeli reci, samo nema svrhe drugacije, jer ne zavisi sve samo od planova izdavaca. Mi planiramo dosta unapred, ali bitno je da ce biti jos stripova, a kada tacno, manje je bitno, mada bi ja voleo da je precizno u sat, ali ne ide.
|
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/05/2008 : 00:05:32
|
Mi planiramo dosta unapred, ali bitno je da ce biti jos stripova, a kada tacno, manje je bitno, mada bi ja voleo da je precizno u sat, ali ne ide.
U kolko sati krece Tex a u kolko Nik i Julia |
 |
|
Topic  |
|