Author |
Topic  |
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/06/2008 : 18:01:13
|
quote: Originally posted by Djole
Bice nova horor edicija - Morbidni ponedeljak. ;)
Može i Veliki Petak,Velika Subota,Cista Srijeda,Uskrsni ponedjeljak. |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 02/06/2008 : 18:51:54
|
Bice nova horor edicija - Morbidni ponedeljak. ;)
Nece valjda da izdaju Kapetana Mikija 
     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 02/06/2008 : 22:05:27
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by darth
joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 6. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.
Ja bih trebao doci do BG-a u subotu a moze te li mi reci kad ste tamo pa da se vidmo i ispricamo i dokle radi Darkwood subotom poz |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/06/2008 : 22:41:21
|
joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 7. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.
I mozemo opet da obavimo bolesno veliku kupovinu jer smo automotorizovani hehehe... mljac mljac mister noitji i dilan dogitji specijali 
Nemoj da zaboravis foto aparat, pa da se i mi slikamo i ovde okacimo slike.....
Da tooo cool.. Pa cemo biti glavne face u selu. Pa kad izadjemo na seoski vasar svaka cura ce hteti sa nama da oro zaigra. 
U subotu 7.Juna smo u Beogradu, skoro celi dan, ajde forumasi koji imate vremena javite se na 062/1106239 pa da se malo druzimo.
 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 03/06/2008 11:08:21 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/06/2008 : 22:42:59
|
quote: Originally posted by aragon.sm

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 7. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.
Ja bih trebao doci do BG-a u subotu a moze te li mi reci kad ste tamo pa da se vidmo i ispricamo i dokle radi Darkwood subotom poz
radi do 16h, javi se na gore pomenuti mobitel i vidimo se. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 03/06/2008 11:09:05 |
 |
|
boromir
New Member

Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 02/06/2008 : 23:38:08
|
On Topic:izvinjavam se sto ometam veoma vazne diskusije koje vode nechemu  Procitah Mrachne sile i mogu reci da mi se jako dopalo Toricceli mi je uvek kao crtac prijao a i radnja je zanimljiva osim sto je na kraju sve zbrzano na 15 ak strana.. E da zanimljivo je da imam 2 puta 91 stranicu al mi to ne smeta  |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 03/06/2008 : 00:25:03
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja mislim da samo ja nisam izvukao te duple...
nema ih ni u mom primerku! @boromir Torricelli odlican! Cak sam procitao i Sediolia u Tajnim agentima i deluje ok. Jos uvek mi je `tesko` da citam Vernija, opterecuje me sto prepoznajem stripove i slicice okle je kopirao (precrtavao) Ferija...Nadam se da ce vremenom usavrsiti crtez i da cu se navici... eto tako - sto bi rek`o onaj agent bucko u Kit Teleru...

|
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts
Member since 11/10/2005 |
Posted - 03/06/2008 : 00:47:14
|
Sedioli je bolji od Vernia ali...
Nije mi niti Sedioli bas lego... lijep je onako na prvi pogled, al previse je statican, nekako je sve skolski nacrtano, nema dinamike... Neznam ne lezi mi |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/06/2008 : 01:14:45
|
Meni se "Mracne sile" nije uopste svideo. Prvi deo je odlican, ali je rasplet zbrzan i glup, prica je totalno upropastena, a bila je napeta od samog pocetka i obecavala je mnogo vise. Da ne spominjem da je totalno glupo da kajuni pobiju celo selo dva puta samo radi toga sto ne podnose nikoga na njihovoj teritoriji. Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 03/06/2008 : 08:21:20
|
quote: Originally posted by ---dp---
Meni se "Mracne sile" nije uopste svideo. Prvi deo je odlican, ali je rasplet zbrzan i glup, prica je totalno upropastena, a bila je napeta od samog pocetka i obecavala je mnogo vise. Da ne spominjem da je totalno glupo da kajuni pobiju celo selo dva puta samo radi toga sto ne podnose nikoga na njihovoj teritoriji. Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.
Sjecaš li se filma Južnjacka uteha ? |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11998 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 03/06/2008 : 10:24:15
|
Meni se "Mracne sile" nije uopste svideo. Prvi deo je odlican, ali je rasplet zbrzan i glup, prica je totalno upropastena, a bila je napeta od samog pocetka i obecavala je mnogo vise. Da ne spominjem da je totalno glupo da kajuni pobiju celo selo dva puta samo radi toga sto ne podnose nikoga na njihovoj teritoriji. Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.
Slazem se sa navedenim...lose razradjena prica. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 03/06/2008 : 12:31:18
|
Trebao je tu biti neki interesantniji i mnogo logicniji razlog za takvo ponasanje kajuna.
Koji? Monopol na zelenu pijacu? |
... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/06/2008 : 12:58:56
|
quote: Originally posted by culfis
Sjecaš li se filma Južnjacka uteha ?
Nisam ga gledao |
 |
|
Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 03/06/2008 : 13:54:58
|
quote: Originally posted by culfis
Sjecaš li se filma Južnjacka uteha ?
To culfise care,odmah sam se setio tog filma cim sam poceo da citam,ali nikako nisam mogao da se setim naziva. |
 |
|
Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 03/06/2008 : 13:59:02
|
Inace i u filmu grupa kajuna potamani patrolu nacionalne garde(ili sta su vec bili),normalno glavni junaci jedva prezive,ali prezive.Solidan film.Ko zna mozda je Buratini pozajmio ideju bas iz ovog filma. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 03/06/2008 : 14:36:23
|
Jeste, pripadnici nacionalne garde pripucaju manevarskom municijom i Kajdzuni to shvate previse licno i tada pocinje lov na ljude.Meni je ovo odlican film (Volter Hil) sa sjajnom atmosferom i odlicnom muzikom! Sto se tice Mracnih sila, mogu da konstatujem da je crtez bolji deo stripa, mada je po meni sasvim ok prica, ako se uzme u obzir ko je scenarista!?! Inace kraj jeste zbrzan! |
Edited by - culfis on 03/06/2008 14:38:20 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/06/2008 : 16:23:09
|
In other news - novi Dylan je vec u Darkwoodu. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 03/06/2008 : 18:56:18
|
In other news - novi Dylan je vec u Darkwoodu.
kakav je novi dylan? da budem optimista ili pesimista? 
i hajmo ko se zadužen za sken naslovnice, neka stavi doticnu...  |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/06/2008 : 19:14:29
|
Sukob interesa, trebalo bi da mudro cutim povodom Dylana. ;)
Ali meni se Manila dopala. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 03/06/2008 : 19:53:05
|
Daj brate, nemoj spoilati! Sreca da nisam do kraja procita što si napisa... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts