Author |
Topic |
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 01/07/2008 : 22:48:25
|
@Caleb Dobrodosao! Sto se tice MrNoa potpuno si u pravu, ove epizode neodoljivo podsecaju na one najbolje iz starih vremena... Srecno! |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 02/07/2008 : 05:52:57
|
quote: Originally posted by vronski
Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!
Razvod braka je jedino rješenje. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 02/07/2008 : 08:26:04
|
Ljudi, imam veliki problem! Žena mi zabranila da kupujem izdanja Veselog cetvrtka ukljucujuci i ostale stripove sa obrazloženjem da imam 32 godine i da sam dosta citao te "gluposti" za decu! Kaže mi još kako je bolje da gledam nju i dete nego tamo neke Zagore i Dilane Dogove i da je normalno da mesecno 600 dinara dajem za deciju hranu a ne za 4 stripa VC! Sve mi je do sada izašle stripove VC stavila u najvišu fioku na ormanu koju niko nikada i ne otvara! U speo sam da prošvercujem Magicnog vetra sakrivši ga ispod kreveta ali je pitanje dana, da ne kažem sata kada ce ga naci!!! Braco moja, šta da radim????!!!!
Brate slatki ja imam resenje. Prvo kupis zeni nesto skupo (kameru, digi foto aparat, sat, neku garderovu) ali gledaj da joj kupis nesto sto je jako skupo a totalno nepotrebno, a da ona bas to zeli. I onda joj nabacis da kad ona moze da da tolike pare za tu glupost mozes i ti 600 dindzi za stripove. Pored toga napunis joj friz baby hranom i resio si problem.
Svakako ne valja da izdvajas za stripove vise nego sto ti platezna moc dozvoljava. Recimo ima manijaka koji puknu po 200 eur za kupovinu stripova u cugu !! Nemoj to da radis jer to nije zdravo. |
|
|
milan 11
Junior Member
Serbia
364 Posts
Member since 13/06/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/07/2008 : 09:18:52
|
Ja pricao ženi o slucaju vronskom, a ona meni... "Pa izgleda da bih i ja trebala s tobom cvršce! Ionako nam je stan prepun stripova, znaš mogao bi (nadopuni ostatak recenica po želji)..." A ja: "Ali cekaj draga..." |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 02/07/2008 : 10:33:03
|
Poslushaj ti mene > Zene to nikad ne govore samo tako,"Da malo vishe obracas paznju na nju i na dete". Nije bitno da li su to stripovi, ili nesto drugo, neki drugi hobi, moze da se zakaci za bilo sta. Ako ti je stvarno rekla ono sto si napisao, zamisli se malo kad si je poslednji put izveo negde, kad si joj posvetio malo vise paznje od onog svakodnevnog...kad si joj kupio neki cvet...i videces da ti vise nece ni spomenuti stripove. U to sam 100% siguran. |
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/07/2008 : 10:51:32
|
quote: Originally posted by LeeMan
Poslushaj ti mene > Zene to nikad ne govore samo tako,"Da malo vishe obracas paznju na nju i na dete". Nije bitno da li su to stripovi, ili nesto drugo, neki drugi hobi, moze da se zakaci za bilo sta. Ako ti je stvarno rekla ono sto si napisao, zamisli se malo kad si je poslednji put izveo negde, kad si joj posvetio malo vise paznje od onog svakodnevnog...kad si joj kupio neki cvet...i videces da ti vise nece ni spomenuti stripove. U to sam 100% siguran.
Mislis sigurna??? |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
SlajeR
New Member
Yemen
249 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 02/07/2008 : 14:19:17
|
nego brate ako pusis? batali cigare.. pa na osnov toga pred zenom imaj izgovor za kupnju stripova. kao jedne zavisti si se ratosiljo... |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
fred perry
Average Member
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 02/07/2008 : 14:42:22
|
Kažeš ženi kao ja... More ženo nemoj da te saranim tu na mestu, briši u kuhinju i spremaj veceru, inace cu da te pojedem za veceru ! I da vidiš kako žena više ne zvoca !! |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 02/07/2008 : 14:45:26
|
Moja mi cak i kupuje stripove,gde god nailazi na neki strip zove me i pita da li da ga kupuje. kaze bolje sa stripovima gubiti vreme nego sa drustvom po kaficima i discoteci,dok sam sa stripovima nema ljubomore.. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 02/07/2008 : 14:46:20
|
quote: Originally posted by darth
Kažeš ženi kao ja... More ženo nemoj da te saranim tu na mestu, briši u kuhinju i spremaj veceru, inace cu da te pojedem za veceru ! I da vidiš kako žena više ne zvoca !!
Evo, savršen primjerak balkanskog primitivca. Svaka cast! Reci mi, dal smatraš i da je batina izašla iz raja? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 02/07/2008 : 15:04:51
|
Nadam se da Sloba, Ðole i Going-Going nece da budu toliko neuvidavni da pokvare ovaj topic eventualnim skenovima naslovnica, najavama ili bilo cim vezanim za VC...štaviše, ne bi bilo lose da Marko ogranici pristup ovde svima koji imaju direktne veze sa "Bonelli ponovo u Srbiji" projektom, kako bi se izbegla opasnost rušenja idilicne atmosfere koja je zavladala. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29350 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/07/2008 : 15:07:51
|
Mislim da bi se Slobo i ostala ekipa trebali prebaciti u Izdavacki izlog i tamo najavljivati nove brojeve, jer ovdje to nema smisla, uz ovakvu kolicinu spama. |
Trouble will find me |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/07/2008 : 15:36:51
|
quote: Originally posted by Markos
Mislim da bi se Slobo i ostala ekipa trebali prebaciti u Izdavacki izlog i tamo najavljivati nove brojeve, jer ovdje to nema smisla, uz ovakvu kolicinu spama.
Podržavam! Ovako je totalno nepregledno za nas koji nemaju pojma dokle je VC stigao uopce. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
Posted - 02/07/2008 : 15:40:22
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by darth
Kažeš ženi kao ja... More ženo nemoj da te saranim tu na mestu, briši u kuhinju i spremaj veceru, inace cu da te pojedem za veceru ! I da vidiš kako žena više ne zvoca !!
Evo, savršen primjerak balkanskog primitivca. Svaka cast! Reci mi, dal smatraš i da je batina izašla iz raja?
Ma sere, ja bio kod njega i zena mu baca stripove kroz prozor, a drugom rukom ga pegla... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 02/07/2008 : 15:52:21
|
quote: Originally posted by sawitch
Izvinjavam se na spamu :(
Za tebe nema isprike! Dosta si ga zaspamao!
@everyone
Novi topic u drugom podforumu jer ja ni sad ne znam što to sve izlazi... No, mislim da nema neke koristi ni u podforumu Nova izdanja jer i tamo ima spama i offtopicarenja koliko hoceš. SLicno kao i ovdje. |
|
|
Ser_Gile
Starting Member
Serbia
50 Posts
Member since 26/01/2008 |
Posted - 02/07/2008 : 16:23:07
|
Hajde da se vratimo izvornoj temi, mislim da se ovaj topic pretvara u neku vrstu Casopisa za tinejdzere ili nesrecne muzeve. "REDAKCIJO MOLIM VAS MI POMOZITE NE ZNAM STA DA RADIM SA MOJOM ZENOM" FUJ! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/07/2008 : 16:29:59
|
Hajdemo ovako:
Kao postavljac ovog topica, molio bih sve da ovde pišu samo stvari koje se ticu same teme. Tražicu od moderatora ban za sve koji na prekomeran nacin spamuju ovde.
Može?
U svaštaru pa pišite scenarije... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40261 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/07/2008 : 18:20:58
|
quote: Originally posted by Colt
Nadam se da Sloba, Ðole i Going-Going nece da budu toliko neuvidavni da pokvare ovaj topic eventualnim skenovima naslovnica, najavama ili bilo cim vezanim za VC...štaviše, ne bi bilo lose da Marko ogranici pristup ovde svima koji imaju direktne veze sa "Bonelli ponovo u Srbiji" projektom, kako bi se izbegla opasnost rušenja idilicne atmosfere koja je zavladala.
Slobodno pokvarite,recimo najavom Texa Sve pohvale na izdanjima i samo napred |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1600 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
Ser_Gile
Starting Member
Serbia
50 Posts
Member since 26/01/2008 |
Posted - 02/07/2008 : 22:05:26
|
U kom je fazinu strip Gea i Dragonero (za ovoga nism ni uspeo da nadjem nist na Bonelijom sajtu)? |
Edited by - Ser_Gile on 02/07/2008 22:06:51 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic |
|