forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/07/2008 : 22:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
@Caleb
Dobrodosao! Sto se tice MrNoa potpuno si u pravu, ove epizode neodoljivo podsecaju na one najbolje iz starih vremena...
Srecno!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/07/2008 : 05:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!

Razvod braka je jedino rješenje.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 02/07/2008 : 08:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
quote:

Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!

Brate slatki ja imam resenje. Prvo kupis zeni nesto skupo (kameru, digi foto aparat, sat, neku garderovu) ali gledaj da joj kupis nesto sto je jako skupo a totalno nepotrebno, a da ona bas to zeli. I onda joj nabacis da kad ona moze da da tolike pare za tu glupost mozes i ti 600 dindzi za stripove. Pored toga napunis joj friz baby hranom i resio si problem.

Svakako ne valja da izdvajas za stripove vise nego sto ti platezna moc dozvoljava. Recimo ima manijaka koji puknu po 200 eur za kupovinu stripova u cugu !! Nemoj to da radis jer to nije zdravo.
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 02/07/2008 : 08:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
@ vronski
Dovedi zenu na ovaj sajt da vidi koliko "bolesnika" jos ima
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2008 : 09:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja pricao ženi o slucaju vronskom, a ona meni... "Pa izgleda da bih i ja trebala s tobom cvršce! Ionako nam je stan prepun stripova, znaš mogao bi (nadopuni ostatak recenica po želji)..." A ja: "Ali cekaj draga..."

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 02/07/2008 : 10:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
quote:

Poslushaj ti mene > Zene to nikad ne govore samo tako,"Da malo vishe obracas paznju na nju i na dete". Nije bitno da li su to stripovi, ili nesto drugo, neki drugi hobi, moze da se zakaci za bilo sta.
Ako ti je stvarno rekla ono sto si napisao, zamisli se malo kad si je poslednji put izveo negde, kad si joj posvetio malo vise paznje od onog svakodnevnog...kad si joj kupio neki cvet...i videces da ti vise nece ni spomenuti stripove.
U to sam 100% siguran.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2008 : 10:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

quote:

Poslushaj ti mene > Zene to nikad ne govore samo tako,"Da malo vishe obracas paznju na nju i na dete". Nije bitno da li su to stripovi, ili nesto drugo, neki drugi hobi, moze da se zakaci za bilo sta.
Ako ti je stvarno rekla ono sto si napisao, zamisli se malo kad si je poslednji put izveo negde, kad si joj posvetio malo vise paznje od onog svakodnevnog...kad si joj kupio neki cvet...i videces da ti vise nece ni spomenuti stripove.
U to sam 100% siguran.

Mislis sigurna???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
249 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 02/07/2008 : 14:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
quote:

nego brate ako pusis? batali cigare.. pa na osnov toga pred zenom imaj izgovor za kupnju stripova. kao jedne zavisti si se ratosiljo...

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 02/07/2008 : 14:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
moja je shvatila da su stripovi puno bezbolniji od pijancevanja s ekipom pa je puna razumijevanja...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 02/07/2008 : 14:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Kažeš ženi kao ja... More ženo nemoj da te saranim tu na mestu, briši u kuhinju i spremaj veceru, inace cu da te pojedem za veceru ! I da vidiš kako žena više ne zvoca !!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 02/07/2008 : 14:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Moja mi cak i kupuje stripove,gde god nailazi na neki strip zove me i pita da li da ga kupuje. kaze bolje sa stripovima gubiti vreme nego sa drustvom po kaficima i discoteci,dok sam sa stripovima nema ljubomore..
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2008 : 14:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by darth

Kažeš ženi kao ja... More ženo nemoj da te saranim tu na mestu, briši u kuhinju i spremaj veceru, inace cu da te pojedem za veceru ! I da vidiš kako žena više ne zvoca !!

Evo, savršen primjerak balkanskog primitivca. Svaka cast! Reci mi, dal smatraš i da je batina izašla iz raja?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 02/07/2008 : 15:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Nadam se da Sloba, Ðole i Going-Going nece da budu toliko neuvidavni da pokvare ovaj topic eventualnim skenovima naslovnica, najavama ili bilo cim vezanim za VC...štaviše, ne bi bilo lose da Marko ogranici pristup ovde svima koji imaju direktne veze sa "Bonelli ponovo u Srbiji" projektom, kako bi se izbegla opasnost rušenja idilicne atmosfere koja je zavladala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29350 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/07/2008 : 15:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mislim da bi se Slobo i ostala ekipa trebali prebaciti u Izdavacki izlog i tamo najavljivati nove brojeve, jer ovdje to nema smisla, uz ovakvu kolicinu spama.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/07/2008 : 15:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Mislim da bi se Slobo i ostala ekipa trebali prebaciti u Izdavacki izlog i tamo najavljivati nove brojeve, jer ovdje to nema smisla, uz ovakvu kolicinu spama.

Podržavam!
Ovako je totalno nepregledno za nas koji nemaju pojma dokle je VC stigao uopce.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2008 : 15:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by darth

Evo, savršen primjerak balkanskog primitivca. Svaka cast! Reci mi, dal smatraš i da je batina izašla iz raja?

Ma sere, ja bio kod njega i zena mu baca stripove kroz prozor, a drugom rukom ga pegla...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2008 : 15:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Izvinjavam se na spamu :(

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2008 : 15:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Izvinjavam se na spamu :(

Za tebe nema isprike! Dosta si ga zaspamao!

@everyone

Novi topic u drugom podforumu jer ja ni sad ne znam što to sve izlazi... No, mislim da nema neke koristi ni u podforumu Nova izdanja jer i tamo ima spama i offtopicarenja koliko hoceš. SLicno kao i ovdje.

Go to Top of Page

Ser_Gile
Starting Member

Serbia
50 Posts

Member since 26/01/2008

Posted - 02/07/2008 : 16:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ser_Gile a Private Message
Hajde da se vratimo izvornoj temi, mislim da se ovaj topic pretvara u neku vrstu Casopisa za tinejdzere ili nesrecne muzeve.
"REDAKCIJO MOLIM VAS MI POMOZITE NE ZNAM STA DA RADIM SA MOJOM ZENOM"
FUJ!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/07/2008 : 16:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hajdemo ovako:

Kao postavljac ovog topica, molio bih sve da ovde pišu samo stvari koje se ticu same teme. Tražicu od moderatora ban za sve koji na prekomeran nacin spamuju ovde.

Može?

U svaštaru pa pišite scenarije...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2008 : 16:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
MOZE ! ! ! Eto, da nastavimo... Sta ima sledece u najavi sto se tice VC???

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/07/2008 : 18:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Nadam se da Sloba, Ðole i Going-Going nece da budu toliko neuvidavni da pokvare ovaj topic eventualnim skenovima naslovnica, najavama ili bilo cim vezanim za VC...štaviše, ne bi bilo lose da Marko ogranici pristup ovde svima koji imaju direktne veze sa "Bonelli ponovo u Srbiji" projektom, kako bi se izbegla opasnost rušenja idilicne atmosfere koja je zavladala.

Slobodno pokvarite,recimo najavom Texa
Sve pohvale na izdanjima i samo napred
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1600 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 02/07/2008 : 20:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Ja jedva cekam Geu, cuh da je odlican strip.
Go to Top of Page

Ser_Gile
Starting Member

Serbia
50 Posts

Member since 26/01/2008

Posted - 02/07/2008 : 22:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ser_Gile a Private Message
U kom je fazinu strip Gea i Dragonero (za ovoga nism ni uspeo da nadjem nist na Bonelijom sajtu)?

Edited by - Ser_Gile on 02/07/2008 22:06:51
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/07/2008 : 22:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hajdemo ovako:

Kao postavljac ovog topica, molio bih sve da ovde pišu samo stvari koje se ticu same teme. Tražicu od moderatora ban za sve koji na prekomeran nacin spamuju ovde.
Može?

može...kazne ce biti iste kao kod politickih komentara

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000