forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 01/06/2008 : 14:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Ne razumem ove argumente za NN od prvog broja...
Pa šta ako je izdavano u Hrvatskoj?
Nisu svi strip zaludenici pa da vise po aukcijama ili gde vec...
A koliko ja znam, striparnica ima samo ili skoro samo po Bg-u, tako da i to otpada. Sigurno imam pametnija posla nego da idem u prestonicu da bih kupio NN...
Jedan izdavac ne sme da zavisi od kolekcionara. Tacno je da oni moraju da budu baza, ali primarni cilj, ukoliko se ide na kioske, moraju da budu kupci i ljubitelji kojima strip nije glavna preokupacija, tj oni koji i ne znaju za ovaj forum.
A na sugestije strip geekova se ne treba mnogo obazirati, oni ionako po difoltu nisu zadovoljni, ili zbog boje ili zbog štampe ili zbog duplih skenova i tako u krug...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 01/06/2008 : 14:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Bolje nego 1350!

A i ako izdaju 10000 kom, ko ce im to pokupovati
Ja bih se prvi razmisljao zato sto kupujem Libelusove.

Ja ne znam zasto je ta cifa od 10 000 toliko bitna?

Ako bi tiraz po junaku smanjili na 2000 onda bi VEC mogao recimo da krene sa obnavljanjem od prvog broja Martija, Nathan Never-a, Mr Noa, Dilan Doga i Zagora. Dakle sve to sa tirazom od 10 000. Siguran sam da pi to planulo, a pogotovo ako se poredi sa izdavanjem Dampyra u 10 000 primeraka. Volim Dampyra ali bi mi draze bilo da umesto njega kupujem ponovna izdanja pomenutih 5 junaka.A mi bi dobili nezapamcenu mogucnost pribavljanja starih epizoda. :)

A ako dodamo da taj mizeran tiraz nalazi i deo kupaca u inostranstvu prica je kompletna.

Edited by - darth on 01/06/2008 14:35:40
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/06/2008 : 14:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Ne razumem ove argumente za NN od prvog broja...
Pa šta ako je izdavano u Hrvatskoj?
Nisu svi strip zaludenici pa da vise po aukcijama ili gde vec...
A koliko ja znam, striparnica ima samo ili skoro samo po Bg-u, tako da i to otpada. Sigurno imam pametnija posla nego da idem u prestonicu da bih kupio NN...
Jedan izdavac ne sme da zavisi od kolekcionara. Tacno je da oni moraju da budu baza, ali primarni cilj, ukoliko se ide na kioske, moraju da budu kupci i ljubitelji kojima strip nije glavna preokupacija, tj oni koji i ne znaju za ovaj forum.
A na sugestije strip geekova se ne treba mnogo obazirati, oni ionako po difoltu nisu zadovoljni, ili zbog boje ili zbog štampe ili zbog duplih skenova i tako u krug...

Ma u pravu si sve!

I u sustini, ne znam ni zasto ovoliko pricamo gluposti oko ovoga i onoga kad je Sloba lepo rekao da ce da bude tako kako su odredili i da ne lupamo glavu oko toga!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2008 : 15:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

[/quote]
Volim Dampyra ali bi mi draze bilo da umesto njega kupujem ponovna izdanja pomenutih 5 junaka.A mi bi dobili nezapamcenu mogucnost pribavljanja starih epizoda. :)

[/b]
[/quote]

Slazem se...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 01/06/2008 : 15:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
Normalno da su kolekcionari baza!? znaci ako neko kupuje strip povremeno zbog razonode, njemu nije ni bitno od koje epizode,kako ,kad, zasto.. A to bi bijo i neki argument u korist Nathana, jer vecina njegovih epizoda je u 1 svesci. + je da tako kazem moderan strip i trebao bi da bude blizi novim generacijama citalaca? pa tako.. ) ja ki neki potparol NNu bo ga mis..))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 01/06/2008 : 15:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
A recimo posebna edicija. Svake nedelje 5 stripova u kesici. Pa se krene Zagor, MN, MM, DD i NN. I to onako u kesici upakovamo. Cena paketica 750 dinara. I tako jednom nedeljno. Ili je mozda bolje prodavati ih raspareno po 150. Ili dati prodavcu na volju. I tih 5 stripova da budu stampani u tirazu po 2000 paketica. Ma to bi planulo ne zvao se ja Darth.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/06/2008 : 16:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

quote:
Originally posted by darth

Novosti kupuje radnicka klasa. A mi pripadnici srednje gradjanske klase kupujemo Politiku.

sutra malo

Ja kupujem sportski zurnal, novosti nikad nisam voleo.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/06/2008 : 16:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

Novosti kupuje radnicka klasa. A mi pripadnici srednje gradjanske klase kupujemo Politiku.

sutra malo

svi su protiv novosti...

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 01/06/2008 : 16:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/06/2008 : 16:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

joj sta je offtopika... a cetvrtak nikada da dodje. ... a onda subota a u subotu veliki pazar.

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 6. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.

Edited by - srdjandj on 01/06/2008 16:51:25
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 01/06/2008 : 16:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
On topic:
po meni dobra epizoda iako sam je citao u piratskom izdanju,nije izgubila nista od svoje drazi.
Torricelli crta po moni izmedju Ferija i Donatelija i "legao"mi je kako je crtao Zagija i Cika,crtez dobro docarava tajanstvenu atmosferu,napetost i sve sto ova epizoda nosi sa sobom,
posle trodelne price sa Sumerima gde me malko smorila gomila teksta u baloncicima ovo je odlicna epizoda u poslednje vreme.
Sledecu epizodu Podzemlje Nju Orleansa crta tata Ferry i nadajmo se ako ne boljoj onda isto ovako dobroj epizodi kao sto je bila ova prica i ja cu biti zadovoljan
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2008 : 18:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

quote:

sutra malo

Zurnal su sportske novine a Vecernje novosti su Vecernje novosti, dakle kao sto kaze Vuk Draskovicu u Ujedinjenim nacijama: "Don't mix frogs and gran'mothers..." :):)

Edited by - sawitch on 01/06/2008 18:22:58
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 01/06/2008 : 19:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
quote:

quote:

Da, evo nas dvojica Vrscana u subotu(Boze zdravlja) 6. Juna idemo u Darkvud, ako neko zeli da se druzimo, na raspolaganju smo.

I mozemo opet da obavimo bolesno veliku kupovinu jer smo automotorizovani hehehe... mljac mljac mister noitji i dilan dogitji specijali

Edited by - darth on 01/06/2008 19:30:46
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/06/2008 : 21:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

I mozemo opet da obavimo bolesno veliku kupovinu jer smo automotorizovani hehehe... mljac mljac mister noitji i dilan dogitji specijali

Nemoj da zaboravis foto aparat, pa da se i mi slikamo i ovde okacimo slike.....

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2008 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kod vas dvojice puca aparat... Ili ako prezivi to, onda nece hteti sajtovi da vam upoaduju slike... :):):):) Hahaha...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/06/2008 : 23:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kod vas dvojice puca aparat... Ili ako prezivi to, onda nece hteti sajtovi da vam upoaduju slike... :):):):) Hahaha...

bumo videli, ne?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2008 : 23:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Naravno... :)

Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 02/06/2008 : 00:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nemoj da zaboravis foto aparat, pa da se i mi slikamo i ovde okacimo slike.....

Da tooo cool.. Pa cemo biti glavne face u selu. Pa kad izadjemo na seoski vasar svaka cura ce hteti sa nama da oro zaigra.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/06/2008 : 00:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ponesite daire... :)

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11998 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 02/06/2008 : 11:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:

A recimo posebna edicija. Svake nedelje 5 stripova u kesici. Pa se krene Zagor, MN, MM, DD i NN. I to onako u kesici upakovamo. Cena paketica 750 dinara. I tako jednom nedeljno. Ili je mozda bolje prodavati ih raspareno po 150. Ili dati prodavcu na volju. I tih 5 stripova da budu stampani u tirazu po 2000 paketica. Ma to bi planulo ne zvao se ja Darth.

Bilo bi frka sa kintom kad bi islo nedeljno...mozda je najbolje na 2 nedelje.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 02/06/2008 : 11:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:
Originally posted by SlajeR

Normalno da su kolekcionari baza!? znaci ako neko kupuje strip povremeno zbog razonode, njemu nije ni bitno od koje epizode,kako ,kad, zasto.. A to bi bijo i neki argument u korist Nathana, jer vecina njegovih epizoda je u 1 svesci. + je da tako kazem moderan strip i trebao bi da bude blizi novim generacijama citalaca? pa tako.. ) ja ki neki potparol NNu bo ga mis..))

Ti si makedonac?

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 02/06/2008 : 16:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
YeeMen.)) drzavjanin na RM!

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 02/06/2008 : 17:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
kada VC krene i sa ostalim junacima dali to znaci da ce biti dve edicije? Ili ce Zagor jednom na 8 tjedna?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/06/2008 : 17:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by jang

kada VC krene i sa ostalim junacima dali to znaci da ce biti dve edicije? Ili ce Zagor jednom na 8 tjedna?

Pa sad su vec cetiri edicije,svaka sa svojom numeracijom od broja jedan.
Vjerovatno bi se ova nova cetiri/tri junaka ugurala u neki utorak ili subotu tokom tjedna,ako je cetvrtak vec zauzet.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/06/2008 : 17:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Bice nova horor edicija - Morbidni ponedeljak. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000