forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog - Veseli cetvrtak #1: Carobni frulaš
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/02/2008 : 00:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Dodje i taj dan! Dilan ponovo na kioscima. Prica je po meni odlicna, kao uostalom i velika vecina Barbatinih. Pikato je jako los, barem sto se crtanja samog Dilana tice. Ocigledno je da ona Zagorova naslovnica nije bila izolovan incident,tj. da naslovnice nece biti originalne. U najavi naredne epizode logo je opet plave boje , ali sta je-tu je. U "Darkvudu" su mi rekli da ce DD spec. ici na leto, a Zagor spec. u martu.

kod mene baš obrnuto, vecina barbatinih prica mi je nikako ne svida, a piccato mi je sasvim ok.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 15/02/2008 : 03:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
SPOILER ALERT!!!

Ne znam meni prica nije nista posebno, dosadne su mi teme o decijim bajkama i nema bas nekog dubljeg znacenja ova epizoda (ruzno dete koje maltretiraju, pritom sanjar - sto puta prozvakano ). Ne znam od koje se to epizode Dilan seca Hamlina i Safare? Paola Barbato pokusava da se kiti tudjim perjem i misli da je dovoljno da ubaci u pricu dva lika od kojih je Sklavi napravio legende(Xabarasa i Hamlina) i da je to dovoljno da se fanovi naloze. E pa kako za koga... Cak je i na neki nacin predvidiva, jer se ponavlja (u broju 200 Xabaras saradjuje sa Hamlinom), ja sam bukvalno od pocetka bio gotovo ubedjen da je Xabaras tajanstveni lik. Ne kazem da je preterano lose, ali kao sto rekoh nista posebno - cita se jednom i to je to!
E da, crtez... Pikato mi je u pocetnim epizodama Dilana bio pomalo los, ali se u kasnijim epizodama mnogo poboljsao i pokazao je da je majstor svog zanata! Sada je vec najverovatnije umoran od crtanja Dilana Doga jer je ova epizoda nacrtana onako najblaze receno - katastrofa...

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.

Edited by - kitaric on 15/02/2008 03:20:28
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 09:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Svi oni koji jos nisu procitali epizodu su ti sigurno zahvalni sto si im je cijelu prepricao, ukljucujuci i kraj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/02/2008 : 10:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
To je sad prokletstvo nas Hrvata, spomenute stripove procitat cemo kojih tjedan, dva kasnije i za to vrijeme saznati sve što se dešava... Heh

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 15/02/2008 : 11:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
quote:
Originally posted by kitaric

SPOILER ALERT!!!

Ne znam meni prica nije nista posebno, dosadne su mi teme o decijim bajkama i nema bas nekog dubljeg znacenja ova epizoda (ruzno dete koje maltretiraju, pritom sanjar - sto puta prozvakano ). Ne znam od koje se to epizode Dilan seca Hamlina i Safare? Paola Barbato pokusava da se kiti tudjim perjem i misli da je dovoljno da ubaci u pricu dva lika od kojih je Sklavi napravio legende(Xabarasa i Hamlina) i da je to dovoljno da se fanovi naloze. E pa kako za koga... Cak je i na neki nacin predvidiva, jer se ponavlja (u broju 200 Xabaras saradjuje sa Hamlinom), ja sam bukvalno od pocetka bio gotovo ubedjen da je Xabaras tajanstveni lik. Ne kazem da je preterano lose, ali kao sto rekoh nista posebno - cita se jednom i to je to!
E da, crtez... Pikato mi je u pocetnim epizodama Dilana bio pomalo los, ali se u kasnijim epizodama mnogo poboljsao i pokazao je da je majstor svog zanata! Sada je vec najverovatnije umoran od crtanja Dilana Doga jer je ova epizoda nacrtana onako najblaze receno - katastrofa...

E da kolko se ja secam Dilan se ne seca onog dogadjaja iz one prve epizode sa Safarom (59 epizoda "Ljudi koji nestaju" iliti kod nas samo Safara!),a ovde oprt zavrsi u toj dimenziji gde postoje dva meseca, onaj crv kao iz "Dune"-a, i sad neke nove harpije. A ovde kaze da zna za tu dimenziju i da je tamo bio ranije... bag ili sta vec?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/02/2008 : 11:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

SPOILER ALERT!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 15/02/2008 : 11:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Ja sam upozorio, ko nije hteo da cita nije ni morao.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 15/02/2008 : 12:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Nije bag, jeste citali Sklavijevu epizodu Zed? Rekao bih da se od tada seca Hamlina. A tacno je da ga se nije secao nakon "Ljudi koji nestaju" (broj 59, Dnevnikov naslov "Safara").

Imam ovu epizodu i u italijanskom izdanju - stvarno jeste bledji kaver. Nije da mi sad to kao nesto smeta ne znam koliko, ali nije lose da se popravi. Ako moze bolje, zasto ne.

Prica je lepa, nije spektakularna, ima svoje hajlajte i svoje njah-momente ali solidno i oke, zabavno. Lepo otvaranje, sigurno bolje nego da su poceli sa "Kucom duhova" (211). Elem, za 2 meseca "Nekropolis", ura! E, to je do jaja. Za tu epizodu (212, dakle) je Sklavi izjavio da mu je zao sto je nije on napisao.

Pikato - pa, jbg, jedni vole jedni ne. Meni on jeste nekako dopadljivo iscasen i uglavnom ga volim. Ovde nije ni bolji ni losiji nego inace u tom periodu.

Sve u svemu, samo napred!:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!

Edited by - Leo Charm on 15/02/2008 12:15:47
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/02/2008 : 12:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Jedna ric: RECENZIJA

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 15/02/2008 : 13:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Jutros kupih ovod Dylana o radnji malo kasnije al mogu primjetit da je kvalitet stampe mnogo bolji nego u Zagoru a i uklonili su neke manje greske..

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/02/2008 : 14:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Jedna ric: RECENZIJA

Pa onda nek onaj koji objavi recenziju procita spoilere?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/02/2008 : 14:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Mislija san da autor topica napiše recenziju pa neka tamo spoila

Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 15/02/2008 : 14:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
jako zadovoljan
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/02/2008 : 15:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Mislija san da autor topica napiše recenziju pa neka tamo spoila

Pa da, a tko ce ju vjerojatno staviti na net? Me...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/02/2008 : 15:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Stavi je na nevideno

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 16:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
evo skena zadnje korice :
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/02/2008 : 16:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Može malo veci taj sken da mogu procitati o cemu ovi govore u oblacicima?
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 16:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Može malo veci taj sken da mogu procitati o cemu ovi govore u oblacicima?

Moze za nekoliko trenutaka.....
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 16:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
evo malo veci skenovi da se jasnije vide detalji (klik na url dole,posle otvaranja strane klikni preko slike za uvecavanje to jest zblizavanje)

ZADNJA KORICA : http://i27.tinypic.com/2mxn600.jpg

ZADNJE STRANICE: http://i28.tinypic.com/2nks19v.jpg

STRAZNJICA (RIKNA) : http://i32.tinypic.com/8zl8xx.jpg

---
To bjelilo preko crne boje (kao tackice ili linije) je do moga skena,u stripu je potpuno lepo crnilo.

Edited by - Ferri on 15/02/2008 16:30:51
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/02/2008 : 16:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Hvala.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/02/2008 : 16:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
pa nece valjda sad svi logoi dylan doga biti plave boje?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 16:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

pa nece valjda sad svi logoi dylan doga biti plave boje?

Ni meni se to ne svidja,valjda nece nadam se! I kod zagorove najave za drugi broj Logo zagora je u istoj boji.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 16:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
PONUDA : Za sve ljubitelje u Hrvatskoj,BiH,Slo., koji nemaju mogucnosti doci do izdanja `Veselog cetvrtak` mozemo se dogovoriti da ja kupujem a vi zauzvrat izdanja `ludens` ili druge koja ja nemam mogucnosti ovamo kupiti, pa da napravimo razmjenu. Ako je neko zainteresovan nek se javi na mejl.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/02/2008 : 18:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Svi oni koji jos nisu procitali epizodu su ti sigurno zahvalni sto si im je cijelu prepricao, ukljucujuci i kraj.

BAh!
A svi sumnjali da cu ja da se izlanem!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/02/2008 : 18:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by boromir

Jutros kupih ovod Dylana o radnji malo kasnije al mogu primjetit da je kvalitet stampe mnogo bolji nego u Zagoru a i uklonili su neke manje greske..

PA zar si sumnajo u veseli cetvrtak!?

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000