Author |
Topic |
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 13:48:33
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by aragon.sm
he he paz te ovu scenu danas odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :) uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)
e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina. e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :) naravoucenije: SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)
Na kom kiosku je to? Ako je munula dodatak o indijancima, mozda bi 'tela da i nju "mune" neki indijanac, a ti mi ne licis bas na takvog. Istini za volju, onda su moje sanse jos manje, ali vredi probati. Dakle, koji je to kiosk?
koliko se ja secam dp ti si ozenjen a kiosk je onaj pored suda prvi znas da tamo ima neka mala crna radi pre podne tacnije ima onaj kiosk sto je zatvoren pa odma do njega prvi futurin mislim da je da nelicim na indijanca to je tacno aliiii ako voli medvede tu stupam ja jednom sam isao na krstaricu aj kao da catujem i onako slucajno naletim na neku devojku iz pirota pocnemo mi onako kao da pricamo bezveze a privukao je moj nick pa tako pricajuci sve i svasta dodjemo do teme stripova kaze ona da ih cita ali da sad nestize zbog obaveze oko dece DECE dalje iz price ima ona sestru i tako to koja nije udata..... sanse su male ali da naletite na neku koja cita stripove sanse su jakoooo male e posle onoga vise neidem ni na jedan cat e sad kak bolje razmislim imao sam jednu drugaricu koja je imala stripova doduse imao sam 13 godina a isli smozajedno u zabaviste secam se da smo se menjali ona je tada trazila mikijev zabavnik a ja sam tada citao rahana iz strip arta ako se dobro secam e sad problem je sto je sad ruzna u pizdu materinu |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 18/06/2008 : 13:48:38
|
... hm... ne, definitivno ne mogu a da ne iskomentarisem... citajuci prethodnih par dana topice po forumu dodjoh do zakljucka da je ovde prisutna nevidjena gomila pickopacenika... |
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 18/06/2008 : 13:51:27
|
quote: Originally posted by Pavel01
quote: Originally posted by sawitch
Prelisto sam ga na brzinu i nije mi se svideo.Sveska uz dodatak mutna.Dodatak probledeo cim dobise vazduha.Cena mnogo skupa. Uzeo sam dva da izlaze.
konacno netko iskren.
A da smisliš nešto novo? |
... |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 15:16:07
|
... problem je sto je sad ruzna u pizdu materinu
ne zaboravi: ljepota je prolazna, ruznoca nije.
Neverovatno koliko si dosadan |
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 18/06/2008 : 15:51:23
|
... problem je sto je sad ruzna u pizdu materinu
ne zaboravi: ljepota je prolazna, ruznoca nije.
1682 posta mržnje. Kakva muka tebe muci? |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 16:20:30
|
quote: Originally posted by misterx381
Sad procitah ovaj specijac i mogu da kažem da je prica jedno veliko sranje. Ovo je pisano za decu od 8-15 godina.
Pa naravno da je za djecu od 8 do 15 godina. Zar do sada nisi skontao za koga je Zagor namjenjen. |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 18/06/2008 : 16:45:51
|
Kakav je hrbat ovog specijalca? Je li isti kao originalni italijanski i Ludensov ili je drugaciji... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 18/06/2008 : 16:47:19
|
Sad procitah ovaj specijac i mogu da kažem da je prica jedno veliko sranje. Ovo je pisano za decu od 8-15 godina.
znaci još jedan "el classico" zagi specko... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 18/06/2008 : 16:49:41
|
quote: Originally posted by djukak
Kakav je hrbat ovog specijalca? Je li isti kao originalni italijanski i Ludensov ili je drugaciji...
ima neke slicnosti, samo sto je problematican kao i sva ostala izdanja veseljaka -> jako je tesko naci koji da nije grbav i iskrivljen |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 18/06/2008 : 20:10:48
|
quote: Originally posted by Imrahil
Procitah Mr. No-a br. 5, zanimljiva prica
odakle ti??? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/06/2008 : 21:46:26
|
Da budem iskren i meni se prica ne svida. Jedva cekam da Zagor više završi sa madarima,rumunima i ostalim i vrati se lepo u Darkwood, izbije neka pobuna indijanaca, dode neki novi Kandraks ili slicno
edit:pod ovim mislim na redovna izdanja |
Edited by - goksi on 18/06/2008 21:47:18 |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 18/06/2008 : 22:56:16
|
quote: Originally posted by djukak
Kakav je hrbat ovog specijalca? Je li isti kao originalni italijanski i Ludensov ili je drugaciji...
ima neke slicnosti, samo sto je problematican kao i sva ostala izdanja veseljaka -> jako je tesko naci koji da nije grbav i iskrivljen
Ma daj. Lepo sam pitao. Interesuje me stil hrbata i to je sve... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 18/06/2008 : 23:22:47
|
quote: Originally posted by weljko94
odakle ti???
Pa verovatno ga je kupio u Darkwoodu.
Tacnije u Alan Fordu |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/06/2008 : 04:36:13
|
quote: Originally posted by ---dp---
he he paz te ovu scenu danas odem ja lepo do kioska da kupim specijalca kad imam sta da vidim imaju samo dva primerka jedan je otvoren raskupusan i fali mu dodatak mislim na svescicu o indijancima a drugi nedirnut pitam ja jel imaju jos koji,kaze devojka koja tu radi da nema da su samo ta dava dobili pogledam ja malo bolje u nju pa u specijalac ona se smeska a smeska mi se nesto u zadnjih mesec dana garant konda da sam retard ili nesto slicno :) uzmem ja onaj specijalac dajem joj ga da ga odkuca i mislim u sebi sad bi te jebo em si simpaticna em zatostosi munula knjizicu o indijancima :):)
e sad ide problem moram je malo posmatrati dal je stvarno zanimaju stripovi ili joj je bas bilo dosadno napomena nema mala vise od 25-28 godina. e sad ako je zanimaju stripovi moram je zvati da vidi moju kolekciju i da malo razmenimo misljenja :) :) naravoucenije: SLOBO CARE FALAZA SPECIJALAC SPOICU I LEPO I KORISNO em cu joj je..... zato sto je otvorila specijalac nestrucno :) :)
Na kom kiosku je to? Ako je munula dodatak o indijancima, mozda bi 'tela da i nju "mune" neki indijanac, a ti mi ne licis bas na takvog. Istini za volju, onda su moje sanse jos manje, ali vredi probati. Dakle, koji je to kiosk?
koliko se ja secam dp ti si ozenjen a kiosk je onaj pored suda prvi znas da tamo ima neka mala crna radi pre podne tacnije ima onaj kiosk sto je zatvoren pa odma do njega prvi futurin mislim da je da nelicim na indijanca to je tacno aliiii ako voli medvede tu stupam ja jednom sam isao na krstaricu aj kao da catujem i onako slucajno naletim na neku devojku iz pirota pocnemo mi onako kao da pricamo bezveze a privukao je moj nick pa tako pricajuci sve i svasta dodjemo do teme stripova kaze ona da ih cita ali da sad nestize zbog obaveze oko dece DECE dalje iz price ima ona sestru i tako to koja nije udata..... sanse su male ali da naletite na neku koja cita stripove sanse su jakoooo male e posle onoga vise neidem ni na jedan cat e sad kak bolje razmislim imao sam jednu drugaricu koja je imala stripova doduse imao sam 13 godina a isli smozajedno u zabaviste secam se da smo se menjali ona je tada trazila mikijev zabavnik a ja sam tada citao rahana iz strip arta ako se dobro secam e sad problem je sto je sad ruzna u pizdu materinu
Jebi ga, ja najcesce spavam pre podne. Moramo siriti prijateljstva prema ljubiteljima stripova i prodavacicama istih bez obzira na ljubavni status. Nego, ne videh te vec dugo, ja sam bio ubedjen da ces ti ici na Mafest... mogli bismo otici na kafu ovih dana (ti do tada ispitaj teren oko te prodavacice, pa mozes i nju da pozoves) |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/06/2008 : 04:38:29
|
quote: Originally posted by I like girlz
znaci još jedan "el classico" zagi specko...
Ja sam to napisao u onom topicu o najboljem Zagorovom specijalcu. Verovali ili ne, to je za sada jedini strip koji ja nisam izdrzao da procitam do kraja... i to o Zagoru... |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 19/06/2008 : 10:20:46
|
Priznajem, dosta sam ocekivao od ove epizode, ali na kraju - prilicno razocaravajuce. Sam koncept price nije sporan, ali su pojedini delovi zaista traljavo i naivno odradjeni. Previse je "velikoblekovsko-komandantmarkovskih" detalja. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 19/06/2008 : 14:47:32
|
quote: Originally posted by kico
U &%?*! W">'?+n¨7 nemam još ni cetvrti...
Nemam ni ja DD LU broj 100 a ti ga imas... odnosno mozes ga imati. :) |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 19/06/2008 : 21:06:17
|
quote: Originally posted by kico
U &%?*! W">'?+n¨7 nemam još ni cetvrti...
Ne svidja mi se 4-ti, Mister No u njemu ima jedno 75 - 80 godina, a nacrtali ga kao da ima jedno 50, 60 max. I jos ga neka mladjana devojka juri kroz strip, mislim sto je mnogo, mnogo je |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 20/06/2008 : 01:31:33
|
Opet po treci put mi se desava da naidjem na strip sa duplim brojem stranica,ovaj put ZAGOR SPECIJAL dva puta istu stranicu 95-96,jel se desavalo jos nekome kod ovog broja? Ranije mi se jes desavalo ali sam ga promjenio a kod ovoga se ne moze jer je u kesi,a najvise me mrzi sto pri svakom broju moram kontrolisati stranicu po stranicu prilikom kupovine...mrzi me to |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 20/06/2008 : 01:40:50
|
Inace svidja mi se kako je uradjen ovaj specijal,prizeljkujem da ce dva naredna broja biti broj 3.Grad iznad sveta i 5.Tajna Kristofora Kolumba |
|
|
Topic |
|