forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 17/06/2008 : 17:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by KGB

u kragujevcu nema specijalnog broja ni na jednom kiosku.u cemu je fora?

Verovatno standardni problem sa Futurom Plus.Nista dok im Sloba ne podvikne
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 17/06/2008 : 17:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by KGB

u kragujevcu nema specijalnog broja ni na jednom kiosku.u cemu je fora?

Rano jutros je dubac pokupovao sve primerke.

Da su stigli to ne bi bilo daleko od istine
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/06/2008 : 17:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
I ovde kod mene na Futurine kioske stripovi kasne po nekoliko dana!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/06/2008 : 18:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by misterx381

quote:
Originally posted by Ferri

Nadam se da ce sjutra osvanuti na kioske kako je najavljen,jedva cekam.

Bio sam jutros do kioska i kupio sam ovaj Zagorov specijalac. Ova kesica izgleda fenomenalno. Neki ce samo zbog nje kupiti dva komada. Jedan za citanje a drugi neotvoren za policu. Inace unutra stripa kažu da planiraju da izdaju sve specijalce sa svim dodacima.

To je vrlo lepo cuti!
Steta samo sto nisu onda poceli od prvog specijala!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/06/2008 : 20:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Nema ga ni kod nas u PG danas :(( Vjerovatno ce tekuci cetrvtak biti debelo veseo sa redovnim pilotom i ovim okašnjelim specijalom. Samo nek dojaše, par dana prije ili kasnije nije bitno.

...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 17/06/2008 : 21:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
jadno. u smislu kompenzacije traljave distribucije, predlazem da otvorite par novih naloga po forumima i hvalite te toboznje stripove.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 17/06/2008 : 21:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
OVO SAMO MENI MOZE DA SE DESI...JEB** TI I POLITIKINE KIOSKE I FUTURINE KIOSKE....ovako...krenem ja od kuce noseci 150 dinara u dzepu,cekao me dug put bez tehnologije(ne racunajuci bus)zato shto kod mene u kraju nema dobrih kioska i nikad nemaju nishta...odem ja tako par stanica do politike..dacete mi specijalac zagora...a prodavacica nema nema(majku li joj a znam 100% da je rezervisala za zeta)..zatim josh jednu stanicu do zadnje stanice(zamislite josh i vrucinu)i tamo futura..ja fino dacete mi specijani broj zagora trebao je danas da izadje...i budala mi da misteriozno selo..doslo mi da je nateram da ga pojede sa sve koricama...vracam se ja tuzan kuci i u prolasku na prvoj trafici 100 metara od kuce vidim ga kako se sjaji...ja ga kupim i mrmljajuci sebi u bradu odem kuci....zakljucak:ete vam ga futura!!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/06/2008 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Nema ga ni kod nas u PG danas :(( Vjerovatno ce tekuci cetrvtak biti debelo veseo sa redovnim pilotom i ovim okašnjelim specijalom. Samo nek dojaše, par dana prije ili kasnije nije bitno.

Da nema ga ni kod nas dole,mozda kao sto kazes bice u cetvrtak.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/06/2008 : 21:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Odavno nisam procitao bolji strip o Zagoru... Specijalac je prva liga... Jos ovaj dodatak... Nema se sta reci... Ovo je nesto najbolje od Bonelija sto se pojavilo na ovim prostorima... Svaka moguca pohvala...

@Pavel
Ko je tebi nabio komplekse???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/06/2008 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Odavno nisam procitao bolji strip o Zagoru... Specijalac je prva liga... Jos ovaj dodatak... Nema se sta reci... Ovo je nesto najbolje od Bonelija sto se pojavilo na ovim prostorima... Svaka moguca pohvala...

@Pavel
Ko je tebi nabio komplekse???

Ne znam zasto se obazires na provokacije?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 17/06/2008 : 23:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

U Nisu se moze naci kod ulicnih prodavaca. Pitao sam na desetak kioska i rekli su da nemaju...
Izgleda da je distribucija malo zatajila.

Gde to kod ulicnih prodavaca? Ja nigde ne nadoh...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/06/2008 : 23:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by henry

quote:

U Nisu se moze naci kod ulicnih prodavaca. Pitao sam na desetak kioska i rekli su da nemaju...

Poceli kao nekad "tapkarosi"....

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 17/06/2008 : 23:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

jadno. u smislu kompenzacije traljave distribucije, predlazem da otvorite par novih naloga po forumima i hvalite te toboznje stripove.

Tebi i ovaj jedan sto imas nicemu ne sluzi
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 17/06/2008 : 23:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
pavel nije nikad prihvatio veseli cetvrtak kao dobru vest,ne znam zashto??

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
249 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 18/06/2008 : 00:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
kakva potraznja za stripovima??? bravo momci! imam osecaj da ce i novi specijalac uskoro.. ))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 18/06/2008 : 02:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
he he paz te ovu scenu danas
odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka
jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut
pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili
pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :)
uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)

e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina.
e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :)
naravoucenije:
SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 18/06/2008 : 02:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka
jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut
pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili
pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :)
uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)

e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina.
e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :)
naravoucenije:
SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)

Uh, sine, za svoje bezmalo tri banke još nisam sreo curu koja se loži na stripove. Obazrivo ti sa tom retkom zverkom i obavezno proveri da nije to uzela za svog decka pre nego je zoveš da ti vidi kolekciju...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/06/2008 : 03:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Kad bi sreo djevojku koja voli stripove ja bi je ozenio!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/06/2008 : 07:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
He,He a ja sam je oženio.(istina cita samo Texa i Zagora), valjda ima ukus.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/06/2008 : 09:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Ustao ti ja jutros lepo, i onako, pun entuzijazma, krenem po specijal koji u Kragujevcu, jel'te, kasni. Prvi kiosk (futurin)-nema, drugi (privatni)-nema. Naravno, pocnem da pizdim i krenem kuci, i onda vise iz ocaja, svratim do jos jednog futurinog kioska kad ono - SPECIJAL!!!
Odlicno izdanje, namam nekih vecih zamerki, lepo izgleda onako vakuumiran u kesici. Jedino je ona svescica o Indijancima malko "opustenije" odradjena.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11501 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/06/2008 : 10:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:

quote:

Druze, imas preko puta Kalce kod onih ulicnih prodavaca..mada, video sam jutros da su i kiosci snabdeveni. Znaci, nema problema.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/06/2008 : 10:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Ustao ti ja jutros lepo, i onako, pun entuzijazma, krenem po specijal koji u Kragujevcu, jel'te, kasni. Prvi kiosk (futurin)-nema, drugi (privatni)-nema. Naravno, pocnem da pizdim i krenem kuci, i onda vise iz ocaja, svratim do jos jednog futurinog kioska kad ono - SPECIJAL!!!
Odlicno izdanje, namam nekih vecih zamerki, lepo izgleda onako vakuumiran u kesici. Jedino je ona svescica o Indijancima malko "opustenije" odradjena.

Taj kiosk je dubac "promasio", inace sve drugo je pokupovao, mangup jedan.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/06/2008 : 10:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

naravoucenije:

Na kom kiosku je to? Ako je munula dodatak o indijancima, mozda bi 'tela da i nju "mune" neki indijanac, a ti mi ne licis bas na takvog. Istini za volju, onda su moje sanse jos manje, ali vredi probati. Dakle, koji je to kiosk?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/06/2008 : 10:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Kad bi sreo djevojku koja voli stripove ja bi je ozenio!

Ja ne bih ni u snu... pa da moram da trpim da mi neko lista stripove, ne daj boze da jede na njima... cak i kad bih ozenio takvu, sumnjam da bi ta ljubav potrajala...
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1477 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 18/06/2008 : 11:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:

quote:

quote:

Druze, imas preko puta Kalce kod onih ulicnih prodavaca..mada, video sam jutros da su i kiosci snabdeveni. Znaci, nema problema.

Super, hvala

Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000