Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/02/2008 : 11:14:34
|
Neko je skenirao vec na ovom topicu. Browse, please... "Kuca duhova", mislim. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
SlajeR
New Member
Yemen
251 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 20/02/2008 : 18:44:52
|
KADA U MAKEDONIJI????!!! STA TREBA DA URADIMO DA TO DODJE OVAMO?? OTMEMO VAM PREDSEDNIKA... ;-)
|
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 20/02/2008 : 22:02:02
|
quote: Originally posted by SlajeR
KADA U MAKEDONIJI????!!! STA TREBA DA URADIMO DA TO DODJE OVAMO?? OTMEMO VAM PREDSEDNIKA... ;-)
Otmite i premijera I ne vracajte ih |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 20/02/2008 : 22:09:17
|
vi ubijete predsednika s.a.d.a i ja vam posaljem stripove postom(uz par milioncica kao nadoknadu)!!!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 21/02/2008 : 00:59:18
|
e ja bih dao ozbiljnu primedbu na tu boju logoa kod dilana.mene bas istinski bole uvo za boju slova,jer strip je strip.a i tu razliku nisam ni primetio jer se nisam ni obazirao na slova!!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1824 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 21/02/2008 : 01:39:15
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by SlajeR
Otmite i premijera I ne vracajte ih
Posaljite ih malo prema jugu zemlje,znate vec |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 21/02/2008 : 11:20:35
|
quote: Originally posted by weljko94
vi ubijete predsednika s.a.d.a i ja vam posaljem stripove postom(uz par milioncica kao nadoknadu)!!!!!
mlad und glup |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 21/02/2008 : 11:57:09
|
quote: Originally posted by DusMan
Vala bash. Zasto bi neko zapravo ubijao Predsednika USA, kad vec postoji film na tu temu?
|
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
SlajeR
New Member
Yemen
251 Posts
Member since 10/06/2003 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 10/03/2008 : 00:15:44
|
Posle paklenih pisama, ovo mu dodje kao melem na ranu :) Naravno, daleko je ovo od dobre epizode, jer ako pokusate da je sklopite u celinu dobicete, paaa, nista. Povremeno Barabatova ubode dobru stvar, povremeno Pikato spasi stvari i tako do kraja. Problem je sto stvarno nije jasno sto bi Xabaras zeleo ovu frulu tek sad, zar je nije mogao nabaviti odmah i bataliti se hemije i svakojakih seruma :) Pozivanje na bajke je slabasno, a ipak bolje nego u groznom Zverskom brlogu Cinilo se da je Pikato stvoren za ovaj broj, ali i on je podbacio. Pogotovo je preterao sa Dilanom i njegovim "unakazivanjem", Hamlin u njegovoj izvedbi je ocajan (eto, sad mozemo da pohvalimo Coppolu, njegov Hamlin je vrh, mozda ipak samo zato sto ga je prvi nacrtao :) )
Kvalitet VC je bas dobar, jedino me nervira logo, prevelik je i totalno smeta na naslovnici, pogotovo ako je ovako opaka , mracna i fenomanalna. Stano je bas bio raspolozan.
Nego sad se setih, gledam pre neki dan Schileove slike u Becu, ne secam se da smo nekad spomenuli, ali on je definitivno bio Stanov uzor, pogotovo u crtanju zombija i bolesnih ljudi. Slicnost je neverovatna, sta vi mislite? Mrzime sad da trazim i kacim njegove slike, guglajte i samo ce vam se kasti :)
|
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/03/2008 : 00:28:01
|
quote: Originally posted by Barker
Naravno, daleko je ovo od dobre epizode, jer ako pokusate da je sklopite u celinu dobicete, paaa, nista. Povremeno Barabatova ubode dobru stvar, povremeno Pikato spasi stvari i tako do kraja.
A ima taj simpatican spin na kraju da i ološi mogu biti sanjari.
A Xabaras je ovde, kao i u Bezimenom i Izboru, samo šlag na torti. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 10/03/2008 : 04:06:56
|
quote: Originally posted by Djole
Naravno, daleko je ovo od dobre epizode, jer ako pokusate da je sklopite u celinu dobicete, paaa, nista. Povremeno Barabatova ubode dobru stvar, povremeno Pikato spasi stvari i tako do kraja.
A ima taj simpatican spin na kraju da i ološi mogu biti sanjari.
A Xabaras je ovde, kao i u Bezimenom i Izboru, samo šlag na torti. ;)
Ja nisam bas to tako shvatio kad je u pitanju Xabaras... doduse, nikad mi u njemu nije bilo nista simpaticno. Meni je cinjenica da frula zavrsava u njegovim rukama, naprotiv, totalno pesimisticna, a interesantno je da upravo Dylan uzima carobnu frulu od devojcice koja je sanjar i predaje je u ruke Xabarasu. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/03/2008 : 10:23:57
|
"Ološ/sanjar" koga sam spomenuo nije Xabaras, nego onaj klinac, kako-mu-bejaše-ime. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/03/2008 : 13:26:53
|
Eto,frula zasvirala i kod mene! Neloša epizoda Dylana Doga...carobna frula,harpije,carobna svijetiljka i cizme od sedam milja u jednome. Safara i Barbatova. Jedino Piccatto malo šteka,ali nema veze. Izdanje vrlo dobro,pošto ga prvi put vidim,slicno našem Ludensu samo sa malo "mekšim" koricama,jedina zamjerka ide na listu unaprijed mogucih prijevoda epizoda koje dolaze,a koje nam nitko ne garantira da ce se tako zvati ili da ce se ikad pojaviti. Samoreklama iz broja u broj (tipa u ovome broju DD se najavljuje Dampyr)je vrlo pametno uradena. Kupujem sa radošcu i dalje! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 10/03/2008 : 20:43:02
|
quote: Originally posted by Djole
"Ološ/sanjar" koga sam spomenuo nije Xabaras, nego onaj klinac, kako-mu-bejaše-ime.
Sorry... Neverovatno, bar da sam vezbao brzo citanje pa da sam procitao to sto nisi napisao. Sad sam gledao da li si editovao post, ali posto vidim da nisi, ponovo sam gledao sta si tacno napisao. A savrseno sam bio ubedjen (i jos uvek mi je ta slika u glavi) da sam procitao da je Xabaras sanjar. Imao sam danas zakazan pregled kod opticara radi promene dioptrije, ali ovo nije bila stvar dioptrije. Mozda je i moguce da sam tom brzinom preleteo preko tvog posta a da sam uz sve to i negde zurio pa da sam "procitao" to sto sam mislio da sam procitao. Sorry jos jednom. |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 14/03/2008 : 14:56:36
|
Posle paklenih pisama, ovo mu dodje kao melem na ranu :) Naravno, daleko je ovo od dobre epizode, jer ako pokusate da je sklopite u celinu dobicete, paaa, nista. Povremeno Barabatova ubode dobru stvar, povremeno Pikato spasi stvari i tako do kraja. Problem je sto stvarno nije jasno sto bi Xabaras zeleo ovu frulu tek sad, zar je nije mogao nabaviti odmah i bataliti se hemije i svakojakih seruma :) Pozivanje na bajke je slabasno, a ipak bolje nego u groznom Zverskom brlogu Cinilo se da je Pikato stvoren za ovaj broj, ali i on je podbacio. Pogotovo je preterao sa Dilanom i njegovim "unakazivanjem", Hamlin u njegovoj izvedbi je ocajan (eto, sad mozemo da pohvalimo Coppolu, njegov Hamlin je vrh, mozda ipak samo zato sto ga je prvi nacrtao :) )
Kvalitet VC je bas dobar, jedino me nervira logo, prevelik je i totalno smeta na naslovnici, pogotovo ako je ovako opaka , mracna i fenomanalna. Stano je bas bio raspolozan.
Nego sad se setih, gledam pre neki dan Schileove slike u Becu, ne secam se da smo nekad spomenuli, ali on je definitivno bio Stanov uzor, pogotovo u crtanju zombija i bolesnih ljudi. Slicnost je neverovatna, sta vi mislite? Mrzime sad da trazim i kacim njegove slike, guglajte i samo ce vam se kasti :)
Shileov autoportret. Jel samo ja uvidam slicnost sa... ili...
|
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
Mladen Krstic
New Member
Serbia
188 Posts
Member since 30/03/2007 |
Posted - 14/03/2008 : 22:21:41
|
quote: Originally posted by Renky
Pa ni stripovi u HR nemaju nikakvu reklamu...
Da ali izlaze redovnoi vec koliko godina...mnogo duze nego u Srbiji...U Srbiji stripovu su umrli jer posle Dnevnika mnogo godina nije izlazilo nista (Dobro ,izlazilo je nesto al...) a u Hrvatskoj je izlazilo mnogo... |
Ocu Judas Priest!!! Ipak sam zadovoljan i sa Mejdenom...Al Slejer ocu... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 14/03/2008 : 23:06:22
|
U Srbiji redovno i dalje ide Stripoteka(nikad nije prestajala da izlazi) i jos neka izdanja, a pokusaji su bili i propali, ali sad Veseli cetvrtak obecava da ce biti dugotrajni, samo nek rade svoj posao, jedva cekam specijale..... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 14/03/2008 : 23:09:30
|
quote: Originally posted by srdjandj
U Srbiji redovno i dalje ide Stripoteka(nikad nije prestajala da izlazi) i jos neka izdanja, a pokusaji su bili i propali, ali sad Veseli cetvrtak obecava da ce biti dugotrajni, samo nek rade svoj posao, jedva cekam specijale.....
nadam se da ce biti specijali koje ludens nije do sada objavio. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 14/03/2008 : 23:13:21
|
quote: Originally posted by GeneziS
quote: Originally posted by srdjandj
U Srbiji redovno i dalje ide Stripoteka(nikad nije prestajala da izlazi) i jos neka izdanja, a pokusaji su bili i propali, ali sad Veseli cetvrtak obecava da ce biti dugotrajni, samo nek rade svoj posao, jedva cekam specijale.....
nadam se da ce biti specijali koje ludens nije do sada objavio.
Pa naravno, koji bi smisao bio da repriziraju Ludensove specijale? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Topic |
|