forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Valjda me niko nece psovati...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 24/02/2008 : 13:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
to ce biti iznenadenje za sve
No na stranu te naslovnice... ako ce i dalje biti po popularnim cijenama, boli me briga za naslovnice :)
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 13:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Koji Betmen

Totalno sam neupucen u njihov plan izdavanja Betmena, ali se iskreno nadam da ce preskociti Milerovo smaranje u nastavku DKR. Najviše bih voleo da se odmah bace na ono što valja kod Betmena, a to je Morrison i njegov run. Arkham Asylum, Gothic, Batman & Son (prošlogodišnji), pa možda cak i nastaviti sa tim redovnim epizodama. Spisak želja je uvek dug, ali možda cak i Long Halloween triologiju da urade, to bi bilo lepo.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2008 : 13:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Mnogo se radujem Torgalu i Indijanskom letu. Ne znaš hoce li biti i El Gauco?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/02/2008 : 13:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Koga je briga za naslovnice.

Mene.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 13:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Nemam pojma. Ja se i dalje držim one dobre stare: kad nešto izade, tad me zanima, a dok ne izade, ne zanima me.
Naravno, to je u kontradikciji sa mojim gornjim postom gde lupam nešto o Betmenu, ali šta cu, takav sam covek...

Edited by - DusMan on 24/02/2008 13:54:19
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2008 : 13:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Tako su svi kudili Metabarone. Meni je dizajn Metabarona fenomenalan. Odlicna mi je i sama ta ideja biblioteke 88. Samo neka guraju.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

Edited by - Raspucin on 24/02/2008 13:56:38
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2008 : 16:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Koji Betmen

Totalno sam neupucen u njihov plan izdavanja Betmena, ali se iskreno nadam da ce preskociti Milerovo smaranje u nastavku DKR. Najviše bih voleo da se odmah bace na ono što valja kod Betmena, a to je Morrison i njegov run. Arkham Asylum, Gothic, Batman & Son (prošlogodišnji), pa možda cak i nastaviti sa tim redovnim epizodama. Spisak želja je uvek dug, ali možda cak i Long Halloween triologiju da urade, to bi bilo lepo.

Bilo bi odlicno kada bi radili Long Haloween, to su strava stripovi!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 24/02/2008 : 17:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Koji Betmen

... meni je Vule jednom priliko u FKC-u rekao da od Betmena ide Dark Knight Dynasty >>> http://dccomics.com/graphic_novels/?gn=1240

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/02/2008 : 18:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Znaci, Vule voli Dinastiju.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000