forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/06/2008 : 18:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nije... Taj mi je smor... Golem i pozoriste... Ma kakvi... Jedina epizoda Dampyra koja je ostavila utisak na mene je broj 4...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 30/06/2008 : 20:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Ma ne Pescane utvare je bolji. mnogo bolji od tog tvog. Cak mislim da je to pravi boneli horor.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1600 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 30/06/2008 : 20:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Sacekajte da stignu epizode 15/16 "Roden u mocvari" i "Delta blues" - odlicne.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 30/06/2008 : 20:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
u sredu sam u Bg-u jeva cekam da opeljesim darkwood slobo spremi se
a uzeci i ja novog dilana jednom da i ja dodjem do njihovih izdanja ranije
nego recite mi jel MM maxi 1 izasao u HC varijanti ocu to da kupim pa pitam
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 30/06/2008 : 21:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Pa jel Maxi izlazi u HC varijanti ??
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/06/2008 : 21:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by darth

Kolko ja znam ne.
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 30/06/2008 : 21:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Pa da.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 01/07/2008 : 00:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
sta sad martijev maxi ne izlazi u hc a ono smece zagor stancaju u svemu is vacemu :))))
pfffffffffffff
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2008 : 11:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Nije... Taj mi je smor... Golem i pozoriste... Ma kakvi... Jedina epizoda Dampyra koja je ostavila utisak na mene je broj 4...

Pešcane utvare ti se dešava s vampirima i starim lunaparkom i to je dvojka... Sawitcheva 4 mi je najvjerojatnije najgori u prvih 16. epizoda. Colombiju fali malo price, za mene prepreviše akcijskih scena. Golem i pozorište je 5. broj.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/07/2008 : 11:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Um, Pešcane utvare su trojka, ne dvojka.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2008 : 11:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Um, Pešcane utvare su trojka, ne dvojka.

Right! Zaboravio da je prva epizoda dvostruka...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/07/2008 : 12:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by darth

Nije.
Izdavac je Strip Agent.
Samo neki Ludensovi idu u HCu.
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/07/2008 : 15:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2008 : 16:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Papucaru! Jedan muškarac si to ne može dopustiti! Da ga žena vrijeda na stripovskoj osnovi

Mada, ja još uspješno skrivam neke stripove od žene i ne dopuštam si da mi prica o isplativosti kupnje stripova. Treba se zauzeti za sebe i stripove!

Edited by - DeeCay on 01/07/2008 16:04:27
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 01/07/2008 : 16:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!

Kupuj svako izdanje po dva komada i jedan odmah daj ženi da stavi u najvisociju fioku.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 01/07/2008 : 16:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
tokom sexa zovi je zagore to zagore
nes imati sex dosta dugo al ces ponovo uzivati u stripovima :))))
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/07/2008 : 16:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Jesi li ti muskarac ili picka???

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 01/07/2008 : 17:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
quote:

Pa razvedi se....

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1600 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 01/07/2008 : 18:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Ubedi je da ce to za 5-10 godina da vredi mnooooogo.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 01/07/2008 : 19:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
lupi rukom o sto i kazi zeno odsad ima da se zna ko u ovoj kuci nosi pantalone,pravi decu i cita stripove.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16389 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/07/2008 : 20:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Nov sam ovde pa prvo da pozdravim sve ljubitelej stripa...
Kao klinac nisam citao stripove (osim politikinog zabavnika), tako da sam sad krenuo sa skupljanjem stripova koji izlaze u okviru veselog cetvrtka...kupujem Zagoraa i Mr. No-a...Oba su sjajna s tim da mi je ipak Mr. No za nijansu bolji...stvarno me je odusevio iako pre prvog citanja nisam imao nikakvu predstavu o radnji...tako da me je prvi broj oborio s nogu zaista je fenomenalan...Jedva cekam nastavak odnosno 6. broj..prica je veoma dobra...
Pratio sam ovu temu gok se jos nisam registrovao, pa mi je zapala za oko vasa prica o Dampiru, odnosno o petom broju "Ispod kamenog mosta" uzeo sam ga i odusevio se...Otud i moj nik jer sam ga neposredno pre uslanjivanja procitao i Caleb mi je prvi pao na pamet...Imam nameru da uzmem jos koji broj Dampira, vidim da je neko preporucio brojeve 15 i 16, ali ima vremena dok ne izadju...
Za sad sam zadovoljan ovim tempom izlazenja...
Ocekujte od mene i neka pitanja, jer sam zaista laik sto se tice stripova...tek sad vidim kolika je to zaraza :D

Pozdrav jos jednom...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/07/2008 : 20:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Prodaj ženu i dijete pa se pretplati na stripove VC za iducih 5o godina.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/07/2008 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
A da, dobrodošao Calebe u društvo, samo pitaj, tu smo da objasnimo, ako cemo nešto znat.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/07/2008 : 21:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dobrodosao prika... Samo polako... Tek ces da budes lud... Vidis da smo svi u offsajdu... :)

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/07/2008 : 22:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Nov sam ovde pa prvo da pozdravim sve ljubitelej stripa...
Kao klinac nisam citao stripove (osim politikinog zabavnika), tako da sam sad krenuo sa skupljanjem stripova koji izlaze u okviru veselog cetvrtka...kupujem Zagoraa i Mr. No-a...Oba su sjajna s tim da mi je ipak Mr. No za nijansu bolji...stvarno me je odusevio iako pre prvog citanja nisam imao nikakvu predstavu o radnji...tako da me je prvi broj oborio s nogu zaista je fenomenalan...Jedva cekam nastavak odnosno 6. broj..prica je veoma dobra...
Pratio sam ovu temu gok se jos nisam registrovao, pa mi je zapala za oko vasa prica o Dampiru, odnosno o petom broju "Ispod kamenog mosta" uzeo sam ga i odusevio se...Otud i moj nik jer sam ga neposredno pre uslanjivanja procitao i Caleb mi je prvi pao na pamet...Imam nameru da uzmem jos koji broj Dampira, vidim da je neko preporucio brojeve 15 i 16, ali ima vremena dok ne izadju...
Za sad sam zadovoljan ovim tempom izlazenja...
Ocekujte od mene i neka pitanja, jer sam zaista laik sto se tice stripova...tek sad vidim kolika je to zaraza :D

Pozdrav jos jednom...

dobrodosao calebezelim ti puno zabave uz citanje i da izdrzish godinu dana na ovom forumu a da ne poludish

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000