"Jethro mora umrijeti!" Madame Trelkvski je u pravu: iako bi ovo bila prekrvava solucija, ubiti "Proroka" koji je zakljucan u Manner Asylumu jedini je nacin da se zaustavi masakr koji je zapocet njegovom divljom doktrinom. Dylanom se skoro takoder skoro povecao broj žrtva, samo što je on uspio na vrijeme zaustaviti ruku Geraldine Rowling, njegov stari ljubavni plamicak, koja ga je doška koknuti (iz ljubavi dakako). Ne, nije to bilo povezano s ljubomorom, niti sa strašcu ili osvetom. Baš suprotno: iz ljubavi to Geraldine i ostali nehoticni ubojice krecu na svoje najdraže, jer "ljubav je smrt", kako Jethro vjeruje. Ali kakve to metode upošljava "Prorok" da bi nametnuo svoja naredbe? Pazite na svoje poštanske sanducice, jer Smrt dolazi poštom...
Omražen Rujuov komercijalni horror i sterilni Cossu. Radnja? Na prvi pogled, Sclavijeve "Ubojice"...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Neznam za pisma, ali dvojac Ruju/Cossu je skoro pa iz pakla :/ Ali sledeci brojevi bi trebalo konacno da poprave Ludensov skor kod Dilana. Hej Leo, jel sledeci broj bese inspiracija za naslov albuma? Treca strana medalje? Pa onda vampirski dvobroj (jeee), pa Safara, pa Nesi, pa ponovo Venecija. Solidan niz.
Ja cekam SAFARU vec dugo, konacno ce i to cudo izici kod nas...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
pa dobro, od navedenog niza to je valjda najslabija karika koliko se secam nekih komentara. Ne radi se o #59 koji je kod nas bio naslovljen kao Safara ( a koji je meni jedna odlicna prica)