Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 31/05/2008 : 19:16:03
|
quote: Originally posted by stripoholicar
Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija.
A imaju i strip-knjizare gde takodje imaju ta izdanja Natana. Ovo sto ide i sto ce ici kod VC je vec velika stvar. A ako ide nesto preko toga vremenom,bolje da to bude nesto sto vec ne izlazi u HR. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 20:34:15
|
Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija.
Hahahahaha... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 20:56:29
|
quote: Originally posted by darth
Nathan bi isao od broja na kojem su u hrvatskoj stali. A ti hrvatski brojevi bi isli kao extra 
Mislis da izdaju ove epizode koje je Libelus izbacio, ali kao pojedinacne, kako bi i trebalo |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 31/05/2008 : 21:51:10
|
imam jednu dobru vest.takoreci i novine su se pocele interesovati za strip.danas sam video u novostima,u subotnjem dodatku na cijem je naslovu stajala slika svih strip junaka ikada vidjenih sa naslovom:"posle dve decenije vracaju se u velikom stilu(tako neshto)" i ogroman balon gde pishe povratak otpisanih.kada sam otvorio dodatak na dve stranice bili su razni opisi stripa,top 10 najcitanijih u ex yu,intervju sa glavnim iz alan ford knjizare i veselog cetvrtka.pisano je kako ima nade,i kako se 4 organizacije bore za povratak stripa..naravno VC,beli put,system comics,i josh jedna kojoj sam zaboravio ime...naravno tu je stavljena i slika mnogih stripova..pricaju kako igre i internet nadmasuju i guse strip..veoma zanimljiv clanak.ako budem imao priliku prepisacu,mrzi me ima puno   |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Posted - 31/05/2008 : 22:04:04
|
I ja sam se odusevio kad sam to video... Moji kupuju Novosti svaki dan vec 20 godina... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 31/05/2008 : 22:46:58
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Pazi, nije primereno porediti Natana i Kapetana Mikija! Pre mozes porediti Zagora sa istim, nego Natana!
Ma citao sam ja sva ta tri stripa i znam šta se sa cime može porediti. Ako ce mo pravo ne možeš ni Mikija porediti sa Zagorom nego sa recimo Kit Telerom. A ovo sam rekao zato što ste navalili kao mutavi na telefon, daj,daj,daj pa daj. I ja bih voleo Napoleona ali ne može. A izdavati Natana od 150. broja (ili ne znam kojeg vec hocete) bila bi cista glupost jer bi se citalac koji se nije pre sreo sa njim totalno pogubio. A takvi citoaci i jedna od kategorija na koju se racuna da kupuje strip. U Srbiji je izašao prvi broj pre daosta vremena kad sam bio klinac. Mogu da kažem da sam sa nestrpljem cekao drugi ali ga dan danas nisam ni docekao. Natan je OK strip ali kao što neko ranije rece treba ga izdavati od prvog broja ili nikako. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 31/05/2008 : 22:54:46
|
Nathana, ako planiraju da izdaju, trebali bi nastaviti tamo gde su prestali Hrvati, tj. Ludens. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
Posted - 31/05/2008 : 22:59:09
|
quote: Originally posted by sawitch

Kakvih sve nebuloza ovde ima:
-Kasteli kreator Zagora i Mister Noa    -Komadant Mark heroj serije Lunovog Magnus stripa    |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 23:01:25
|
Pazi, nije primereno porediti Natana i Kapetana Mikija! Pre mozes porediti Zagora sa istim, nego Natana!
Ma citao sam ja sva ta tri stripa i znam šta se sa cime može porediti. Ako ce mo pravo ne možeš ni Mikija porediti sa Zagorom nego sa recimo Kit Telerom. A ovo sam rekao zato što ste navalili kao mutavi na telefon, daj,daj,daj pa daj. I ja bih voleo Napoleona ali ne može. A izdavati Natana od 150. broja (ili ne znam kojeg vec hocete) bila bi cista glupost jer bi se citalac koji se nije pre sreo sa njim totalno pogubio. A takvi citoaci i jedna od kategorija na koju se racuna da kupuje strip. U Srbiji je izašao prvi broj pre daosta vremena kad sam bio klinac. Mogu da kažem da sam sa nestrpljem cekao drugi ali ga dan danas nisam ni docekao. Natan je OK strip ali kao što neko ranije rece treba ga izdavati od prvog broja ili nikako.
Ne, ne...! Nemoj me pogrsno shvatiti, nisam mislio nista lose! Samo mi je realnije porediti Zagora i Kapetana Mikija nego Natana i istog. Ipak je Natan malo dublji od Zagora!  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 23:24:06
|
quote: Originally posted by Lord Vader89 Ipak je Natan malo dublji od Zagora! 
Podržavam.
YESSS!!!!   |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 01/06/2008 : 00:51:20
|
quote: Originally posted by sawitch
I ja sam se odusevio kad sam to video... Moji kupuju Novosti svaki dan vec 20 godina...
moji vishe!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 01/06/2008 : 08:01:17
|
Novosti kupuje radnicka klasa. A mi pripadnici srednje gradjanske klase kupujemo Politiku.
|
Edited by - darth on 01/06/2008 08:01:59 |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 01/06/2008 : 11:31:45
|
Nathan je odlican strip! Steta bi bilo da se ne krene sa njim sad kad postoji mogucnost za to? Od prvog broja bi bijo los izbor ne samo zbog toga sto taj prvi broj ne bi mogao da bude ni objavljen,vec i zato sto je tih prvih 74 broja vec objavljeno u Hr a kako vidim Libellus ide ubrzano dalje!Pa bi bilo steta ponavljat ono sto se vec moze naci,(na aukcijama ko sto sam kazes?)a imat toliko brojeva u zaostatku? Da ne spominjem da je Miki moj favorit! /0 Sto se tice primedbi,zapazanja,zelja... pa svako ima neko svoje pravo? .)) |
Opusti misli i uci plivati.. |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 01/06/2008 : 11:45:24
|
Djole pa prezvakali bi nekako i tu trilogiju?? .)) A sto se tice ostalih izdanja ako bi isli hronoloski uz redovnu seriju?sto bi mi nekako bilo normalno. Znaci +1 specijalac+ 1 almanah +1-2 agencije Alfa +1 gigant? Na godisnjem nivou mislim da bi to imalo prodju bez ikakvog problema? Evo ja ce uzimam po 2 komada od svakog! .)))) |
Opusti misli i uci plivati.. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 01/06/2008 : 12:09:13
|
quote: Originally posted by SlajeR
Djole pa prezvakali bi nekako i tu trilogiju?? .)) A sto se tice ostalih izdanja ako bi isli hronoloski uz redovnu seriju?sto bi mi nekako bilo normalno. Znaci +1 specijalac+ 1 almanah +1-2 agencije Alfa +1 gigant? Na godisnjem nivou mislim da bi to imalo prodju bez ikakvog problema? Evo ja ce uzimam po 2 komada od svakog! .))))
Imace prodju ako to ne budu izdavali po 10000 kom. Pogotovu zato sto je u Hrvatskoj mnogo toga vec izdato. |
Edited by - Lord Vader89 on 01/06/2008 12:09:45 |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 01/06/2008 : 12:12:14
|
quote: Originally posted by darth
Novosti kupuje radnicka klasa. A mi pripadnici srednje gradjanske klase kupujemo Politiku.
sutra malo   |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 01/06/2008 : 12:21:01
|
quote: Originally posted by SlajeR
Djole pa prezvakali bi nekako i tu trilogiju?? .)) A sto se tice ostalih izdanja ako bi isli hronoloski uz redovnu seriju?sto bi mi nekako bilo normalno. Znaci +1 specijalac+ 1 almanah +1-2 agencije Alfa +1 gigant? Na godisnjem nivou mislim da bi to imalo prodju bez ikakvog problema? Evo ja ce uzimam po 2 komada od svakog! .))))
To ce siguro pomoci. ;)
Šalu na stranu, Gigant NN za 500 dinara na kioscima? Na srpskim kioscima trenutno ne postoji ama baš ništa što košta više od 250 dinara, 300 max. To nije slcajnost, jednostavno se skuplje stvari - ne isplat.
A Veseli cetvrtak živi od kioska, ne od par stotina ljudi koji ce to kupovati u striparnicama narednih par godina.
Imace prodju ako to ne budu izdavali po 10000 kom. Pogotovu zato sto je u Hrvatskoj mnogo toga vec izdato.
Još bolje, ako tiraž nije 10 000, onda cena dodatno raste. NN Gigant po 800 dinara? Not likely. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 01/06/2008 : 12:31:08
|
Bolje nego 1350!
A i ako izdaju 10000 kom, ko ce im to pokupovati  Ja bih se prvi razmisljao zato sto kupujem Libelusove.
|
 |
|
Topic  |
|