Author |
Topic |
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 03/07/2008 : 01:07:03
|
o konacno ste se setili da uvedete maloreda posle 96 strana a od toga 99 spama konacno je nekome doslo iz dupeta u glavu
Bijo sam danas do Darkwooda i extra sam se proveo jes da nisam kupio bog zna sta al aj bar sam i ja dosao do svog primerka dilana ranije jednom i meni to da se desi. Na moje odusevljenje u poznao sam neke ljude kojima sam odusevljen koji su imali strpljenaj da mi odgovore na sva moja pitanja a bilo ih je mnogo e sad sto se tice dilana 6 u uvodnom kaisu na 2 strani pise da ga crta PICCATTO A NA 5 DA GA CRTA RUJU KO GOD DA JE TREBA DA MU SE ZABRANI DA CRTA STRIPOVE UBEDLJIVO NAJGORI CRTEZ DO SADA KOJI SAM VIDEO NARAVNO DILANA OBRATITE PAZNJU NA 65 STRANU NA KOJOJ JE KAO DILAN DOBUO BATINA IAKO SU GA MALO SUTIRALI U STOMAK A FACA MU NEIZGLEDA NINASTA STA GOD NAM JE CRTAC POKUSAO DA DOCARA SA TIM CRTEZOM ZAJEBAO SE GADNO ONO JE STRASNO. VOLEO BIH DA VI TO PROKOMENTARISETE CIM PROCITATE NOVOG DILANA MENI JE PRICA SOLIDNA A CRTEZ MAJKO MOJA ALSU BILI NADUVANI I PIJANI.
E SAD JEDNO PITANJE KAD CE MARTIJEVI MAXIJI 2 I 3 OD LUDENSA PLANIRA LI SE TO ZNA LI IKO ISTA
|
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 03/07/2008 : 04:12:32
|
quote: Originally posted by aragon.sm
o konacno ste se setili da uvedete maloreda posle 96 strana a od toga 99 spama konacno je nekome doslo iz dupeta u glavu
Bijo sam danas do Darkwooda i extra sam se proveo jes da nisam kupio bog zna sta al aj bar sam i ja dosao do svog primerka dilana ranije jednom i meni to da se desi. Na moje odusevljenje u poznao sam neke ljude kojima sam odusevljen koji su imali strpljenaj da mi odgovore na sva moja pitanja a bilo ih je mnogo e sad sto se tice dilana 6 u uvodnom kaisu na 2 strani pise da ga crta PICCATTO A NA 5 DA GA CRTA RUJU KO GOD DA JE TREBA DA MU SE ZABRANI DA CRTA STRIPOVE UBEDLJIVO NAJGORI CRTEZ DO SADA KOJI SAM VIDEO NARAVNO DILANA OBRATITE PAZNJU NA 65 STRANU NA KOJOJ JE KAO DILAN DOBUO BATINA IAKO SU GA MALO SUTIRALI U STOMAK A FACA MU NEIZGLEDA NINASTA STA GOD NAM JE CRTAC POKUSAO DA DOCARA SA TIM CRTEZOM ZAJEBAO SE GADNO ONO JE STRASNO. VOLEO BIH DA VI TO PROKOMENTARISETE CIM PROCITATE NOVOG DILANA MENI JE PRICA SOLIDNA A CRTEZ MAJKO MOJA ALSU BILI NADUVANI I PIJANI.
E SAD JEDNO PITANJE KAD CE MARTIJEVI MAXIJI 2 I 3 OD LUDENSA PLANIRA LI SE TO ZNA LI IKO ISTA
To mora da je Luigi Piccatto sa svojim novim stilom koji mu omogucava da naškraba jednu tablu za 5 minuta. A Ruju je scenarista. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
Edited by - GeneziS on 03/07/2008 04:14:43 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/07/2008 : 09:35:49
|
quote: Originally posted by Ser_Gile
U kom je fazinu strip Gea
Gea je mladahna tinejdžerka koja u neimenovanoj metropoli lovi monstrume iz drugih dimenzija, ukratko receno. Malo duže - Gea prati razvojni put istoimene junakinje, mladahne 14-godišnje anarho-rokerke kojoj je eto zapalo u dužnost da lovi cudovišta; serijal posvecuje veliku pažnju mitologiji, uglavnom kvazi-biblijskoj, što ce se dopasti ljubiteljima Marti Misterije, ima odlicne likove i odnose medu njima, a to ukljucuje i monstrume - što ce se dopasti ljubiteljima Dylan Doga, i u velikoj meri je metafora za ljudsko društvo i za probleme globalizacije - što ce se dopasti onima koji i ne vole Bonellija. A to je samo pocetak, pre nego što se prica zahukta i krene ka apokalipticnom i ni najmanje ocekivanom finalu...
Plus, ceo serijal je delo samo jednog autora, Luce Enocha, koji je napisao i nacrtao svih 18 epizoda, što je jedinstveno u Bonelliju.
Vec pet godina pricam da je Gea nešto najbolje što je Bonelli izdao u ovoj deceniji - i uskoro ce svi imati priliku da provere da li se slažu sa mnom.
Dakle, mladahna anarho-rokerka; monstrumi; humor; mitologija; ideologija; sve to zacinjeno pop-rok kulturom, kako muzickom, tako i grafickom.
Ne propustite! |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
mikoza
New Member
107 Posts
Member since 05/01/2007 |
Posted - 03/07/2008 : 10:02:03
|
NE PROPUSTAMO NI ZA ZIVU GLAVU !!! To isto i ja govorim vec 6 meseci (od kada je krenuo VC)...Jedva cekam ! Samo se nadam da ce prevod biti kvalitetan, s'obzirom da svaka epizoda ima 130-132 strane, pa da slucajno nesto ne zbrzaju...a sto je brzo, to je i...Uostalom nisu bez razloga u Italiji epizode isle na svakih 5-6 meseci. Sto se tice Luce Enoch-a, licno mislim da je fantastican autor...njegov stil mi izgleda kao neka mesavina Bourgeona sa malim primesama mange (opet samo moje licno misljenje). Za Dragonera ne znam, ali posto je i tu Luca umesao svoje magicne prste, trebalo bi da je i to vrhunska stvar...Dolaze bolja vremena za nas-stripokusce na ovim prostorima. Definitivno! |
Edited by - mikoza on 03/07/2008 10:09:30 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/07/2008 : 10:06:07
|
Ja cu raditi adaptaciju prevoda, i vala cu dati sve od sebe da on bude kvalitetan... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
mikoza
New Member
107 Posts
|
mikoza
New Member
107 Posts
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 03/07/2008 : 10:26:30
|
S obzirom da ne citam ovaj topic jer je otisao u kurac, moze mali sumarum: - dva su izdavaca? - prvi je VC i izdaje ona 4 junaka i jos... - drugi izdaje Venta i jos... |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/07/2008 : 10:32:11
|
Za drugog izdavaca, Sferu, baciti pogled ovde:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29723 |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/07/2008 : 11:05:35
|
Mislim da se za Ledda i Linka više spekuliše nego što se zna zasigurno. |
|
|
lustforleica
Starting Member
63 Posts
Member since 02/07/2008 |
Posted - 03/07/2008 : 11:24:05
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Ser_Gile
U kom je fazinu strip Gea
Gea je mladahna tinejdžerka koja u neimenovanoj metropoli lovi monstrume iz drugih dimenzija, ukratko receno. Malo duže - Gea prati razvojni put istoimene junakinje, mladahne 14-godišnje anarho-rokerke kojoj je eto zapalo u dužnost da lovi cudovišta; serijal posvecuje veliku pažnju mitologiji, uglavnom kvazi-biblijskoj, što ce se dopasti ljubiteljima Marti Misterije, ima odlicne likove i odnose medu njima, a to ukljucuje i monstrume - što ce se dopasti ljubiteljima Dylan Doga, i u velikoj meri je metafora za ljudsko društvo i za probleme globalizacije - što ce se dopasti onima koji i ne vole Bonellija. A to je samo pocetak, pre nego što se prica zahukta i krene ka apokalipticnom i ni najmanje ocekivanom finalu...
Plus, ceo serijal je delo samo jednog autora, Luce Enocha, koji je napisao i nacrtao svih 18 epizoda, što je jedinstveno u Bonelliju.
Vec pet godina pricam da je Gea nešto najbolje što je Bonelli izdao u ovoj deceniji - i uskoro ce svi imati priliku da provere da li se slažu sa mnom.
Dakle, mladahna anarho-rokerka; monstrumi; humor; mitologija; ideologija; sve to zacinjeno pop-rok kulturom, kako muzickom, tako i grafickom.
Ne propustite!
Zvuchi kao Strange Girl od Rika Rimendera (koji mi se svideo). |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 03/07/2008 : 11:26:39
|
ja sam procitao dilana prica je solidna cak i dobra a crtez je ocajan u svakom slucaju jos jedan zanimljiv dilan sto se tice novih junaka u izdanju VC nemojte samo loziti masu recite im kako jeste ZA MARTIJA I TEXA SU TRAZENA PRAVA ZA IZDAVANJE A KAD CE DOBIJU NEZNA SE SVE ZAVISI OD OVIH SERONJA IZ BONELIJA A ZA SVE OSTALO MOZEMO SAMO DA SPEKULIEMO POSLE 15 GODINA DOBILI SMO OZBILJNOG IZDAVACA U SRBIJI I SVE OBECAVA DA CE ICI NA BOLJE AL TEK JE 6 MESECI IZLAZENJA A MI VI TRAZITE JOS 100 JUNAKA DA SE IZDA BUDITE ZADOVOLJNI SA OVIM STO IMAMO I STO CE IZLAZITI NAREDNE 2,5 GODINE REDOVNO A STA KRENE NOVO BICE CISTA PREMIJA TAKO DA ZA SADA UZIVAJMO U OVOME STO IMAMO I NE LUPETAJTE GLUPOSTI |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/07/2008 : 11:41:40
|
quote: Originally posted by lustforleica
Zvuchi kao Strange Girl od Rika Rimendera (koji mi se svideo).
U mlada devojka/demoni delu - mada je to donekle i siže Buffy, kao i nekih drugih stripova.
Ali razlika nije u sižeu, vec, naravno, u izvedbi.
Uostalom, Bože zdravlje, videcete vec ove godine. |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1949 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 03/07/2008 : 12:34:56
|
Ovaj Dragonero mi lichi na ovaj Warcraft + Lord of the Rings hibrida...videcemo...samo da pricha ne bude plitka... |
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu! |
|
|
lustforleica
Starting Member
63 Posts
Member since 02/07/2008 |
Posted - 03/07/2008 : 14:53:52
|
[quote]Ali razlika nije u sižeu, vec, naravno, u izvedbi.
Apsolutno. Samo mi je delovalo slichno po sinopsisu. :)
Mada, objektivno, shta god da izadje ja cu da kupim. :D |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/07/2008 : 15:32:41
|
Da li bi bilo isuviše naivno da od nadležnih dobijemo neke brojke? Neko prolazno vreme što se tice prodaje?? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 03/07/2008 : 16:02:31
|
quote: Originally posted by Ferri
quote: Originally posted by alen
Za drugog izdavaca, Sferu, baciti pogled ovde:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29723
Sfera dakle izdaje Venta, J.Steela, G.Huntera, Ledda i Linka, a VC ZAgor, MrNo, Dylan, Dampyr i uskoro Geu?
... i uskoro texa
otkud sad sfera da izdaje teksa? zar nije receno da VC krece s izdavanjem teksa i martija? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 03/07/2008 : 16:41:49
|
VC izdaje Teksa od broja 400 a Sfera od broja 1. Nakon dvanaest brojeva dolazi do rotacije, pa VC izdaje 13-24 a Sfera 412-423, zatim VC 424-435 a Sfera 25-36 itd... |
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
Topic |
|