Ivo Milicevic je pokrenuo jos jedan magazin. Izasao je prvi broj (opet?!) tzv. Plavog vjesnika, izlazi mjesecno, ovo je broj za mart, a cijena je 3 KM, 15 kuna. Sadrzi stripove:
Triganski imperij (6 stranica u boji) Karl Viking Celicna kandza Garth
Rekalmira i svoj Strip magazin. Cudno da je pokrenuo paralelno dva magazina. Sad su kiosci zatrpani Milicevicevim magazinima.
Mislim da bi trebao ovaj covek da bude zabiljezen posebnim slovima u istoriji stripa na ovim prostorima. Sigurno pravi ljubitelj. Pokusao je bezbroj puta - mislim da ni najveci kolekcionari nisu sasvim sigurni sta je sve pokusao, uvek sa stripovima, izbor bio mu je uvek prilicno okej, ne najbolji ali okej. I nikada se ne predaje. Mislim da nema mnogo ljudi koji bi ponovo pokusali nakon jednog ili dva propala izdanja, a on je neunistiv i nakon 13502 propalih izdanja.
Ja vec dva dana obilazim trafike i ne mogu naci Pavi vijesnik. Da i ga je neko vidio u Federaciji?
Nemoguce da nema, pa izdavac je u Federaciji! Ja sam to kupio u Banjaluci, a danas nešto nisam obratio pažnju ima li na kioscima u Gacku. Vidjecu sjutra.
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Nemam skener, a slabo imam vremena ovih dana da tražim negdje da to skeniram. Vidjecu u ponedjeljak. Ali bice to na kioscima i u Hrvatskoj, cijena 15 kuna.
Ja vec dva dana obilazim trafike i ne mogu naci Pavi vijesnik. Da i ga je neko vidio u Federaciji?
Nemoguce da nema, pa izdavac je u Federaciji! Ja sam to kupio u Banjaluci, a danas nešto nisam obratio pažnju ima li na kioscima u Gacku. Vidjecu sjutra.
Možeš li bar kopirati odnekle to slovo l
LLLLLLLLLLLLLL
P.S. Jel' se zove PLAVI VIJESNIK? Teta u trafici nije jos dobila nista slicno...
Ako ga nema u Sa vjerovatno ga nema ni u ostatku Federacije. Ova vrsta magazina (zbog izbora stripova) me puno vise interesuje od Strip magazina i steta je sto se ovog projekta nije prihvatio neki ozbiljniji izdavac tako da bi ovo moglo potrajati...
Nisam vidio na kioscima ali sam uocio 3. broj "Strip Magazina" (glupog li imena za strip magazin) sa nekom žutom naslovnicom. Djeluje mi kvalitetno ali nisam kupio ni jedan broj. Imam doduše one ranije "Plavi vijesnik" eksperimente; svaki u drugom formatu.