forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD #98 Pisamca iz pakla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/02/2008 : 03:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm
P.S. Ono za sta se nas trojica stvarno nalazimo (heroin i ostalo) moz' kad 'ocete:)

ostalo!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 22/02/2008 03:16:49
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 03:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ludonja

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/02/2008 : 03:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Onako odokativno... 300, 400 Eura. Ne bubam baš bez veze, znam neke cifre a i prica sam sa crtacima o takvim stvarima.

pa vish... i niej to tolko opasno kolko sam mislio...
djole, naslovnjachu za ZZCP godishnjak nam radi Frisenda!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 10:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by Renky

Onako odokativno... 300, 400 Eura. Ne bubam baš bez veze, znam neke cifre a i prica sam sa crtacima o takvim stvarima.

Bolje za trejd

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 10:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

Za Swimsuit special? Ajd' bolje Freghieri. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/02/2008 : 10:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
A za jubilarni, kolorni broj, uzmite Brindisija, naravno. :)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 10:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

P.S. Ono za sta se nas trojica stvarno nalazimo (heroin i ostalo) moz' kad 'ocete:)

Ajd krajem iduce nedelje, kad nam oprave centar grada, da imamo gde kafu da popijemo. :(

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/02/2008 : 17:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Bogami, ja bio danas i sve je opravljeno. Izlozi opet celi i puni robe. Jedino su Mekovi i dalje ruinirani.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/02/2008 : 22:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Evo procitah i ja ovu epizodu, bezveze i nista posebno

prica 6
crtez 7
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 23/02/2008 : 02:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
@Djole & DusMan:
Vazi, jasta. Jav'te se. Taman da dobijete i primerak romana:)

Ej, ako to kosta do 500 jura, u to vredi uskociti. Keve mi, pa to je super:) Hajde, bese Stano u Hrvatskoj pre nekoliko godina, ima neko neki kontakt a da je voljan da pomogne takvoj suludosti?:) Ja bih to stvarno 'ladno uradio.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/02/2008 : 08:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ako sam mislio da me ana gašpar više ne može šokirati, prevario sam se
to što radi s talijanskog ju ne opravdava
njen posao je ne samo da prebacuje rijeci iz jednog jezika u drugi, nego i da se ponekad zapita nešto
a o njenoj opcoj kulturi dovoljno govore njeni biseri iz 'srednjih zemalja'

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 00:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Ja bih to stvarno 'ladno uradio.

O bože... od sad moram da budem pažljiviji u svojim maštanjima i šalama. Pocece još i svi da me ozbiljno shvataju i slušaju. :)
Da odložimo vidanje još koji mesec, pa da dobijemo i album? ;)
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 00:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pada mi na pamet da probas direktno preko Bonellijevog ili ne daj bože SAFovog sajta da zatražiš kontakt sa Stanoom, objasniš ko si i šta si (tu im prospi malo patetike u stilu "mala, siromašna, svakim danom sve manja zemlja" da se smiluju i spuste ti cenu malo:) pa ako je cena kao što Renky rece... Jedino što posle moraš da dovedeš Stana (Stanoa?) na promociju albuma. :)
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 24/02/2008 : 10:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
Epizoda mi niti smrdi niti miriši.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/02/2008 : 14:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

@Djole & DusMan:
Vazi, jasta. Jav'te se. Taman da dobijete i primerak romana:)

Ej, ako to kosta do 500 jura, u to vredi uskociti. Keve mi, pa to je super:) Hajde, bese Stano u Hrvatskoj pre nekoliko godina, ima neko neki kontakt a da je voljan da pomogne takvoj suludosti?:) Ja bih to stvarno 'ladno uradio.

Kao sto rekoh, ja cu ga vjerojatno vidjeti za mjesec dana pa ga mogu upitati bi li pristao na takvu nekakvu suradnju.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2008 : 15:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Pada mi na pamet da probas direktno preko Bonellijevog ili ne daj bože SAFovog sajta da zatražiš kontakt sa Stanoom, objasniš ko si i šta si (tu im prospi malo patetike u stilu "mala, siromašna, svakim danom sve manja zemlja" da se smiluju i spuste ti cenu malo:) pa ako je cena kao što Renky rece... Jedino što posle moraš da dovedeš Stana (Stanoa?) na promociju albuma. :)

Ma samo kaže da radi u McDonaldsu... u Beogradu i ima da mu crta u pola cijene

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 24/02/2008 : 18:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Nja-nja, Dule, vi's da i nije tako suludo:)

A da podelim s vama jedan momenat koji sam pomenuo Markosu u mejlu:
velim ja, bilo bi dobro dati mu i neki moj kratak bios, cisto da covek vidi da nije izdrkavanje i demo-akcije nego treci album 'artista poznatog celom Balkanu' (njihihi, crveni mi se od ovakvih kovanica ali tako se to pise kad treba gurnes nekome tamo preko pod nos:) - a tom prilikom, kao, valja da se pomene i da je moj izdavac domaca filijala kuce Universal. I sad, paz'te zajeb: na taj nacin cemo da zazvucimo ozbiljnije, ali u isto vreme zbog toga Stano moz' istripuje da se kupamo u parama i da nam naplati duplo:) Valjda ce imati milosti za nasu 'malu, sve manju zemlju' i te fore...:):):)

Elem, ovo objavljivanje romana ce da me iscupa, jer ako coveku samo kazemo 'neki reper' kapiram da ce da se smori. Repere (ovakve kakvi su danas) ne mogu da smislim ni ja (vec godinama sam na progresiv roku, a na roku sam i rastao)- a tek covek Stanovih godina...:)

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 19:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
A šta ako se ispostavi da je Stano old skul reper i kaže: "Šta, ovaj fura neki progresiv rok??!! Ma pusti bre to... Daj malo Wu Tang da slušam!".

Verovatno je najbliže realnosti da bi Stano pristao za bilo koga ko mu plati. Dobro, možda ne baš bilo koga, ali da uradi omot albuma - sigurno, barem dok ne otkrije kako si na trecem albumu uhvatio radikalni zaokret i poceo da pljuješ po Evropi i da se okreceš ka Kini i Rusiji. ;)
Sumnjam da od Bonellija dobija više od 500 eura po kaveru.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 25/02/2008 : 01:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
@DusMan:

Da da, upravo to je size svih storytellinga na albumu, samo se o Rusima i Kinezima radi:)

Dooobro, izvin'te sto skrenusmo s teme, aj sad polako nazad na ta "Pisma iz pakla":)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/02/2008 : 11:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobija od Bonellija sigurno vise od 500e po coveru.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/02/2008 : 00:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pa onda je on jebeni bogataš!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/02/2008 : 00:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
koliko sam ja upucen, to je standardna cijena za nalsovnice kod bonellija
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 26/02/2008 : 00:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message

Znaci bice nesto u ovom stilu! Jao jedva cekam!!! :)

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 09/03/2008 : 23:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
znaci, uvek kad pomislim da je dno dostignuto i da dalje ne moze, ovaj tandem mi dokaze suprotno. Stvarno je uzasan ovaj niz koji stvaraju Cossu i Ruju: Svemirac, Superosjetilni stavec, nesto u Edenu, paklena pisma... (garant ima jos koja epizoda)
Ovde nema price, scenario ne postoji, pocasceni smo povratkom ogavne Geraldine (why, o why?), cak je i madam Trelkovska, meni uvek zanimljiva, ovde svedena na obicnu vracaru/egzorcistkinju.
A onaj guru je vise smesan nego strasan. da pokrenemo peticiju da se obojici zabrani pristup Dilanu, sta velite? ja ovo ne mogu vise da podnosim.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 11/03/2008 : 13:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Ništa posebno, ali nije ni toliko loše ostavlja prostor za nastavak... prica 7/10 crtež 7,5/10 ... Možda nastavak bude bolji,ako ga i bude.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000