Author |
Topic |
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 17/06/2008 : 17:25:24
|
quote: Originally posted by KGB
u kragujevcu nema specijalnog broja ni na jednom kiosku.u cemu je fora?
Verovatno standardni problem sa Futurom Plus.Nista dok im Sloba ne podvikne |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 17/06/2008 : 17:27:47
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by KGB
u kragujevcu nema specijalnog broja ni na jednom kiosku.u cemu je fora?
Rano jutros je dubac pokupovao sve primerke.
Da su stigli to ne bi bilo daleko od istine |
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/06/2008 : 18:31:34
|
quote: Originally posted by misterx381
quote: Originally posted by Ferri
Nadam se da ce sjutra osvanuti na kioske kako je najavljen,jedva cekam.
Bio sam jutros do kioska i kupio sam ovaj Zagorov specijalac. Ova kesica izgleda fenomenalno. Neki ce samo zbog nje kupiti dva komada. Jedan za citanje a drugi neotvoren za policu. Inace unutra stripa kažu da planiraju da izdaju sve specijalce sa svim dodacima.
To je vrlo lepo cuti! Steta samo sto nisu onda poceli od prvog specijala! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 17/06/2008 : 20:02:46
|
Nema ga ni kod nas u PG danas :(( Vjerovatno ce tekuci cetrvtak biti debelo veseo sa redovnim pilotom i ovim okašnjelim specijalom. Samo nek dojaše, par dana prije ili kasnije nije bitno. |
... |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 17/06/2008 : 21:26:18
|
OVO SAMO MENI MOZE DA SE DESI...JEB** TI I POLITIKINE KIOSKE I FUTURINE KIOSKE....ovako...krenem ja od kuce noseci 150 dinara u dzepu,cekao me dug put bez tehnologije(ne racunajuci bus)zato shto kod mene u kraju nema dobrih kioska i nikad nemaju nishta...odem ja tako par stanica do politike..dacete mi specijalac zagora...a prodavacica nema nema(majku li joj a znam 100% da je rezervisala za zeta)..zatim josh jednu stanicu do zadnje stanice(zamislite josh i vrucinu)i tamo futura..ja fino dacete mi specijani broj zagora trebao je danas da izadje...i budala mi da misteriozno selo..doslo mi da je nateram da ga pojede sa sve koricama...vracam se ja tuzan kuci i u prolasku na prvoj trafici 100 metara od kuce vidim ga kako se sjaji...ja ga kupim i mrmljajuci sebi u bradu odem kuci....zakljucak:ete vam ga futura!!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 17/06/2008 : 21:42:38
|
quote: Originally posted by vope
Nema ga ni kod nas u PG danas :(( Vjerovatno ce tekuci cetrvtak biti debelo veseo sa redovnim pilotom i ovim okašnjelim specijalom. Samo nek dojaše, par dana prije ili kasnije nije bitno.
Da nema ga ni kod nas dole,mozda kao sto kazes bice u cetvrtak. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 17/06/2008 : 21:52:16
|
Odavno nisam procitao bolji strip o Zagoru... Specijalac je prva liga... Jos ovaj dodatak... Nema se sta reci... Ovo je nesto najbolje od Bonelija sto se pojavilo na ovim prostorima... Svaka moguca pohvala...
@Pavel Ko je tebi nabio komplekse??? |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/06/2008 : 22:54:11
|
quote: Originally posted by sawitch
Odavno nisam procitao bolji strip o Zagoru... Specijalac je prva liga... Jos ovaj dodatak... Nema se sta reci... Ovo je nesto najbolje od Bonelija sto se pojavilo na ovim prostorima... Svaka moguca pohvala...
@Pavel Ko je tebi nabio komplekse???
Ne znam zasto se obazires na provokacije? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1477 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 17/06/2008 : 23:00:00
|
quote: Originally posted by wesskowaz
U Nisu se moze naci kod ulicnih prodavaca. Pitao sam na desetak kioska i rekli su da nemaju... Izgleda da je distribucija malo zatajila.
Gde to kod ulicnih prodavaca? Ja nigde ne nadoh... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 17/06/2008 : 23:04:34
|
quote: Originally posted by henry
U Nisu se moze naci kod ulicnih prodavaca. Pitao sam na desetak kioska i rekli su da nemaju... Izgleda da je distribucija malo zatajila.
Gde to kod ulicnih prodavaca? Ja nigde ne nadoh...
Poceli kao nekad "tapkarosi".... |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 17/06/2008 : 23:19:38
|
quote: Originally posted by Pavel01
jadno. u smislu kompenzacije traljave distribucije, predlazem da otvorite par novih naloga po forumima i hvalite te toboznje stripove.
Tebi i ovaj jedan sto imas nicemu ne sluzi |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 17/06/2008 : 23:53:42
|
pavel nije nikad prihvatio veseli cetvrtak kao dobru vest,ne znam zashto?? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
SlajeR
New Member
Yemen
249 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 18/06/2008 : 00:22:42
|
kakva potraznja za stripovima??? bravo momci! imam osecaj da ce i novi specijalac uskoro.. )) |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 02:00:36
|
he he paz te ovu scenu danas odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :) uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)
e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina. e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :) naravoucenije: SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :) |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1477 Posts
Posted - 18/06/2008 : 02:25:33
|
quote: Originally posted by aragon.sm
he he paz te ovu scenu danas odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :) uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)
e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina. e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :) naravoucenije: SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)
Uh, sine, za svoje bezmalo tri banke još nisam sreo curu koja se loži na stripove. Obazrivo ti sa tom retkom zverkom i obavezno proveri da nije to uzela za svog decka pre nego je zoveš da ti vidi kolekciju... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18864 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/06/2008 : 07:48:59
|
He,He a ja sam je oženio.(istina cita samo Texa i Zagora), valjda ima ukus. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 18/06/2008 : 09:47:25
|
Ustao ti ja jutros lepo, i onako, pun entuzijazma, krenem po specijal koji u Kragujevcu, jel'te, kasni. Prvi kiosk (futurin)-nema, drugi (privatni)-nema. Naravno, pocnem da pizdim i krenem kuci, i onda vise iz ocaja, svratim do jos jednog futurinog kioska kad ono - SPECIJAL!!! Odlicno izdanje, namam nekih vecih zamerki, lepo izgleda onako vakuumiran u kesici. Jedino je ona svescica o Indijancima malko "opustenije" odradjena.
|
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11501 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 10:07:48
|
Druze, imas preko puta Kalce kod onih ulicnih prodavaca..mada, video sam jutros da su i kiosci snabdeveni. Znaci, nema problema. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 18/06/2008 : 10:13:08
|
quote: Originally posted by morrison
Ustao ti ja jutros lepo, i onako, pun entuzijazma, krenem po specijal koji u Kragujevcu, jel'te, kasni. Prvi kiosk (futurin)-nema, drugi (privatni)-nema. Naravno, pocnem da pizdim i krenem kuci, i onda vise iz ocaja, svratim do jos jednog futurinog kioska kad ono - SPECIJAL!!! Odlicno izdanje, namam nekih vecih zamerki, lepo izgleda onako vakuumiran u kesici. Jedino je ona svescica o Indijancima malko "opustenije" odradjena.
Taj kiosk je dubac "promasio", inace sve drugo je pokupovao, mangup jedan. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/06/2008 : 10:40:58
|
quote: Originally posted by aragon.sm
e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina. e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :) naravoucenije: SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)
Na kom kiosku je to? Ako je munula dodatak o indijancima, mozda bi 'tela da i nju "mune" neki indijanac, a ti mi ne licis bas na takvog. Istini za volju, onda su moje sanse jos manje, ali vredi probati. Dakle, koji je to kiosk? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/06/2008 : 10:44:00
|
quote: Originally posted by Ferri
Kad bi sreo djevojku koja voli stripove ja bi je ozenio!
Ja ne bih ni u snu... pa da moram da trpim da mi neko lista stripove, ne daj boze da jede na njima... cak i kad bih ozenio takvu, sumnjam da bi ta ljubav potrajala... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1477 Posts
Posted - 18/06/2008 : 11:59:05
|
Druze, imas preko puta Kalce kod onih ulicnih prodavaca..mada, video sam jutros da su i kiosci snabdeveni. Znaci, nema problema.
Super, hvala |
|
|
Topic |
|