forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog - Veseli cetvrtak #1: Carobni frulaš
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17046 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/02/2008 : 19:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Renky

Mislija san da autor topica napiše recenziju pa neka tamo spoila

Pa da, a tko ce ju vjerojatno staviti na net? Me...

Vidi, vidi... Sad tako pricaš! A kad sam ja govorio da je nezgodno što pišeš recenzije nekih epizoda prije nego što dode remitenda u BiH onda je to bilo u redu. Dobro, ja ne moram da procitam odmah svaku recenziju, ti moraš, ali... Navikavaj se da stripovi kasne i nemoj objavljivati eventualne recenzije prije nego procitaš strip
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/02/2008 : 19:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

PONUDA : Za sve ljubitelje u Hrvatskoj,BiH,Slo., koji nemaju mogucnosti doci do izdanja `Veselog cetvrtak` mozemo se dogovoriti da ja kupujem a vi zauzvrat izdanja `ludens` ili druge koja ja nemam mogucnosti ovamo kupiti, pa da napravimo razmjenu. Ako je neko zainteresovan nek se javi na mejl.

prijedlog je dobar, ali smo mi u bih i slo u nepovoljnijem položaju od nekoga u hrvatskoj. jer dok kod nas nešto izade, ti vec možeš to nabaviti od nekoga iz hrvatske i onda razmjena gubi smisao, jer ceš ti to vec imati.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/02/2008 : 20:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

PONUDA : Za sve ljubitelje u Hrvatskoj,BiH,Slo., koji nemaju mogucnosti doci do izdanja `Veselog cetvrtak` mozemo se dogovoriti da ja kupujem a vi zauzvrat izdanja `ludens` ili druge koja ja nemam mogucnosti ovamo kupiti, pa da napravimo razmjenu. Ako je neko zainteresovan nek se javi na mejl.

prijedlog je dobar, ali smo mi u bih i slo u nepovoljnijem položaju od nekoga u hrvatskoj. jer dok kod nas nešto izade, ti vec možeš to nabaviti od nekoga iz hrvatske i onda razmjena gubi smisao, jer ceš ti to vec imati.

Da to jest tacno,ali ja trazim i dosta toga sto je vec ranijih godina izaslo,nije receno samo na najnovija izdanja.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/02/2008 : 22:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
pozdrav,nov sam,skoro sam se uclanio na ovaj sajt i zanima me ima li ovde nekog ko moze prodati prve brojeve alana forda u izdanju sveta valjda.a da ne skrenem skroz sa topika,sta mislite dokle ce izdrzati sa izlazenjem???

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/02/2008 : 22:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Stripovi ce moci da se kupe u Libellusu u Zagrebu i u Darkwoodu u BG-u...ostale striparnice ce eventualno dobiti neku kosku, informacija je pouzdana direktno sam je dobio od Glavnog i odgovornog urednika ovog novog izdanja Veseli Cetvrtak...radi se jos uvek na dizajnu bice izmena...cak se jos razmislja u kojoj stampariji da ide stampanje, Zagor je bio stampan na jednom mestu, a Dilan na drugom...videcemo...

ALi ja sam mislio da je veseli cetvrtak stamparija???

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1615 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 15/02/2008 : 22:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

pozdrav,nov sam,skoro sam se uclanio na ovaj sajt i zanima me ima li ovde nekog ko moze prodati prve brojeve alana forda u izdanju sveta valjda.a da ne skrenem skroz sa topika,sta mislite dokle ce izdrzati sa izlazenjem???

Mislim da imas sve brojeve u knjizari Alan Ford.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/02/2008 : 22:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message

[/quote]
Mislim da imas sve brojeve u knjizari Alan Ford.
[/quote]

ja sam iz srbije,tj iz bg-a,da li je moguce naci ih u darkwoodu???

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1615 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 15/02/2008 : 22:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Mislim da mozes naci i u Darkwoodu, a knjzara AF je u bloku 24(mislim) preko puta Arene na Novom Beogradu.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/02/2008 : 22:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da to jest tacno,ali ja trazim i dosta toga sto je vec ranijih godina izaslo,nije receno samo na najnovija izdanja.

ali ti si u cg, a i kod vas dolazi remitenda veselog cetvrtka, tako da ni ti ne bi bio u toku.

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 15/02/2008 23:01:29
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/02/2008 : 23:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
hvala,sad znam gde je.ok,pa oticicu do darkwooda i proveriti.i da,u kom broju dilana prestaje ovako losiji crtez ???posto je ovaj crtez na koji nisam navikao,jer nije bas za uzivanje,ali scenarijo nije los!!!!!

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/02/2008 : 05:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ali ti si u cg, a i kod vas dolazi remitenda veselog cetvrtka, tako da ni ti ne bi bio u toku.

Ne nije remitenda, redovno dolazi svakog cetvrtka ujutro.

Edited by - Ferri on 16/02/2008 05:28:10
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 16/02/2008 : 09:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Nevolim Dilana (mada imam komplet dnevnika) a jos manje volim dimenzije ali ova epizoda nije losa....cak stavise....
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 11:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Meni se svidja dylan jer je na moderan nacin opisana sva prljavstina ovog sveta,a i koliko god on bio jak,ume da popije dobre batine!!!!

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 13:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Stripovi ce moci da se kupe u Libellusu u Zagrebu i u Darkwoodu u BG-u...ostale striparnice ce eventualno dobiti neku kosku, informacija je pouzdana direktno sam je dobio od Glavnog i odgovornog urednika ovog novog izdanja Veseli Cetvrtak...radi se jos uvek na dizajnu bice izmena...cak se jos razmislja u kojoj stampariji da ide stampanje, Zagor je bio stampan na jednom mestu, a Dilan na drugom...videcemo...

--------------------------------------------------------------------------------

Ovo nije tacno, Sto se tice Srbije, sve striparnice ce imati izdanja Veselog Cetvrtka koje to budu zelele, a za sada je sigurno da ce ih biti redovno i u Darkwoodu i u Alan Fordu. Sto se Tice Hrvatske, Libellus ce ih legitimno uvoziti, a da li ce imati i na drugim mestima to ce zavisiti od njihovog dogovora, a sigurno je da ce se dogovoriti sa svima koji su zainteresovani.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/02/2008 : 13:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
meni ce biti veseli cetvrtak kada pod tim naslovom budu i jaci junaci...dotle držim palceve ekipi
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 13:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

meni ce biti veseli cetvrtak kada pod tim naslovom budu i jaci junaci...dotle držim palceve ekipi

to i ja kazem,extra je sto su ubacili dampira,prvi put startuje na nasim prostorima,za hrvatsku nisam siguran,a sto se tice jacih junaka na koga sve mislis???Na martina misteriju ili texa???samo je vazno da veseli izdrzi prve 2 do 3 godine,posle ce da klizi,imace se za reklamu,klinci ce da se navlace i sasvim dovoljno!!!!!!!!srecno

Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 16/02/2008 : 13:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Dajte pricekajte da vidite strip otisnut, ne sudite na osnovu skenova. Uostalom, pogledajte sken na s.com houmpejdu.

Jedna ispravka!
Markose, ne znam ko je radio sken za stripove.com, ali znam da taj sken nema veze sa stvarnoscu.
Boje na naslovnici stripa su (u poredjenju sa originalom kojeg imam)kao da je ovaj od veselog cetvrtka stajao celo leto na kiosku i gledao direktno na sunce. A ove koje si ti postavio na s.com su lepse stotinu puta. Zbog ovoga sam prosetao gradom od kioska do kioska i pogledao gotovo sve primerke. Svi su bledi kao moj, sto znaci da se ne radi o gresci.
I jos nesto, unutrasnjost je stvarno dobro uradjena.
Go to Top of Page

dejan vasic
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 13/07/2005

Posted - 16/02/2008 : 13:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan vasic a Private Message
Slaba je distribucija na Kosovu. U Mitrovci stripovi kasne, a u Gracanici ih nema. Izdavaci, razmislite o Gracanici. Mesto je frekventno, a i omogucili bi i kosovskim Albancima da dodju do ovih stripova.

http://www.youtube.com/results?search_query=todorovic+i+vasic&search_type=
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/02/2008 : 14:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

to i ja kazem,extra je sto su ubacili dampira,prvi put startuje na nasim prostorima,za hrvatsku nisam siguran,a sto se tice jacih junaka na koga sve mislis???Na martina misteriju ili texa???samo je vazno da veseli izdrzi prve 2 do 3 godine,posle ce da klizi,imace se za reklamu,klinci ce da se navlace i sasvim dovoljno!!!!!!!!srecno

Pa na Bleka... zar on nije najjaci

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 14:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

quote:

nisam znao da BUKVALNO mislis na bleka!!!!
Pa na Bleka... zar on nije najjaci

,ma sasvim je dovoljno 4 stripa,mozda cak i previse,a posle ako uspeju u tome,onda nek ubace jos komada,da kad god dodje cetvrtak,da nam uvek bude veseli!!!

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/02/2008 : 17:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Evo nam i Slobe na forumu.Dobrodosao,puno pozdrava!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 18:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

Ovo nije tacno, Sto se tice Srbije, sve striparnice ce imati izdanja Veselog Cetvrtka koje to budu zelele, a za sada je sigurno da ce ih biti redovno i u Darkwoodu i u Alan Fordu. Sto se Tice Hrvatske, Libellus ce ih legitimno uvoziti, a da li ce imati i na drugim mestima to ce zavisiti od njihovog dogovora, a sigurno je da ce se dogovoriti sa svima koji su zainteresovani.

Jel to znaci da Libellus zeli Ludensu rat da objavi?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/02/2008 : 20:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Jel to znaci da Libellus zeli Ludensu rat da objavi?

Auh... kakav rat??? Ono ljudi, burna prošlost i Rambo filmovi ili šta? Teorija zavjere...

Prvo, kome još nije jasno, radi se o striparnici Libellus a ne o izdavacu. Oni ce biti zastupnici za HR ali nigdi ne piše da ce ici na kioske... iako ni tako nebi mogli konkurirati Ludensu. Plus, iz posta se vidi da su otvoreni za suradnju i sa drugim prodajnim mjestima. Pohvala za ovakve vidove legalne suradnje.
Znate li da Beli Put i Bookglobe dijele zastupstva. BP u Srbiju uvozi BG asortiman a BG je uvoznik izdanja BP za Hrvatsku.
Uz takve legalne vidove suradnje bi citatelji tribali imati samo koristi.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/02/2008 : 10:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Mislija san da autor topica napiše recenziju pa neka tamo spoila

Pa da, a tko ce ju vjerojatno staviti na net? Me...

Vidi, vidi... Sad tako pricaš! A kad sam ja govorio da je nezgodno što pišeš recenzije nekih epizoda prije nego što dode remitenda u BiH onda je to bilo u redu. Dobro, ja ne moram da procitam odmah svaku recenziju, ti moraš, ali... Navikavaj se da stripovi kasne i nemoj objavljivati eventualne recenzije prije nego procitaš strip

Ali, ja nikad ne opisujem kraj (niti prepricavam cijele sadržaje), cak niti u recenziji, a neki se razbacuju spoilerima ko od šale.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/02/2008 : 10:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nešto o epizodi...

DD#210/VC #1
Il Pifferaio Magico/Magicni frulaš

Soggetto e sceneggiatura: Paola Barbato
Disegni: Luigi Piccatto
Copertina: Angelo Stano

Safara is back! Vaš omiljeni ducancic koji prodaje nemoguce može racunati na specijalne mušterije, stvarno specijalne, kakve se nikad ne bi smjelo iznevjeriti... Shvatili ste, postoji tip mušterije koja može užasnuti cak i samog Hamlina, sablasnog prodavaca u Safari! I zato Hamlin biva ponukan zamoliti Dylana da pronade - bez obzira na cijenu - jako jako dragocjen objekt: legendarnu Frulu koja je postala slavna preko price Brace Grimm.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 19/02/2008 10:59:55
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000