forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/06/2008 : 18:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Bice nova horor edicija - Morbidni ponedeljak. ;)

Može i Veliki Petak,Velika Subota,Cista Srijeda,Uskrsni ponedjeljak.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/06/2008 : 18:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Može i Veliki Petak,Velika Subota,Cista Srijeda,Uskrsni ponedjeljak.

Krvava nedjelja :) Kud ceš ljepše za horror...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/06/2008 : 18:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Nece valjda da izdaju Kapetana Mikija

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 02/06/2008 : 22:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by darth

joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 6. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.

Ja bih trebao doci do BG-a u subotu
a moze te li mi reci kad ste tamo pa da se vidmo i ispricamo i dokle radi Darkwood subotom
poz
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/06/2008 : 22:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 7. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.

I mozemo opet da obavimo bolesno veliku kupovinu jer smo automotorizovani hehehe... mljac mljac mister noitji i dilan dogitji specijali

Nemoj da zaboravis foto aparat, pa da se i mi slikamo i ovde okacimo slike.....

Da tooo cool.. Pa cemo biti glavne face u selu. Pa kad izadjemo na seoski vasar svaka cura ce hteti sa nama da oro zaigra.

U subotu 7.Juna smo u Beogradu, skoro celi dan, ajde forumasi koji imate vremena javite se na 062/1106239 pa da se malo druzimo.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 03/06/2008 11:08:21
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/06/2008 : 22:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

quote:

quote:

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 7. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.

Ja bih trebao doci do BG-a u subotu
a moze te li mi reci kad ste tamo pa da se vidmo i ispricamo i dokle radi Darkwood subotom
poz

radi do 16h, javi se na gore pomenuti mobitel i vidimo se.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 03/06/2008 11:09:05
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 02/06/2008 : 23:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
On Topic:izvinjavam se sto ometam veoma vazne diskusije koje vode nechemu
Procitah Mrachne sile i mogu reci da mi se jako dopalo Toricceli mi je uvek kao crtac prijao a i radnja je zanimljiva osim sto je na kraju sve zbrzano na 15 ak strana..
E da zanimljivo je da imam 2 puta 91 stranicu al mi to ne smeta

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/06/2008 : 00:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja mislim da samo ja nisam izvukao te duple...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 03/06/2008 : 00:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja mislim da samo ja nisam izvukao te duple...

nema ih ni u mom primerku!
@boromir
Torricelli odlican! Cak sam procitao i Sediolia u Tajnim agentima i deluje ok. Jos uvek mi je `tesko` da citam Vernija, opterecuje me sto prepoznajem stripove i slicice okle je kopirao (precrtavao) Ferija...Nadam se da ce vremenom usavrsiti crtez i da cu se navici...
eto tako - sto bi rek`o onaj agent bucko u Kit Teleru...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 03/06/2008 : 00:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Sedioli je bolji od Vernia ali...

Nije mi niti Sedioli bas lego... lijep je onako na prvi pogled, al previse je statican, nekako je sve skolski nacrtano, nema dinamike... Neznam ne lezi mi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/06/2008 : 01:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni se "Mracne sile" nije uopste svideo. Prvi deo je odlican, ali je rasplet zbrzan i glup, prica je totalno upropastena, a bila je napeta od samog pocetka i obecavala je mnogo vise. Da ne spominjem da je totalno glupo da kajuni pobiju celo selo dva puta samo radi toga sto ne podnose nikoga na njihovoj teritoriji. Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 03/06/2008 : 08:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Meni se "Mracne sile" nije uopste svideo. Prvi deo je odlican, ali je rasplet zbrzan i glup, prica je totalno upropastena, a bila je napeta od samog pocetka i obecavala je mnogo vise. Da ne spominjem da je totalno glupo da kajuni pobiju celo selo dva puta samo radi toga sto ne podnose nikoga na njihovoj teritoriji. Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.

Sjecaš li se filma Južnjacka uteha ?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11998 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/06/2008 : 10:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:

Slazem se sa navedenim...lose razradjena prica.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 03/06/2008 : 12:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.

Koji? Monopol na zelenu pijacu?

...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/06/2008 : 12:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

quote:

Nisam ga gledao
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 03/06/2008 : 13:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

quote:

To culfise care,odmah sam se setio tog filma cim sam poceo da citam,ali nikako nisam mogao da se setim naziva.
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 03/06/2008 : 13:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Inace i u filmu grupa kajuna potamani patrolu nacionalne garde(ili sta su vec bili),normalno glavni junaci jedva prezive,ali prezive.Solidan film.Ko zna mozda je Buratini pozajmio ideju bas iz ovog filma.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 03/06/2008 : 14:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Jeste, pripadnici nacionalne garde pripucaju manevarskom municijom i Kajdzuni to shvate previse licno i tada pocinje lov na ljude.Meni je ovo odlican film (Volter Hil) sa sjajnom atmosferom i odlicnom muzikom!
Sto se tice Mracnih sila, mogu da konstatujem da je crtez bolji deo stripa, mada je po meni sasvim ok prica, ako se uzme u obzir ko je scenarista!?! Inace kraj jeste zbrzan!

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 03/06/2008 14:38:20
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2008 : 16:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
In other news - novi Dylan je vec u Darkwoodu.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/06/2008 : 16:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
AMAN LJUDI HOCE LI VEC JEDNOM IZACI TAJ ZAGOROV SPECIJALAC???!!!!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/06/2008 : 18:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

In other news - novi Dylan je vec u Darkwoodu.

kakav je novi dylan? da budem optimista ili pesimista?

i hajmo ko se zadužen za sken naslovnice, neka stavi doticnu...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2008 : 19:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sukob interesa, trebalo bi da mudro cutim povodom Dylana. ;)

Ali meni se Manila dopala.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/06/2008 : 19:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:

Daj brate, nemoj spoilati!
Sreca da nisam do kraja procita što si napisa...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 03/06/2008 : 22:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Izvolite

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/06/2008 : 23:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
dobra naslovnica...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000