Author |
Topic |
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/02/2008 : 23:46:57
|
... zivota?
Ovaj..., tabli, tabli... zbunih se. Pitanje je - koliko imas tabli? Znas li mozda tacan ili priblizan broj stranica stripa za koje si pisao scenario? Buduchi da robujem statistikama, nekako mi se cini da bi mogao biti najproduktivniji scenarista svih vremena na prostoru jugoistocne Evrope. Da uzmes i tu titulu.
|
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 09/02/2008 : 11:39:16
|
>Znas li mozda tacan ili priblizan broj stranica stripa za koje si p1 pisao scenario?
Euh ... Sad si me natjerao da se prebrajam. Bio ih je nessto preko soma za Amere, oko 400 za Egmont/Disney, stotinjak za Švabe, i preko soma, možda 1200 ovdje po doma. Plus nekih 600-700 ovih koje sam pisao za sebe i nacrtao ... Ne raccunajuchi napisane, a nerealizirane projekte (parsto stranica), znacci negdje oko tri i pol soma stranica.
Drugim rjeccima: malo, jer prosjeccni Bonelijevac to natucce u tri godine.
Al' hvala na pitanju.
mcn |
Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2328 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 09/02/2008 : 22:11:10
|
quote: Originally posted by mcn
>Znas li mozda tacan ili priblizan broj stranica stripa za koje si p1 pisao scenario?
Euh ... Sad si me natjerao da se prebrajam. Bio ih je nessto preko soma za Amere, oko 400 za Egmont/Disney, stotinjak za Švabe, i preko soma, možda 1200 ovdje po doma. Plus nekih 600-700 ovih koje sam pisao za sebe i nacrtao ... Ne raccunajuchi napisane, a nerealizirane projekte (parsto stranica), znacci negdje oko tri i pol soma stranica.
Drugim rjeccima: malo, jer prosjeccni Bonelijevac to natucce u tri godine.
Al' hvala na pitanju.
mcn
I sve to u cetiri zarez dve banke...dobar si mcn,dobar...uzgred,i ja sam na 4,2... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
|
Topic |
|
|
|