forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/05/2008 : 16:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Ili na obican DD collezione book koji reprintuje regularnu seriju u (sirotinjskom) HCu? ;)

E sad jebem li ga,moram da odem na sajt da se podsetim sta sve ima
Mislio sam na ono izdanje gde naslovne radi Roi
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 30/05/2008 : 16:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Nitko nista ne pise vrijedi li cemu novi Zagor?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/05/2008 : 17:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Ili na obican DD collezione book koji reprintuje regularnu seriju u (sirotinjskom) HCu? ;)

Ova ti je bila fenomenalna!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/05/2008 : 17:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Marti i Tekskad vec nece Martyn i Tex.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2008 : 17:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

E sad jebem li ga,moram da odem na sajt da se podsetim sta sve ima
Mislio sam na ono izdanje gde naslovne radi Roi

Yep, to je Grande ristampa.

quote:
Originally posted by jaki

Marti i Tekskad vec nece Martyn i Tex.

MartYn nije ni u Italiji.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/05/2008 : 22:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
@Sloba, jel ima kakve šanse i da se krene sa Yupi Starsima?

Inace, svaka cast za Martija i ostalo! Can't wait!

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 30/05/2008 22:29:19
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 30/05/2008 : 22:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Bravo za Texa! Najbolje bi bilo da krenu od Mefista posljednjeg aBdit!
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 30/05/2008 : 22:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Ma tog Texa niko ne voli... bolje da se krene sa Nathanom.
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 31/05/2008 : 00:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
SLOBO MAJSTORE!!! SLOBO, SLOBO, SLOBO.. da sam u 90im bijo bih sumnjiv?.-))) odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje. Mislim da bi ovo bijo sasvim opravdan potez! da ne kazem NUZNO potreban! >))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 31/05/2008 : 00:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
Djole urgiraj za Grande Ristampa .. one Roijeve naslovnice treba imat stotinu mu vampira..))

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 09:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Meh, licno ne volem Roija, a još manje Roija u koloru.

A raditi Granderistampu u kojoj opate moraju da se preskacu Ferandinove i Castellinijeve epizode je bezveze... možda kad se sredi spor. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 12:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by SlajeR

SLOBO MAJSTORE!!! SLOBO, SLOBO, SLOBO.. da sam u 90im bijo bih sumnjiv?.-))) odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje. Mislim da bi ovo bijo sasvim opravdan potez! da ne kazem NUZNO potreban! >))

Sta to znaci extra kod MM-a? Jel' ide po talijanskoj extra seriji ili po redovnoj seriji od nekog broja?

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 13:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje.

O ne, to nikako. Baciti novog citaoca u kulminaciju na desetine subplotova koje je Vietti gradio preko 50 brojeva nema nikakvog smisla - niti se zna ko su Pretorijanci,niti ko je Mister Alfa, niti šta je SIM, niti ko je Rockhall,plus sestrinstvo telepata i klonovi, i Hu-serv... blago receno bi bilo bezveze.

Nešto više smisla ima poceti posle rata sa orbitalnim stanicama, od "Nakon apokalipse", ali i onda ima previše nepoznanica koje publika treba da upije.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 13:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje.

O ne, to nikako. Baciti novog citaoca u kulminaciju na desetine subplotova koje je Vietti gradio preko 50 brojeva nema nikakvog smisla - niti se zna ko su Pretorijanci,niti ko je Mister Alfa, niti šta je SIM, niti ko je Rockhall,plus sestrinstvo telepata i klonovi, i Hu-serv... blago receno bi bilo bezveze.

Nešto više smisla ima poceti posle rata sa orbitalnim stanicama, od "Nakon apokalipse", ali i onda ima previše nepoznanica koje publika treba da upije.

Onda mi saljemo ultimatum sa foruma Kasteliniju, i on daje prava, a VC pocinje sa Natanom od prvog borja bez smetnji!

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 13:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Trigger

quote:

Sta to znaci extra kod MM-a? Jel' ide po talijanskoj extra seriji ili po redovnoj seriji od nekog broja?

http://www.sergiobonelli.it/auto/listarr_1?collana=24&code=arr_sp

Probaj ovo, mislim da se na to misli. ( ako lose mislim, ispravljajte me, da ne zivim u zabludi )

Svejedno, u pitanju su reprinti specijala, almanaha, one shot izdanja po nekom nasumicnom redosledu. Nije lose za one koji nemaju Dnevnikove specijale, ili ko je vec izdavao.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 13:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Onda mi saljemo ultimatum sa foruma Kasteliniju, i on daje prava, a VC pocinje sa Natanom od prvog borja bez smetnji!

Koliko ja znam, ultimatum više treba da se šalje matorom Bonelliju nego Castelliniju...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 13:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

Koliko ja znam, ultimatum više treba da se šalje matorom Bonelliju nego Castelliniju...

Ja ne znam mnogo, tako da si sigurno u pravu!
Ultimatum matorom Boneliju!!!!!!

Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 31/05/2008 : 16:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
Opet taj spor... A ja se ponado da zbog Roijevih naslovnica niko nece ni pitat sta je unutra? :-). Mada koklo vidim taj spor vazi samo van Italije? Sto se tice Nathana, da ne cepidlacimo? .) Onda da krenemo tamo gde je Ludens stao,to bi bilo najidealnije resenje.. Ali isto tako nas previse vraca u proslost? Nego sta mislis o "Vetrovima rata", cini mi se da bi se obuhvatili svi bitni elementi serijala? A ne pokretanje NN sad u VC-u pokraj svih ovi najava novih izdanja,bila bi prava grehota i za serijal i za citaoce!?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 17:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uh! koliko izdavaca... ups, predlagaca

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 17:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Eeee, ali posle Venti di guerra ide i trilogija sa Skotosom, a ona se poziva i na Tehnodroide i još sto cuda... ;)

Plus, ostaje problem toga da treba objavljivati i specijalce, gigante, agenziu alfa... a sve to na kioscima i nema neku perspektivu.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 17:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Eeee, ali posle Venti di guerra ide i trilogija sa Skotosom, a ona se poziva i na Tehnodroide i još sto cuda... ;)

Plus, ostaje problem toga da treba objavljivati i specijalce, gigante, agenziu alfa... a sve to na kioscima i nema neku perspektivu.

A da se objavi neka Natanova enciklopedija sve sa hronologijom, i lepo sve u jednom izdanju!

Kad tad ce se rasprodati!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 31/05/2008 : 18:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

A da se objavi neka Natanova enciklopedija sve sa hronologijom, i lepo sve u jednom izdanju!

josh dodatak posei i sve shto ide uz to,neke knjizice crtezi....
Kad tad ce se rasprodati!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 31/05/2008 : 18:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message
Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/05/2008 : 18:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

Nitko nista ne pise vrijedi li cemu novi Zagor?

Pa kraj price iz prethodnog broja. Nema šta mnogo da se mudruje. Nije loše, iako ja mnogo više volim price kakve sam vec nabrojao. One sa pobunama u Darkwood-u i slicno.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2008 : 18:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by stripoholicar

Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija.

Pazi, nije primereno porediti Natana i Kapetana Mikija!
Pre mozes porediti Zagora sa istim, nego Natana!

Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000