Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 30/05/2008 : 16:38:37
|
quote: Originally posted by Djole
Ili na obican DD collezione book koji reprintuje regularnu seriju u (sirotinjskom) HCu? ;)
E sad jebem li ga,moram da odem na sajt da se podsetim sta sve ima Mislio sam na ono izdanje gde naslovne radi Roi |
 |
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 30/05/2008 : 17:18:10
|
Ili na obican DD collezione book koji reprintuje regularnu seriju u (sirotinjskom) HCu? ;)
      Ova ti je bila fenomenalna!!!!!
      |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/05/2008 : 17:29:18
|
quote: Originally posted by Tex Willer
E sad jebem li ga,moram da odem na sajt da se podsetim sta sve ima Mislio sam na ono izdanje gde naslovne radi Roi
Yep, to je Grande ristampa.
quote: Originally posted by jaki
Marti i Teks kad vec nece Martyn i Tex.
MartYn nije ni u Italiji.  |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 30/05/2008 : 22:29:05
|
@Sloba, jel ima kakve šanse i da se krene sa Yupi Starsima?
Inace, svaka cast za Martija i ostalo! Can't wait!  |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 30/05/2008 22:29:19 |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 31/05/2008 : 00:24:22
|
SLOBO MAJSTORE!!! SLOBO, SLOBO, SLOBO.. da sam u 90im bijo bih sumnjiv?.-))) odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje. Mislim da bi ovo bijo sasvim opravdan potez! da ne kazem NUZNO potreban! >)) |
Opusti misli i uci plivati.. |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts
Posted - 31/05/2008 : 00:29:55
|
Djole urgiraj za Grande Ristampa .. one Roijeve naslovnice treba imat stotinu mu vampira..)) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/05/2008 : 09:52:30
|
Meh, licno ne volem Roija, a još manje Roija u koloru.
A raditi Granderistampu u kojoj opate moraju da se preskacu Ferandinove i Castellinijeve epizode je bezveze... možda kad se sredi spor. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 12:44:43
|
quote: Originally posted by SlajeR
SLOBO MAJSTORE!!! SLOBO, SLOBO, SLOBO.. da sam u 90im bijo bih sumnjiv?.-))) odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje. Mislim da bi ovo bijo sasvim opravdan potez! da ne kazem NUZNO potreban! >))
Sta to znaci extra kod MM-a? Jel' ide po talijanskoj extra seriji ili po redovnoj seriji od nekog broja? |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:20:30
|
odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje.
O ne, to nikako. Baciti novog citaoca u kulminaciju na desetine subplotova koje je Vietti gradio preko 50 brojeva nema nikakvog smisla - niti se zna ko su Pretorijanci,niti ko je Mister Alfa, niti šta je SIM, niti ko je Rockhall,plus sestrinstvo telepata i klonovi, i Hu-serv... blago receno bi bilo bezveze.
Nešto više smisla ima poceti posle rata sa orbitalnim stanicama, od "Nakon apokalipse", ali i onda ima previše nepoznanica koje publika treba da upije. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:23:02
|
odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje.
O ne, to nikako. Baciti novog citaoca u kulminaciju na desetine subplotova koje je Vietti gradio preko 50 brojeva nema nikakvog smisla - niti se zna ko su Pretorijanci,niti ko je Mister Alfa, niti šta je SIM, niti ko je Rockhall,plus sestrinstvo telepata i klonovi, i Hu-serv... blago receno bi bilo bezveze.
Nešto više smisla ima poceti posle rata sa orbitalnim stanicama, od "Nakon apokalipse", ali i onda ima previše nepoznanica koje publika treba da upije.
Onda mi saljemo ultimatum sa foruma Kasteliniju, i on daje prava, a VC pocinje sa Natanom od prvog borja bez smetnji!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:25:00
|
quote: Originally posted by Trigger
SLOBO MAJSTORE!!! SLOBO, SLOBO, SLOBO.. da sam u 90im bijo bih sumnjiv?.-))) odlicne ideje! superbook kod DD, extra kod MM, kao i NN od 157 broja-Ultimatum alla terra... pa na dalje. Mislim da bi ovo bijo sasvim opravdan potez! da ne kazem NUZNO potreban! >))
Sta to znaci extra kod MM-a? Jel' ide po talijanskoj extra seriji ili po redovnoj seriji od nekog broja?
http://www.sergiobonelli.it/auto/listarr_1?collana=24&code=arr_sp
Probaj ovo, mislim da se na to misli. ( ako lose mislim, ispravljajte me, da ne zivim u zabludi )
Svejedno, u pitanju su reprinti specijala, almanaha, one shot izdanja po nekom nasumicnom redosledu. Nije lose za one koji nemaju Dnevnikove specijale, ili ko je vec izdavao.  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:30:59
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Onda mi saljemo ultimatum sa foruma Kasteliniju, i on daje prava, a VC pocinje sa Natanom od prvog borja bez smetnji!    
Koliko ja znam, ultimatum više treba da se šalje matorom Bonelliju nego Castelliniju... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:33:28
|
Onda mi saljemo ultimatum sa foruma Kasteliniju, i on daje prava, a VC pocinje sa Natanom od prvog borja bez smetnji!    
Koliko ja znam, ultimatum više treba da se šalje matorom Bonelliju nego Castelliniju...
Ja ne znam mnogo, tako da si sigurno u pravu! Ultimatum matorom Boneliju!!!!!! |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
268 Posts
Posted - 31/05/2008 : 16:50:46
|
Opet taj spor... A ja se ponado da zbog Roijevih naslovnica niko nece ni pitat sta je unutra? :-). Mada koklo vidim taj spor vazi samo van Italije? Sto se tice Nathana, da ne cepidlacimo? .) Onda da krenemo tamo gde je Ludens stao,to bi bilo najidealnije resenje.. Ali isto tako nas previse vraca u proslost? Nego sta mislis o "Vetrovima rata", cini mi se da bi se obuhvatili svi bitni elementi serijala? A ne pokretanje NN sad u VC-u pokraj svih ovi najava novih izdanja,bila bi prava grehota i za serijal i za citaoce!? |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/05/2008 : 17:18:49
|
Uh! koliko izdavaca... ups, predlagaca  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/05/2008 : 17:21:26
|
Eeee, ali posle Venti di guerra ide i trilogija sa Skotosom, a ona se poziva i na Tehnodroide i još sto cuda... ;)
Plus, ostaje problem toga da treba objavljivati i specijalce, gigante, agenziu alfa... a sve to na kioscima i nema neku perspektivu. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 17:23:14
|
Eeee, ali posle Venti di guerra ide i trilogija sa Skotosom, a ona se poziva i na Tehnodroide i još sto cuda... ;)
Plus, ostaje problem toga da treba objavljivati i specijalce, gigante, agenziu alfa... a sve to na kioscima i nema neku perspektivu.
A da se objavi neka Natanova enciklopedija sve sa hronologijom, i lepo sve u jednom izdanju!
Kad tad ce se rasprodati!  |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 31/05/2008 : 18:25:01
|
Plus, ostaje problem toga da treba objavljivati i specijalce, gigante, agenziu alfa... a sve to na kioscima i nema neku perspektivu.
A da se objavi neka Natanova enciklopedija sve sa hronologijom, i lepo sve u jednom izdanju!
josh dodatak posei i sve shto ide uz to,neke knjizice crtezi....  Kad tad ce se rasprodati! 
|
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 31/05/2008 : 18:39:23
|
Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 18:40:29
|
quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
Nitko nista ne pise vrijedi li cemu novi Zagor?
Pa kraj price iz prethodnog broja. Nema šta mnogo da se mudruje. Nije loše, iako ja mnogo više volim price kakve sam vec nabrojao. One sa pobunama u Darkwood-u i slicno. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 18:59:09
|
quote: Originally posted by stripoholicar
Jebao vas Natan. Imate aukcije pa kupujte hrvatska izdanja. Kako ste poceli još malo pa ce te i tražiti Kapetana Mikija.
Pazi, nije primereno porediti Natana i Kapetana Mikija! Pre mozes porediti Zagora sa istim, nego Natana! |
 |
|
Topic  |
|